Słaba reklamam to była w 2008 i w 2005, teraz to jest mocna promocja koncertu, pełno reklam na ulicach, w gazetach, radiu nawet w TVZilian pisze:Kurde jakoś strasznie słabo ten festiwal reklamowany jest (nie wiem jak w TV bo mam remont i TV nie podłączony) ale w radiu nic na tan temat nie słyszałem a w pracy radia dużo słuchamy na RMF FM ciągle mówią jakie to wydarzenia koncertowe będą tego lata że ten ten i tamten będzie a o IM cisza.
10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ja tam nie widziałem, żadnej reklamy. Ani w TV, ani na mieście (tu się nie dziwię
) w radiu też nie słyszałem, ale z tego co wiem to w gazetach jest.
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman
Ja w TV też nie widziałem bo nie ogladam w telewizji nic prócz gal bokserskich i czasami piłki kopanej. ale wiem, że jest na TVN i Rebel TV bo ktos wspominał, że leci i to nawet często. A w Poznaniu sa reklamy, w innych dużych miastach też.Buri pisze:ja tam nie widziałem, żadnej reklamy. Ani w TV, ani na mieście
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Rebel TV? Co to jest? O.o w Poznaniu może niedługo zobaczę. W Lesznie jak byłem nie widziałem, ale po co mi reklamy jak i tak mam już bilet. Dowiedziałem się z onetu ;P
Eric Theodore Cartman
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Rebel Tv, taka telewizja, w której nie lecą te same "gwiazdy" co na vivie itp. Nawet fajna telewizja, ale mogłoby byc mniej No more Plastic, a więcej Heavy Load i All Time Killers
http://www.rebel-tv.pl/
http://www.rebel-tv.pl/
Koło 40 tyś powinno być, dla mnie, przy częstotliwości koncertów IM w Polsce i tego lata (Ozzy, Judas, Dream, Opener, Scorpions) to będzie duży sukces!!!
rozumiem, że to tylko na cyfrowej telewizji?
Będzie jakiś plan festiwalu?
Będzie jakiś plan festiwalu?
Eric Theodore Cartman
Plan w sensie rozpiska o ktorej godzinie kto gra, kiedy otwarcie bram itd? Bedzie na pewno, niedlugo powinno pojawic sie na stronie festiwalu, albo profilu fb.
- MetallicaTruFan^^
- -#Long distance runner

Tak, na każdej telewizji cyfrowej to chyba jest.lead pisze:rozumiem, że to tylko na cyfrowej telewizji?
Tutaj np. wywiad z Hunterem
http://www.youtube.com/watch?v=n9pxtrDCBwc
szkoda, że na upc nie ma tego ;/
Eric Theodore Cartman
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

nie wiem, w stolicy to ja plakaty widuję na każdym murze gdzie przylepia się tego typu rzeczy ( a jest tego tu sporo ), nawet billboardów z 6 naliczyłem. O wiele gorzej jest np. z MH Fest na który plakaty ujrzałem dopiero jakoś 2 tygi temu, a koncert w styczniu ogłoszono.
a wracając do tematu, to nurtuje mnie ile motory dostaną czasu, na tyle zespołów to powinni co najmniej 75min
a wracając do tematu, to nurtuje mnie ile motory dostaną czasu, na tyle zespołów to powinni co najmniej 75min
-
Deleted User 2868
No i pewnie mniej więcej tyle dostaną.DeJMIeN Wielki pisze:a wracając do tematu, to nurtuje mnie ile motory dostaną czasu, na tyle zespołów to powinni co najmniej 75min
Ok. 80 minut Motorów a potem ... 120 min MAIDEN!!!! 
Ja mam pytanie. Nigdy nie kupowałem biletu u koników a teraz bym chciał? wie ktos gdzie da rade kupic, i ile by to kosztowało? 
-
szatanista
- -#Long distance runner

