A propos Priest: nowy album w nastepnym roku, 4 kawalki juz gotowe, no i... beda jednak koncerty - nie na taka skale, ale zawsze;)ARTUR MELOMAN pisze:W hołdzie Judas Priest
http://muzyka.onet.pl/newsy/slash-ozzy- ... omosc.html
Newsy muzyczne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Re: Newsy muzyczne
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

Wiadomo, że z ta ostatnią płytą to była "podpucha" :-)
Ale mimo wszystko, ja już im dziękuję ... Potwornie mnie wynudzili "Nostradamusem"...
Ale mimo wszystko, ja już im dziękuję ... Potwornie mnie wynudzili "Nostradamusem"...
Przecież od początku była o tym mowaMaidenholik pisze:i... beda jednak koncerty - nie na taka skale, ale zawsze;)
www.MetalSide.pl
fajny dobór utwórów:D powinna byś spoko składanka
Będą kolejne trasy - zobaczycie, panowie działają w stylu "KISS" - 10 lat "ostatniej trasy". Zawsze mogą przecież powiedzieć, że "nowy gitarzysta rewitalizował siły zespołu"... 
-
Deleted User 2868
Okładka nowej płyty Metalliki i Lou Reeda - Lulu (premiera 31 października)
LULU już się nie mogę doczekać
W najbliższą sobotę, 03.09.2011, w audycji NRD w Radio EskaRock, między godziną 19.00 a 21.00, swoją premierę będzie miał najnowszy singiel zespołu COMA! Utwór zatytułowany „Na Pół” zwiastuje czwarty studyjny album łódzkiej formacji, który znajdzie się na półkach 17.10.2011. Na płycie znajdzie się dwanaście utworów trwających łącznie 55 minut. Sami muzycy mówią o najnowszym krążku: (…) stojący w opozycji do poprzednich dokonań, neokonceptualny, niesymetryczny i ryzykowny, ale jednocześnie mocno powiązany ze wszystkim co robiliśmy do tej pory (…).
W najbliższą sobotę, 03.09.2011, w audycji NRD w Radio EskaRock, między godziną 19.00 a 21.00, swoją premierę będzie miał najnowszy singiel zespołu COMA! Utwór zatytułowany „Na Pół” zwiastuje czwarty studyjny album łódzkiej formacji, który znajdzie się na półkach 17.10.2011. Na płycie znajdzie się dwanaście utworów trwających łącznie 55 minut. Sami muzycy mówią o najnowszym krążku: (…) stojący w opozycji do poprzednich dokonań, neokonceptualny, niesymetryczny i ryzykowny, ale jednocześnie mocno powiązany ze wszystkim co robiliśmy do tej pory (…).
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

żal.pl niech już idą na tą emeryturę ... patrzeć na nich nie mogę
Szykuje się tribute na poziomie "A Tribute to Judas Priest: Legends of Metal"
Nie będzie tylko takich wielkich światowych...
A ktoś mówił, ze nie będzie?RALF pisze:Będą kolejne trasy
To nie patrz... nikt Cię chyba nie zmusza?SebastianArcheo pisze:żal.pl niech już idą na tą emeryturę ... patrzeć na nich nie mogę
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 622
Ale chciałoby się mieć taką moc sprawczągumbyy pisze:To nie patrz... nikt Cię chyba nie zmusza?SebastianArcheo pisze: żal.pl niech już idą na tą emeryturę ... patrzeć na nich nie mogę

Century Media Records has revealed more details about its latest signing, the U.K. death metal band VALLENFYRE. The group is the brainchild of Gregor Mackintosh, songwriter and guitarist of PARADISE LOST, and features members of MY DYING BRIDE, AT THE GATES and DOOM.
VALLENFYRE just released the "Desecration / Iconoclast" seven-inch single (limited to 500 copies) on Imperium Productions. Samples of both tracks can be found on the band's official web site.
VALLENFYRE is:
* Gregor Mackintosh (PARADISE LOST) - Vocals and Lead Guitar
* Hamish Glencross (MY DYING BRIDE) - Rhythm and Lead Guitars
* Mully - Rhythm Guitars
* Scoot (DOOM, EXTINCTION OF MANKIND) - Bass
* Adrian Erlandsson (AT THE GATES, PARADISE LOST) - Drums
"A Fragile King" will be released on October 31 in Europe and on November 1 in North America.
na www trochę muzy:
http://www.vallenfyre.co.uk/
Nowy Opeth i Dream Theater są już do zassania w sieci 
Dream Theater jak najbardziej w porządku. Jest chyba lepiej ni na ostatnich dwóch albumach
-
Deleted User 622
Niestety jest równie słabo :/ Album ma momenty, ale "ostatnie" też miały. Niestety stężenie gluta psuje efekt.Abstract pisze:Dream Theater jak najbardziej w porządku. Jest chyba lepiej ni na ostatnich dwóch albumach
Eee, wcale nie. Według mnie jest znacznie lepiej niż na dwóch ostatnich, choć album nie odkrywa niczego nowego, jeśli chodzi o muzykę DT. Ale przynajmniej da się słuchać, a momenty są porywające, to już coś!
- Elevatorman
- -#Clansman

Nile zabrało się za nową płytę
nareszcie
Długo kazała Pan Vortex (ex Dimmu, Borknagar) czekać na swoje popisy wokalne, ale opłacało się bo jego solowy album ICS VORTEX daje radę!
Jeśli ktoś lubi jego niesamowity wokal nie będzie zawiedziony na pewno!

Jeśli ktoś lubi jego niesamowity wokal nie będzie zawiedziony na pewno!

-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

A ja czekam na nowe płyty: PANDEMONIUM, CRYPTIC TALES, CHRIST AGONY...
http://www.youtube.com/watch?v=8dLaz5Fm9Vs
Nowy kawałek Mastodonu - rzecz w całkiem innym stylu niż wszystko co nagrali do tej pory, ale też świetna.
Nowy kawałek Mastodonu - rzecz w całkiem innym stylu niż wszystko co nagrali do tej pory, ale też świetna.
jestem ciekaw tego albumu, zapowiada się cos całkiem innego niz dotąd robili