Ten z ChorzowaWICKER MAN pisze:Ale ten z Pragi i Chorzowa (dmuchany Eddie z okładki pierwszej płyty) czy późniejszy? Bo po dwóch czy trzech koncertach wycofano tego Eddie'go (zespołowi się nie podobał) i przywrócono Edka z trasy Give Me Ed z jakąś nową szmatą.ZłapanyWCzasie pisze:Z ostatnich to chyba z trasy Early Days był najfajniejszy.
The Final Frontier World Tour 2011
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
ZłapanyWCzasie
- -#Clairvoyant

Re: The Final Frontier World Tour 2011
Mnie najbardziej sie podoba jak najpierw wychodzą łapska Eda a potem On sie pojawia . Kapitalny jest . Łapska rządzą . Dla mnie najlepszy Eddie od czasów 7 Syna . Oglądałem na YT Rio i widać jak fani wariują jak On sie pojawia . Kapitalny widok na tle tych gwiazd i jeszcze te światła
Sam miałem ciary choć to przecież tylko zapis z komórki .
http://www.youtube.com/watch?v=HotuHu9uS-4
http://www.youtube.com/watch?v=HotuHu9uS-4
Who motivates the motivator
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

eee... ten z Chorzowa nawet się nie ruszał 
na pewno efektywniejsza była mumia z tą cała pirotechniką czy też czołg jeśli chodzi o złożoność tego modelu, ale Eddie z TFF jest zdecydowanie w czołówce
Edek super. Bardo ładnie się prezentuje. Sam moment wyjścia bardzo fajnie pomyślany. Pojawiają się ręce i tak jakby się na nich podciągał i zaglądał co się dzieje na scenie
Dość doży od mumii chyba nie jest większy ale gabaryty podobne. Jedno jest pewne na żywo na 100% wywala z butów 
duży Edek na TFF tour to chyba jeden z fajniejszych pomysłów na "dużą kukłę" w całej historii Maiden, na tą chwilę mogę podać tylko, że fajniejsza była chyba tylko Mumia i ten edek na 'Somewhere on Tour'
Zajebisty ten EDDIE, już nawet dla Niego warto na Bemowo jechać (...) 
Oby tam był xDRALF pisze:Zajebisty ten EDDIE, już nawet dla Niego warto na Bemowo jechać (...)
Jak zobaczy jaki lipny skład mamy to może się przestraszyć i nie chcieć lecieć do polskiZilian pisze: Oby tam był xD
haters are welcome
Albo się wścieknie i przyleci w kohorcie Ufo...
a co o tym sądzicie?
http://www.futuro.cl/novedades.asp?id=1450190
w skrócie wynika (używając translatora Google) że na występy w Chile i Argentynie, w celu realizacji DVD, zostanie powiększona i produkcja i setlista...
http://www.futuro.cl/novedades.asp?id=1450190
w skrócie wynika (używając translatora Google) że na występy w Chile i Argentynie, w celu realizacji DVD, zostanie powiększona i produkcja i setlista...
W zasadzie czemu nie. Na video zasługują jakieś kawałki z AMOLAD i Blaza.remi pisze:zostanie powiększona i produkcja i setlista...
Liczę na dodatkowe 1/2 z AMOLAD i jeden z Blaza (Sign,albo Clansman- MOC
no w sumie na RiR dodali RTTH
Powiększanie dla dvd, czyli zwyczajnie dla kasy - mogli by zagrać wszędzie taki sam set z taką samą scenografią, a nie, cudują. 
Raczej dla uwiecznienia na DVD, nie sadze, zeby sprzedaz koncertowego dvd była wieksza dlatego, że dodali 1 czy dwa kawałki...Steve pisze:Powiększanie dla dvd, czyli zwyczajnie dla kasy
To swoja droga, troche szkoda, że w Argentynie i Chile zobacza bogatsze szoł i nieco inny set niz w reszcie krajów...Steve pisze:mogli by zagrać wszędzie taki sam set z taką samą scenografią, a nie, cudują
EDIT
Niech wypowie sie na ten temat ktos kto zna Hiszpanski, bo translator tłumaczy to tak, że na rózne sposoby mozna to zinterpretować
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Żeby nie było tak że powiększą set listę o NIEŚMIERTELNE hityttomasz pisze:W zasadzie czemu nie. Na video zasługują jakieś kawałki z AMOLAD i Blaza.remi pisze:zostanie powiększona i produkcja i setlista...
Liczę na dodatkowe 1/2 z AMOLAD i jeden z Blaza (Sign,albo Clansman- MOC), choć pewnie dodjdzą tylko kolorki :/
Mnie cały ten pomysł z powiększeniem setu nie wydaje sie taki prawdopodobny . Dlaczego mieliby to robić specjalnie dla dvd? Obecny set jest w sam raz . Już prędzej dodadzą czy to dodatkowe oswietlenie albo jakies inne elementy scenografii... Ten set i tak jest długi dodawanie 2-3 kawałków jeszcze go wydłuży ponad granice rozsądku . Moim zdaniem 1 kawałek dodany to będzie max. ( chcialbym usłyszec znów Paschandale ) . No ale jak mówi klasyk - pożyjemy , zobaczymy 
Who motivates the motivator
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mogą dodać np. po 1-2 różne kawałki na każdym z koncertów. Myślę, że chcą dodać coś z AMOLAD (Kolorki lub/i Breega, szkoda, że nie Brighter), bo nigdy wcześniej nie ukazały się one na oficjalnym DVD czy koncertówce.
Fajnie jakby tak było, jeszcze lepiej gdyby potem na reszcie koncertów grali wymiennie kolorki z benjaminem, ale to juz nie realneWICKER MAN pisze:Mogą dodać np. po 1-2 różne kawałki na każdym z koncertów. Myślę, że chcą dodać coś z AMOLAD (Kolorki lub/i Breega, szkoda, że nie Brighter), bo nigdy wcześniej nie ukazały się one na oficjalnym DVD czy koncertówce.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Tak sobie ostatnio myślałem że na europejską trasę może zmienią trochę set np blood brothers DoD zamienią czymś innym bo jednak europa i ameryka północna to widziała
IRON MAIDEN