The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour - Setlista [SPOILER]
Ciekawe jak reszta kawałków i kiedy bedzie na YT 

No no, ciekawie. Bardzo dobrze, że zamienili Sanctuary na Running Free. Zawsze się zastanawiałem czemu tego nie robią, dla mnie Running Free jest stokroć lepszy.
Wildest Dreams bym na Clansmana zamienił.
Ja tam bym nic nie zmieniał, idealnie setliste ułożyli.
Ja bym jedynie z domysłów Wickera wziął Dream Of Mirrors i Be Quick Or Be Dead, zamieniając BNW i WD i by było masakrycznie, choć i tak jest bardzo bardzo dobrze. 
Setlista wypaśna, nic dodać nic ująć 
Podoba mnie się. Przynajmniej nie wieje nudą.
Nie podoba mi się czapeczka Bruca
Nie podoba mi się czapeczka Bruca
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ta sama, którą nosił na poprzedniej trasie.tomtomala pisze:Nie podoba mi się czapeczka Bruca
Chyba, że niedługo zamieni ją na nową:

Nie no set lista ogólnie spoko chociaż wywalił bym Wildest Dreams i Brighter Than a Thousand Suns i zastąpił czymś innym ale może być
Szkoda ż e Be Quick or Be Dead niema
. Obejrzałem filmik z koncertu i hmm ten Ed jakiś taki yeee dziwny nie podoba mi się xD
Zilian pisze:...wywalił bym... ...Brighter Than a Thousand Suns...
znając Ironów wcale bym się nie zdziwiłbym jakby w Europie doszedł The Trooper
No co mi się nie podoba 
Kurcze ale brakuje mi jakiejś pyro na wicker manie jak wchodzą na scenę oby to się w Europie zmieniło. Fajnie ze maja tyle płacht na piosenki. Nawet Benek i wildest maja. Dla mnie do ideału brakuje pirotechniki na wejściu i na numberze i jakiegoś UFO z Eddim. Hehe no co. W końcu 4 lata temu czołg był to czemu nie UFO
Pamiętacie pierwszy koncert z Mumbaju z Indii na trasce "SBITWT" - tam też w stosunku do następnych było dość ubogo (co widać na filmie...) Poczekajmy - set - dobry - dziwi mnie brak "Bring Your Daughter" i "Evil" - zamiast takiego "WD" mogli się szarpnąć na "Killers" ale i tak zaskoczyli. Superpages.com Center tpo nie jest miejsce gdzie można jakoś tam scenę rozciągnąc (mam na myśli wysokość obiektu) ale i tak jest świetnie - lepiej niż na trasie "AMOLAD" - wiele ciekawych backdropów, to co widać to dopracowane światła, masa żarówek nawet zamontowanych w scenografii - świetne wieże po bokach sceny, standardowe rampy - wybiegi zza perkusji. Dickinson - słychać, że to śpiewanie nawet mu idzie - pamiętacie pierwszy koncert z Hartford 2006 - październik - spituli9ł na maksa. Pozostaje mieć nadzieję że rozkręcą się!
Ta trasa to taka "rozgrzewka" - choć pewnie na Sonisphere UK pokażą wielki spektakl z EDDIEm - Olbrzymem i pirotechniką, której tu brak. Nie wiem ile ludzi było w Dallas ale przed koncertem ponoć przeszła tam potężna nawałnica (Wicker Man).
Na Wacken z pewnością "zamiotą".
Ta trasa to taka "rozgrzewka" - choć pewnie na Sonisphere UK pokażą wielki spektakl z EDDIEm - Olbrzymem i pirotechniką, której tu brak. Nie wiem ile ludzi było w Dallas ale przed koncertem ponoć przeszła tam potężna nawałnica (Wicker Man).
Na Wacken z pewnością "zamiotą".
no, jedyny z żelaznego zestawu klasyk, którego mi brakuje, to "The Trooper".
Our time will come! Oooo...
A mi brakuje do pełni szcześcia - For The Greater Good Of God np zamiast Wildesa :/
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Cholera, jest znakomicie, choc osobiscie wywalilbym El Dorado i zamienil to na cokolwiek:) Ide z powrotem przegladac temat na temat wyjazdu 
El Dorado musi byc bo przecież zaczynają promować nowy album 
Promocja albumu bedzie w 2011.