Spotkania forumowe w Katowicach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Spotkania forumowe w Katowicach
Albo na nowego papieża.
oooo jak sie juz dogadacie,z e wsyztskim bedzie pasowalo to dajcie znac, sie zjawie.......moze 
Najlepiej zeby to sobota byla
Najlepiej zeby to sobota byla
a jednak mnie nie będzieSzajba pisze:Sobota toto będzie na bank
- nevlanthiriel
- -#Trooper

No w sumie nie musimy czekac na nic. Ustalmy termin taki zeby nikomu nie pasowalo, to bedzie zajebisty zjazd forum.
No, każdy się zjedzie sam ze sobą u siebie w domu, puści Iron Maiden i obali browara, może przy otwartym oknie, żeby poczuć powiew przygody.nevlanthiriel pisze:No w sumie nie musimy czekac na nic. Ustalmy termin taki zeby nikomu nie pasowalo, to bedzie zajebisty zjazd forum.
- nevlanthiriel
- -#Trooper

No. Wtedy bedzie wszystkim pasowalo. :laugh Ale czekaj... Nieeee... Bez sensu bo wyjdzie na to, ze takie spotkania forumowe sa codziennie. :]Shalotka pisze:No, każdy się zjedzie sam ze sobą u siebie w domu, puści Iron Maiden i obali browara, może przy otwartym oknie, żeby poczuć powiew przygody.nevlanthiriel pisze:No w sumie nie musimy czekac na nic. Ustalmy termin taki zeby nikomu nie pasowalo, to bedzie zajebisty zjazd forum.
jeejj przestancie pitolic tylko ustal juz szajba czy wiekszosci pasuje tego 9 lutego i po sprawie... jak tak bedziecie gadac to napewno wszyscy sie zjawia..

- nevlanthiriel
- -#Trooper

Ja 9ego w Kaliszu jestem...
jakieś nowe propozycje szajbko?
S tobom safshe :*Szajba pisze:17 lutego
(No chyba, żebym miała Mergal z Wrocławia na stancji
możesz zawsze ją mieć w katowicachShalotka pisze:(No chyba, żebym miała Mergal z Wrocławia na stancji ).
ona ponoć naszą sąsiadką jestShalotka pisze:no chyba, żebym miała Mergal z Wrocławia na stancji
W sumie po drodze nawet. Może jakoś do torby wcisnę, stacja przeładunkowa i styknie.Matek pisze:możesz zawsze ją mieć w katowicachShalotka pisze:(No chyba, żebym miała Mergal z Wrocławia na stancji ).
- nevlanthiriel
- -#Trooper

O ta data mi odpowiada 
a ja nie wiem.. trudno mi cos teraz powiedziec. napewno bardziej by mi odpowiadalo tego 9..
a norki mają już rok :]