The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: The Final Frontier World Tour 2011
Z tym Janickiem zaczynającym Wicker Man'a to była jakaś ściema - w IMTV Adrian mówi o tym, że zaczął ten kawałek w Moskwie i pomylił się grając go za wcześnie.
Dziś powinna być Turcja ogłoszona, na Twicie wczoraj pracowali nad stronką...
http://twitter.com/sonisphere
http://twitter.com/sonisphere
Ma być Maiden / Slipknot / Mastodon / In Flames / Cooper - to wszystko w parku na 9,000 - jeśli to prawda, to ja nie mam pytań - po cholerę festiwal robić - wystarczy Iron Maiden, mamy 1 kwietnia - może to żart!
na 9tys, a skład lepszy niż u nas choć planują 50000 
Rewelacyjna nazwa obiektu.
Aha nie wiedziałem IMTV nie oglądam a na filmikach na necie wyglądało tak jakby Janick zaczynałWICKER MAN pisze:Z tym Janickiem zaczynającym Wicker Man'a to była jakaś ściema - w IMTV Adrian mówi o tym, że zaczął ten kawałek w Moskwie i pomylił się grając go za wcześnie.
Nazwa obiektu w Turcji z gatunku nazw nie do powtórzenia 
Who motivates the motivator
no co Ty "kociokwik" 
Budziol pisze:no co Ty "kociokwik"
Kociokwik Park to brzmi rewlacyjnie
Who motivates the motivator
dzisiaj potwierdzona Turcja, zatem cała trasa ogłoszona
Ostatnio jadąc do Pragi widziałem całą kupę billboardów zarówno w mieście jak i na autostradzie. Ciekaw jestem jak to wygląda w Warszawie bo u mnie w mieście póki co nic nie ma i pewnie tak zostanie
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
http://www.youtube.com/watch?v=R9mxQZtE ... ideo_title
Zajebi***e prezentuje sie nowy Eddie! Moim zdaniem bije na głowe i mumie z sbit i czołg z amload. Najlepszy big ed od bardzo dawna...
Zajebi***e prezentuje sie nowy Eddie! Moim zdaniem bije na głowe i mumie z sbit i czołg z amload. Najlepszy big ed od bardzo dawna...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

od bardzo dawna ? Jest najlepszy po prostu !!
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Dla mnie jest brzydki i w ogóle mi nie pasuję do Iron Maiden.
Nawet jeśli oceniać miałbym go w oderwaniu od stylistyki nie podoba mi się.
Chociaż ja akurat za Big Eddami nigdy nie przepadałem,o ile na okładce Eddie to fajna tradycja to na koncertach czasem jest on tak na siłę i stanowi jedynie gadżet.
Z ostatnich to chyba z trasy Early Days był najfajniejszy.
Nawet jeśli oceniać miałbym go w oderwaniu od stylistyki nie podoba mi się.
Chociaż ja akurat za Big Eddami nigdy nie przepadałem,o ile na okładce Eddie to fajna tradycja to na koncertach czasem jest on tak na siłę i stanowi jedynie gadżet.
Z ostatnich to chyba z trasy Early Days był najfajniejszy.
To był marny puppet w porównaniu do tego. Fajna stylistyka kiczowatego horroru sf jest w tym nowym Eddim i jak ulał pasuje do tematu przewodniego trasy, chyba najlepszy big ed od czasu trasy z 7 synem. Wyłania sie zza sceny jak godzillaZłapanyWCzasie pisze:Z ostatnich to chyba z trasy Early Days był najfajniejszy.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Kwestia gustu,tamten Eddie bardzo mi się podobał bo był w klimatach trasy,wczesnych lat 80,NWOBHM, wyglądał tak oszczędnie ,heavy-metalowo.
Co kto lubi.
Co kto lubi.
Wygląda to wszystko mocarnie już się nie mogę doczekać 
IRON MAIDEN
Dla mnie nowy Ed od początku to jest PredatorEmilio pisze:Fajna stylistyka kiczowatego horroru sf jest w tym nowym Eddim i jak ulał pasuje do tematu przewodniego trasy
www.MetalSide.pl
Mnie bardziej niz predatora przypomina potwora ze słynnego monster movie z lat 50 - "Potwora z czarnej laguny"gumbyy pisze:Dla mnie nowy Ed od początku to jest Predator

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ale ten z Pragi i Chorzowa (dmuchany Eddie z okładki pierwszej płyty) czy późniejszy? Bo po dwóch czy trzech koncertach wycofano tego Eddie'go (zespołowi się nie podobał) i przywrócono Edka z trasy Give Me Ed z jakąś nową szmatą.ZłapanyWCzasie pisze:Z ostatnich to chyba z trasy Early Days był najfajniejszy.