10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere Festival - Warszawa
Przy 40 - 45 k luda zapełni się tak w 55% - cześć osób powinna się "ścisnąć". Będzie Ok (...) ciekawe, czy sporo ludzi z zagranicy przyjedzie???
Od czego zależy to, czy bedzie się w środku płyty, czy na jej początku? Rozumiem, że da się przejsc te barierki? Z kolegą będziemy od początku Soni, więc chyba będziemy w dobrym miejscu...
jak wygląda to wszystko? bo to mój pierwszy większy koncert ;D ogólnie to jest zasada gdzie się dopchasz tam będziesz? i jak wygląda sprawa pogo? ;D
"screw you guys im going home"
Eric Theodore Cartman
-
Deleted User 2868
No tak.Buri pisze:ogólnie to jest zasada gdzie się dopchasz tam będziesz?
Im dalej (lub na boku) tym spokojniej, zresztą nie ma o czym mówić. To jest wielka przestrzeń.Buri pisze: i jak wygląda sprawa pogo? ;D
Wystarczy obejsc te barierki bokiem. Chociaz, jezeli w tym roku rzeczywiscie bedize okolo 50tys ludzi, to raczej tych barierek przedzielajacych plyte nie bedzie. One sa jedynie ze wzgledow bezpieczenstwa, zeby rozladowac napor ludzi z tylu, zeby nie doszlo do takich sytuacji jak kilka lat temu, gdzie zadeptano na smierc kilka osob przy barierkach na jakims festiwalu. Pozostana jedynie barierki oddzielajace GC od plyty.erni13 pisze:Od czego zależy to, czy bedzie się w środku płyty, czy na jej początku? Rozumiem, że da się przejsc te barierki? Z kolegą będziemy od początku Soni, więc chyba będziemy w dobrym miejscu...
@Buri
Generalnie, im blizej sie dopchasz, tym blizej bedziesz. Ale pchanie sie przez ludzi na chama jest strasznie drazniace
Też tak liczę że nie będzie bo przy 40 - 50 tyś, nie są przecież potrzebne! 
czyli trzeba iść do tłumu na pogo ;D a trzeba było dozbierać na gc 
Eric Theodore Cartman
szatanista pisze:nie warto! zaoszczędzisz 20zł, a w większości przypadków okaże się, że bilet jest podrobiony! uważaj na konie!
po co kogoś w błąd wprowadzasz?
Przed Metallica za 200zł bez problemu mogłeś kupić GC, zwykłe za 100.
Przed SLAYERem można było za 80zł kupić, nawet wyprzedany PINK FLOYD chodził u koników 50zł taniej.
Ktoś pytał o widok ze zwykłego sektora. Powiem tak byłem na METALLIC i jeśli kiedykolwiek już będę musiał być na Bemowie zawsze wybiorę GC żeby cokolwiek było widać bez telebimu
Po takich cenach jak napisales, to bilety u konikow chodzily w dzien festiwalu wieczorem, kiedy sie zblizal juz wystep Metalliki
Jezeli ktos chcial kupic bilet przed otwarciem bram, zeby moc obejrzec wystepy wszystkich zespolow, to ceny biletow na GC byly powyzej ceny nominalnej. Im pozniej, tym ceny bardziej spadaly, jasne, ale wtedy tracilo sie tez wystepy niektorych zespolow. No i watpie, zeby konie w tym roku licznie stawili sie przed Bemowem. Rok temu GC bylo wyprzedane 2 miesiace przed koncertem, to i popyt na drozsze bilety byl. W tym roku GC raczej nie wyprzeda sie az do konca, to i ludzie nie beda chcieli kupowac, jak bylo rok temu po 500-600 zl. A jaki interes wyprzedac wszystkie bilety ponizej ceny zakupu?;)
Teraz oferty na allegro na GC stoja po 350-380zl (2 takie znalazlem). Jakas oszczednosc zawsze to jest. Jak ktos chce kupic taniej bilety, bez stresu w dniu koncertu, to polecam wlasnie teraz. Pozniej oczywiscie ceny moga spasc jeszcze bardziej, ale ryzyko tez jest, ze sektor GC sie wyprzeda w najblizszym czasie. Wtedy ceny pojda mocno w gore.
Teraz oferty na allegro na GC stoja po 350-380zl (2 takie znalazlem). Jakas oszczednosc zawsze to jest. Jak ktos chce kupic taniej bilety, bez stresu w dniu koncertu, to polecam wlasnie teraz. Pozniej oczywiscie ceny moga spasc jeszcze bardziej, ale ryzyko tez jest, ze sektor GC sie wyprzeda w najblizszym czasie. Wtedy ceny pojda mocno w gore.
Ostatnio zmieniony śr maja 04, 2011 12:50 pm przez lead, łącznie zmieniany 1 raz.
36 dni do koncertu w POLSCE!
-
Deleted User 2259
To fajnieRALF pisze:36 dni do koncertu w POLSCE!
To znaczy, że miesiąc pozostał do BerlinaRALF pisze:36 dni do koncertu w POLSCE!
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Eric Theodore Cartman
absolutnie nie. Jak nie gral BEHEMOTH jeszcze ceny byly plyta okolo 100zl, GC około 200zł.lead pisze:Po takich cenach jak napisales, to bilety u konikow chodzily w dzien festiwalu wieczorem, kiedy sie zblizal juz wystep MetallikiJezeli ktos chcial kupic bilet przed otwarciem bram, zeby moc obejrzec wystepy wszystkich zespolow, to ceny biletow na GC byly powyzej ceny nominalnej. Im pozniej, tym ceny bardziej spadaly, jasne, ale wtedy tracilo sie tez wystepy niektorych zespolow. No i watpie, zeby konie w tym roku licznie stawili sie przed Bemowem. Rok temu GC bylo wyprzedane 2 miesiace przed koncertem, to i popyt na drozsze bilety byl. W tym roku GC raczej nie wyprzeda sie az do konca, to i ludzie nie beda chcieli kupowac, jak bylo rok temu po 500-600 zl. A jaki interes wyprzedac wszystkie bilety ponizej ceny zakupu?;)
Nie na każdym kroku ale bez problemu dało się znaleźć. Wiem bo znajomi przy mnie kupowali i wchodzili i żałowałem żę frajersko dałem 200zł za zwykły bilet
Też słyszałem o takich numerach, ale ja miałbym obawy jechac kawał drogi na koncert bez biletuBudziol pisze:. Wiem bo znajomi przy mnie kupowali i wchodzili i żałowałem żę frajersko dałem 200zł za zwykły bilet
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
w cenie nominalnej ZAWSZE dostaniesz 
Na dużych imprezach bilety przed koncertem są zawsze.
www.MetalSide.pl
- Nicko McBrain
- -#Long distance runner

O której zagra Motorhead, i o której Maiden?
Chyba za wcześnie na takie pytania... Ja wiem tylko, że Motorhead gra przedostatni a Ironi ostatni.