nie warto! zaoszczędzisz 20zł, a w większości przypadków okaże się, że bilet jest podrobiony! uważaj na konie!
RALF pisze:Ok. 80 minut Motorów a potem ... 120 min MAIDEN!!!!
oł jea, 2h będzie dobrze ;D
a jak jest na płycie? da radę coś zobaczyć czy nie bardzo?
Eric Theodore Cartman
A ja dzisiaj zakupiłem bilet na Czechy
Lepszy skład (In Flames, Kreator), bliżej z Wrocławia i taniej (Golden Circle kosztował mnie 372 zł
).
www.MetalSide.pl
Pewnie tyle dostaną, zresztą i tak nie grają ostatnio koncertów dłuższych niż 90 min. a nawet w godzinę potrafią zmieścić większość setu.DeJMIeN Wielki pisze: a wracając do tematu, to nurtuje mnie ile motory dostaną czasu, na tyle zespołów to powinni co najmniej 75min
Podbijam.a jak jest na płycie? da radę coś zobaczyć czy nie bardzo?
Na 75minutowy wystep Motorhead niestety bym nie liczyl. W ubieglym roku, mimo ze zespolow bylo tylko 5, poza Metallica, ktora dostala pelny czas do zagrania, 2h, pozostale zespoly graly najwyzej godzine. Behemoth mial jak dobrze pamietam 30 minut, Anthrax 40, Megadeth 50, a Slayer godzine. Poczatkowa rozpiska wygladala jeszcze gorzej, ale po mailach wyslanych do livenation troche wydluzono czas. W tym roku niestety pewnie bedzie podobnie. Motorhead dostanie moze godzine, Mastodon Volbeat i Killing Joke po 40-50 minut.
Co do widocznosci z plyty - osobiscie w ubieglym roku bylem w sektorze GC, zdecydowanie polecam. Z plyty oczywiscie mozna cos zobaczyc, scena jest dosc wysoka. Ale trzeba sie przygotowac na to, ze wiekszosc koncertu bedzie sie ogladalo na telebimach. Ludzi bedzie mniej niz rok temu, wiec az tak daleko tlum siegal nie bedzie, ale w tamtym roku widok z dalszej odleglosci plyty byl podobno fatalny, bo wysiadly te dalsze telebimy. No i widocznosc ograniczaja tez mocno budki dzwiekowcow. Widac na zdjeciu ponizej jak to wszystko wyglada
Tak dla informacji dla niektorych: w ubieglym roku plyta, poza GC byla podzielona na 2 sektory odgrodzone barierkami. Slyszalem ze bylo sporo osob, ktore myslaly, ze stoja za samym sektorem GC przy barierkach, a tymczasem stali w polowie plyty, kiedy spokojnie mogli podejsc duzo blizej... Nie wiem jak bedzie w tym roku, na zdjeciach z ubieglego roku wyglada to nieco smiesznie

Co do widocznosci z plyty - osobiscie w ubieglym roku bylem w sektorze GC, zdecydowanie polecam. Z plyty oczywiscie mozna cos zobaczyc, scena jest dosc wysoka. Ale trzeba sie przygotowac na to, ze wiekszosc koncertu bedzie sie ogladalo na telebimach. Ludzi bedzie mniej niz rok temu, wiec az tak daleko tlum siegal nie bedzie, ale w tamtym roku widok z dalszej odleglosci plyty byl podobno fatalny, bo wysiadly te dalsze telebimy. No i widocznosc ograniczaja tez mocno budki dzwiekowcow. Widac na zdjeciu ponizej jak to wszystko wyglada
Tak dla informacji dla niektorych: w ubieglym roku plyta, poza GC byla podzielona na 2 sektory odgrodzone barierkami. Slyszalem ze bylo sporo osob, ktore myslaly, ze stoja za samym sektorem GC przy barierkach, a tymczasem stali w polowie plyty, kiedy spokojnie mogli podejsc duzo blizej... Nie wiem jak bedzie w tym roku, na zdjeciach z ubieglego roku wyglada to nieco smiesznie