A nie odwrotnie, przypadkiem!?? Tak czy inaczej - mamy sukces, to się liczy najbardziejTob`cause we`re metallica pisze:właśnie musi, bo powiedział, że jak się wyprzeda to się ogoli.faust pisze:Koncert na 95% będzie wyprzedany, Szajba nie musi się ogolić...
07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/08/2008 - Warszawa, POL @ Stadion Gwardii
-
El Dorado
Najbardziej moim zdaniem liczy się to, że Szajba się nie zetnie nawet jak się wyprzeda... 
obietnica rzecz święta 
Wiem ze jeszcze sporo czasu do koncertu, ale mam pare pytan.
1. Pojade na koncert z Wronek a nie z Katowic. Chcialbym spytac czy ktos pojedzie pociagiem ze Szczecina przez Wronki i Poznan do Warszawy, w Warszawie 6:05? Bo ja niestety bede musial jechac sam, pewnie bede niezbyt trzezwy i zmeczony, bo we Wronkach bede z kumplami na wakacjach i nie chcialbym zeby mnie ktos okradl w pociagu itd. Z Poznania pewnie pojedzie pare osob z forum chetnie bym sie dolaczyl do jakiejs ekipy.
2. Teraz pytanie do ekipy ze Slaska. O ktorej bedziecie w Warszawie? Pewnie EvE bedzie wszystko organizowac
Chcialbym sie potem z Wami spotkac (oczywiscie jesli Wy chcecie tez
)
3. Czy po koncercie jest przewidziane jakies Afterparty? Bo pociag powrotny mam dopiero o 9:55.
4. No i pytanie w sumie najwazniejsze. Na jakiej stacji najlepiej wysiasc? Wawa Zachodnia czy Centralna? Bo Wschodnia chyba odpada. No i potem jak trafic na stadion Gwardii?
Sory ze juz zamieszanie robie, ale wole to sobie juz zalatwiac.
1. Pojade na koncert z Wronek a nie z Katowic. Chcialbym spytac czy ktos pojedzie pociagiem ze Szczecina przez Wronki i Poznan do Warszawy, w Warszawie 6:05? Bo ja niestety bede musial jechac sam, pewnie bede niezbyt trzezwy i zmeczony, bo we Wronkach bede z kumplami na wakacjach i nie chcialbym zeby mnie ktos okradl w pociagu itd. Z Poznania pewnie pojedzie pare osob z forum chetnie bym sie dolaczyl do jakiejs ekipy.
2. Teraz pytanie do ekipy ze Slaska. O ktorej bedziecie w Warszawie? Pewnie EvE bedzie wszystko organizowac
3. Czy po koncercie jest przewidziane jakies Afterparty? Bo pociag powrotny mam dopiero o 9:55.
4. No i pytanie w sumie najwazniejsze. Na jakiej stacji najlepiej wysiasc? Wawa Zachodnia czy Centralna? Bo Wschodnia chyba odpada. No i potem jak trafic na stadion Gwardii?
Ta, są urodziny Beruca.Kro pisze:3. Czy po koncercie jest przewidziane jakies Afterparty? Bo pociag powrotny mam dopiero o 9:55.
Warszawa Centralna, CHYBA autobus 175 w stronę Okęcia (niech jakiś Warszawiak mnie poprawi jeśli się mylę), ale gdzie dokładnie wysiąść to już Ci nie wytłumaczę. W każdym razie stadion jest ok. 5 km. od dworca.Kro pisze:4. No i pytanie w sumie najwazniejsze. Na jakiej stacji najlepiej wysiasc? Wawa Zachodnia czy Centralna? Bo Wschodnia chyba odpada. No i potem jak trafic na stadion Gwardii?
Lepiej na Warszawie Zachodniej i tam na pętli wsiąść w 172, przystanek (Miłobędzka) jest jakieś 50m od wejścia na stadion. Od 175 trzeba by kawałek iść. Tak ogólnie mam zamiar za jakiś czas zrobić dokładny opis dojazdu na stadion z ważniejszych miejsc, ale poczekam jeszcze chwilę, wakacje to zwyczajowy czas wszelkich remontów i objazdów, więc poczekam i zobaczę czy nie będzie tam żadnych zmian.D5`cause we`re metallica pisze: Warszawa Centralna, CHYBA autobus 175 w stronę Okęcia (niech jakiś Warszawiak mnie poprawi jeśli się mylę), ale gdzie dokładnie wysiąść to już Ci nie wytłumaczę. W każdym razie stadion jest ok. 5 km. od dworca.
