Który z ostatnich trzech albumów jest najlepszy ??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Który z ostatnich trzech albumów jest najlepszy ??
1. AMOLAD (najlepszy album od czasow 7th Son)
2. BNW
3. DOD
2. BNW
3. DOD
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
- KaziorFukacz
- -#Trooper

Do mnie dopiero dzisiaj doszło AMOLAD i jeszcze nie wiem
ale narazie słucham go już z 5godzin w kółko.
Ja bym postawił na Brave new world ale i najnowsza jest niczego sobie d Taniec Śmierci jakoś mnie nie zachwycił, taki jakiś bezosobowy.
Ciężki wybór. 3 doskonałe albumy. Ale chyba raczej... AMOL&D (drugie miejsce dod) :rocx .
No i tu sie zgodze z DeaDe. :beer
BNW 10\10
Amolad 10\10
Dance 10\10 i wez tu cos wybierz czlowieku
Amolad 10\10
Dance 10\10 i wez tu cos wybierz czlowieku
Zroob tak jak my 
1.Amolad
2.DoD
3.BNW
1.Amolad
2.DoD
3.BNW
1. DOD
2. AMOLAD
3. BNW
tak tak.. DoD jest dla mnie najlepszy z tych trzech albumow.. pewnie mial najwiecej szczescia bo akurat wtedy moja fascynacja maiden byla najwieksza, no i 3 koncerty na trasie po ktorych mam takie wspomnienia ktorych nie zapomne do konca zycia.. poza tym imo mimo (:D) slabego GoT, przecietnych Montsegur, WD, AoI i NF to genialne Paschendale, FitS, DoD, NML, Journeyman i bardzo dobry Rainmaker stawiaja go najwyzej sposrod tych trzech albumach.. i mimo ze AMOLAD jest dla mnie bardziej rownym albumem to brakuje mi na nim takich geniuszow jak ww.
Co do BNW to w sumie najbardziej lubie nomada i TTLBLAH.. reszta oczywiscie bardzo dobra ale jakos nie ciagnie mnie tak jak do utworow z DoD..
2. AMOLAD
3. BNW
tak tak.. DoD jest dla mnie najlepszy z tych trzech albumow.. pewnie mial najwiecej szczescia bo akurat wtedy moja fascynacja maiden byla najwieksza, no i 3 koncerty na trasie po ktorych mam takie wspomnienia ktorych nie zapomne do konca zycia.. poza tym imo mimo (:D) slabego GoT, przecietnych Montsegur, WD, AoI i NF to genialne Paschendale, FitS, DoD, NML, Journeyman i bardzo dobry Rainmaker stawiaja go najwyzej sposrod tych trzech albumach.. i mimo ze AMOLAD jest dla mnie bardziej rownym albumem to brakuje mi na nim takich geniuszow jak ww.
Co do BNW to w sumie najbardziej lubie nomada i TTLBLAH.. reszta oczywiscie bardzo dobra ale jakos nie ciagnie mnie tak jak do utworow z DoD..
W sumie ja Dod oceniam lepiej niż ty, bo Montsegur jest cudny a Age of Innocente bardo dobre, ale wciąż jest on nieco za AMOLADEM. Nieznacznie, ale jest. No to teraz czekamy na to kto nas pierwszy spizga 
w sumie jesli chodzi o montsegura to mi sie podoba poza jednym malenkim szczegolem ktory kompletnie zabiera mi checi do jego sluchania.. to beznadziejne polumkanie w gitarke przez Janicka tej samej linii melodycznej co wyspiewuje Bruce ["As we kill them all so good..."]
remi pisze:BNW 664\10
Amolad 666\10
Dance 665\10 i wez tu cos wybierz czlowieku
Dokładnie.
Chyba jednak 'Brave New World' najbardziej lubię, mimo że 'A Matter Of Life And Death' najczęściej, a właściwie jako jedyny teraz słucham. Ale trochę obiektywny muszę być w tym osądzie. Tak więc głos na pierwszy album po reunion.
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Brave is brave!
u mnie nie było się raczej nad czym zastanawiać
u mnie nie było się raczej nad czym zastanawiać
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

U mnie podobnie... Brave oczywiścievBrand pisze:u mnie nie było się raczej nad czym zastanawiać
BNW chyba na zawsze pozostanie hitem
Oczywiście AMOLAD można potraktować prawie na równi ale nie ma tej iskry co BNW.
DoD raczej nie może się równać z tymi dwiema produkcjami
:rocx UP THE IRONS
Oczywiście AMOLAD można potraktować prawie na równi ale nie ma tej iskry co BNW.
DoD raczej nie może się równać z tymi dwiema produkcjami
:rocx UP THE IRONS
Oczywiście że Brave!
Potem jest AMOLA&D ale to tylko dlatego że na DoD jest 'aż' jedna piosenka której trochę nie lubię
I bardzo rzadko słucham.
Potem jest AMOLA&D ale to tylko dlatego że na DoD jest 'aż' jedna piosenka której trochę nie lubię
Jaka to?:>Iron maidenka pisze:na DoD jest 'aż' jedna piosenka której trochę nie lubię
A to chyba proste pytanie - Wildest DreamsChudy pisze:Jaka to?:>Iron maidenka pisze:na DoD jest 'aż' jedna piosenka której trochę nie lubię
No wiesz ty co bys się wstydziła. Toś to dobra piosenka jestIron maidenka pisze:A to chyba proste pytanie - Wildest Dreams
Generalnie może i dobra ale słaba jak na MaidenChudy pisze:No wiesz ty co bys się wstydziła. Toś to dobra piosenka jestIron maidenka pisze:A to chyba proste pytanie - Wildest Dreams