Na to nie ma szans... jeśli już to dwa różne miasta jak 2 lata temu. W 2013 roku zastanawialiśmy się czy będą, przyjechali na 2 i oba na sold out, rok później mało kto liczył, że wrócą wystrzelił INEA stadion w Poznaniu przy całkiem przyzwoitej frekwencji. Osobiście bardzo bym się cieszył, gdyby wpadli chociaż na 1, bo ostatnio jak widać mocno nas rozpieścili. Optymalny wydaje się być Kraków - hala przy pojemności koło 13-14 tys ludzi i w miarę normalnych cenach by poszła, może nie na sold out, ale w 90% spokojnie. Dużo lepsza opcja niż festiwal, chociaż bardziej prawdopodobny wydaje się występ Maiden na Sonisphere na narobublu :/ Także pozostaje czekać i mieć nadzieję, że nie będzie jak przy okazji AMOLAD, gdzie zostaliśmy pominięciRALF pisze:Może i u nas 2 razy Tauron Arena?
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
- Saimon1995
- -#Moderator

Właśnie miałem o tym pisać. W nocy wchodzę na hasitleaked, a tam informacja o wycieku The Book of Souls.dostoevsky pisze:Dwa fałszywe alarmy a propos wycieku... ciśnienie na ten album jest tak duże, że łatwo zrobić ludzi w bambuko.
- Varamount4
- -#Wrathchild

Na Torrentach też jest Fake wycieku... np.Empire of the Clouds normalnie trwa 18:00 a tam 3:47 tym bardziej, po prostu wszystkie utwory pozamieniano na stare utwory Maidenów i te z Left Side na Singlach jak i również utwory solowe Bruce'a.
-
Deleted User 2259
http://www.rustourismnews.com/?p=46701
A oto i reklama " stoiska " Bruce'a w Harrods
Wchodzisz i kupujesz odrzutowiec , jakie to proste
P.S. Trochę offtop ale tak w ramach ciekawostek ..
A oto i reklama " stoiska " Bruce'a w Harrods
P.S. Trochę offtop ale tak w ramach ciekawostek ..
Who motivates the motivator
- Varamount4
- -#Wrathchild

WOW!! Niezłe wiosło! Fajnie by było na tym zagrać Troopera i jeszcze przy piwku!
Ale pewnie z 10 000 za taką czy nie więcej! 
-
Deleted User 2259
http://www.digitalmusicnews.com/2015/08 ... -all-time/
Nie wiem czy jest Maiden, jak cos to mozna usubnac
Moim zdaniem fatalnie to wiosło wygląda. Nie ma to jak Fender strat 
- dostoevsky
- -#Assassin

Wygląda bardzo "tanio" i w istocie jest tanie. 200 dolarów.Dejavu pisze:Moim zdaniem fatalnie to wiosło wygląda.
Queen 49? Jestem bardzo zdziwiony, że tak nisko.Invader pisze:http://www.digitalmusicnews.com/2015/08 ... -all-time/
-
Deleted User 2259
To w stanach tylko, jest w końcu Maiden, bo nie mogłem ich wyłapać.
tę grafikę już widziałem, z kolei nigdzie nie udostępnili jeszcze Edka z kodłuba nowego Ed Force One
- dostoevsky
- -#Assassin

Jest na okładce Metal Hammera.joseba pisze:tę grafikę już widziałem, z kolei nigdzie nie udostępnili jeszcze Edka z kodłuba nowego Ed Force One
a, to już wiem więcej 
swoją drogą widziałem dziś jakiś zagraniczny artykuł, gdzie poza oczekiwaniem na premierę płyty, podchwycona była zajawka jako singla If Eternity Should Fail
swoją drogą widziałem dziś jakiś zagraniczny artykuł, gdzie poza oczekiwaniem na premierę płyty, podchwycona była zajawka jako singla If Eternity Should Fail
Dzis wyszedł nowy Teraz Rock. A w nim na trzech stronach wywiad z Davem i 12stronicowa wkładka o IM :-) Zaakupiłem.
BOS ocenili na 4 gwiazdki (w skali pięciostopniowej).
BOS ocenili na 4 gwiazdki (w skali pięciostopniowej).
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12