Niewiem czy to ironia. Ja pytam czy bedzie cos zorganizowane przez Sanktuarium tak jak 3 lata temu w Chorzowie. Niewiem jak ja to wytrzymam zeby nie zasnac w pociagu. Mam nadzieje ze sie cos wlasnie na tej imprezie drzemne, przynajmniej 2/3 godzinki.D5`cause we`re metallica pisze:Ta, są urodziny Beruca. 9:55? Szacun.
Chciałem dobrze.Piwowarus pisze:Lepiej na Warszawie Zachodniej i tam na pętli wsiąść w 172, przystanek (Miłobędzka) jest jakieś 50m od wejścia na stadion. Od 175 trzeba by kawałek iść. Tak ogólnie mam zamiar za jakiś czas zrobić dokładny opis dojazdu na stadion z ważniejszych miejsc, ale poczekam jeszcze chwilę, wakacje to zwyczajowy czas wszelkich remontów i objazdów, więc poczekam i zobaczę czy nie będzie tam żadnych zmian.
Nie żadna ironia, Sankt chyba nic nie organizuje, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. A afterparty u Becura będzie na bank.Kro pisze:Niewiem czy to ironia. Ja pytam czy bedzie cos zorganizowane przez Sanktuarium tak jak 3 lata temu w Chorzowie. Niewiem jak ja to wytrzymam zeby nie zasnac w pociagu. Mam nadzieje ze sie cos wlasnie na tej imprezie drzemne, przynajmniej 2/3 godzinki.
Ja siętam z nikim nie umawiałam. Pojedziemy ze Slavem pewnie tym pociągiem całkiem z rana, bo on niedrogi jest a potem te późniejsze to niezafajnie drogie. Pozatym ja lubię być raz na jakiś czas w Wawie to sie cieszę że pojedziemy tak z rana. on z KAto jest jakoś 6 coś. No i nie wiem, może ktoś nas autem zabierze npKro pisze: 2. Teraz pytanie do ekipy ze Slaska. O ktorej bedziecie w Warszawie? Pewnie EvE bedzie wszystko organizowacChcialbym sie potem z Wami spotkac (oczywiscie jesli Wy chcecie tez
)
Nie bedzieD5`cause we`re metallica pisze: A afterparty u Becura będzie na bank.
6:50 - najtańszy pociąg Katowice_WarszawaiEvE pisze:on z KAto jest jakoś 6 coś.
A czy ktoś coś wie na temat ewentualnego transportu zorganizowanego z Krakowa ?! Jakiś autobus lub bus czy coś w tym rodzaju ? Po powrocie PKP z Metallicy w maju raczej nie mam zbyt dużej ochoty na korzystanie z usług tej firmy 
Ja nie jestem ze Śląska ale będę w Wawie już pewnie w okolicach 1-ego sierpnia... Jeżeli oczywiście wybiorę się na koncert. Bo chęć mam ale biletu na razie brak.Kro pisze: 2. Teraz pytanie do ekipy ze Slaska. O ktorej bedziecie w Warszawie? Pewnie EvE bedzie wszystko organizowacChcialbym sie potem z Wami spotkac (oczywiscie jesli Wy chcecie tez
)
Koncertowy rozkład jazdy z Livenation.pl
Wejście od: 16:00
18:20 - 18:50 - Lauren Harris
19:00 - 19:40 - Made Of Hate
20:15 - 22:15 - Iron Maiden
Wejście od: 16:00
18:20 - 18:50 - Lauren Harris
19:00 - 19:40 - Made Of Hate
20:15 - 22:15 - Iron Maiden
Kto to jest Made of Hate?
już nie mam tu najwięcej postów

No to zbieram chętnych na odpoczynek na trawce w czasie trwania ich występu.Power/Speed/Melodic Death Metal
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Bardzo chętnie.Piwowarus pisze:No to zbieram chętnych na odpoczynek na trawce w czasie trwania ich występu.
-
szatanista
- -#Long distance runner

odpoczynek? czyzbys zamierzal szalec na Lauren?Piwowarus pisze:No to zbieram chętnych na odpoczynek na trawce w czasie trwania ich występu.
Może zorganizował by jakiegoś busa z Rzeszowa? Podobno będzie ciężko zaparkować, poza tym napiłby się jakiegoś piwka itp.