Więc jak u sznaucera długość brody świadczy o wieku tak u metala długość włosów świadczy o wiarygodnościmiki pisze:a ja napisałem, że kerry nie jest metalem? napisałem, że jest ale takim mniej wiarygodnym, bo łysym. gorszy jest
Lars Ulrich czy Nicko Mc' Brain?|
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Lars Ulrich czy Nicko Mc' Brain?|
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
żartowałem..
Jak Pana Boga kocham (o shit, przyznałem się, ale ze mnie pozervyrus pisze:Z każdej wypowiedzi można wywnioskować bardzo wiele różnych przesłań ale ok nie będę bił. (A Ty z tą glacą to serio powiadasz)
vyrus pisze: Więc jak u sznaucera długość brody świadczy o wieku tak u metala długość włosów świadczy o wiarygodności Question Widać wielu traci swą wiarygodność niestety
miki pisze:żartowałem..
A wracając do tematu, wie ktoś może, z czego są robione pałki Larsa ? Bo nie wyglądają na drewniane i wydają się ostro [kwadratowo] zakończone, a nie tak jak zwykle-"kulkowo".
-
Stormshield
- -#Moonchild

To są takie grubsze pałeczki z chińskiej restauracjiBeBe pisze:A wracając do tematu, wie ktoś może, z czego są robione pałki Larsa ? Bo nie wyglądają na drewniane i wydają się ostro [kwadratowo] zakończone, a nie tak jak zwykle-"kulkowo".
Poprosy szkoda mu kasy i skubnął z jakiejś restauracji 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Dobra, już wiem ;]
Aluminiowe ma ;]

Aluminiowe ma ;]

Bez porównania Nicko jest lepszy, po drugie to niesamowita osobowość.
Inny typ muzyki by porównywać, ogólnie dla mnie najlepsi perkusiści grali w latach '70.
Inny typ muzyki by porównywać, ogólnie dla mnie najlepsi perkusiści grali w latach '70.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Jacyś konkretni?Nomad pisze:dla mnie najlepsi perkusiści grali w latach '70.
-
Deleted User 622
Ian Paice... zmiata wszystkich 
no i Bonzo rzecz jasna
no i Bonzo rzecz jasna
...& Ward i Brufordmetal pisze:Ian Paice... zmiata wszystkich
no i Bonzo rzecz jasna
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
to ja tylko wtrącę, że i tak Brann Dailor zjada ich wszystkich na śniadanie. 
najlepszy perkusista świata nie zyje od 3 lat [*] gdy Docent sie rozgrzewał, było to lepsze niż sam koncert 
już nie mam tu najwięcej postów

-
Deleted User 622
Cozy Powell zmarł trochę wcześniej... :>Szajba pisze:najlepszy perkusista świata nie zyje od 3 lat
-
Deleted User 622
nie znamSzajba pisze:ja o Docencie kolego mówiłem
i już niestety nie poznasz
[*]

dailor ? no co wy.... do chocby Roddyego , Koliasa , a niemowiac juz o Hayleyu ma troche... Swoja droga tak DOC byl the best...w naszym kraju . Jednak sory ale na swiecie niestety sa od niego lepsi . Dailor wcale wybitnie technicznie nie gra...Polecam Neuraxis , Quo Vadis , Beneath The Massacre , Pyopus , Psycroptic , Sleep Terror , Atheist , Cynic , A nawet Death i mamy wyjasnione...ze zajebistych drummerow na swiecie mamy az za duzo . Oczywiscie mowiac tu o technice...
Co do pojedynku Lars / Nicko . Stawiam na larsa... lars potrafi jeszcze czasem poszalec... a Nicko coz...robi swoje no... zreszta mowione tu bylo ze panowie w sumie sa jednej klasy drummerami..i z tym bym sie zgodzil . Bo chocby kurde perkusista Newbreed z bielska zajda ich na dzien dobry... ( btw koles mial jechac w trase z Cynic ;p ) . I swoja droga na ich dzisiejszym koncercie w moim miescie... zamurowalo mnie jak zobaczylem jego gre .
Co do pojedynku Lars / Nicko . Stawiam na larsa... lars potrafi jeszcze czasem poszalec... a Nicko coz...robi swoje no... zreszta mowione tu bylo ze panowie w sumie sa jednej klasy drummerami..i z tym bym sie zgodzil . Bo chocby kurde perkusista Newbreed z bielska zajda ich na dzien dobry... ( btw koles mial jechac w trase z Cynic ;p ) . I swoja droga na ich dzisiejszym koncercie w moim miescie... zamurowalo mnie jak zobaczylem jego gre .
-
Deleted User 622
buhahaha na takie argumenty to reka sama siega do rozporka... i ssać dzieciakiStoneman pisze:lars potrafi jeszcze czasem poszalec... a Nicko coz...robi swoje no
NICKO >>>>>>>> lars
Człeniu, Nicko jest mistrzem precyzji i finezyjnej gry na blachach... lars to patałach :buahaha:
metal pisze:Nicko jest mistrzem
metal pisze:lars to patałach

sam ssij . kazdy ma swoja wlasna opinie. jak dla mnie oboje sa rowni . kluczowym pojedynkiem moze byc porownanie gry obu panow na ich nowych wydawnictwach . ale na mete jeszcze poczekamy ;/ ale coz w tym roku mamy Testa , Nile , Behemoth wiec jeszcze gra perkusistow sie nacieszymy
olewam ten temat larsa i nicko ;]