Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
Stówka za jewela
Grubo polecieli. Akurat płyty Behe zawsze były w przystępnych cenach.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Tak myślalem
www.MetalSide.pl
No teraz jakieś kosmosy się robią z cenami. 70+ coraz częściej widzę przy nowościach
www.MetalSide.pl
Aha, czyli nawet album się tak nazywa 
Chciałbym zobaczyć minę Oriona, kiedy na spotkaniu ktoś będzie pytał o inspirację w temacie tytułu albumu, bo Adaś to sobie poradzi
Chciałbym zobaczyć minę Oriona, kiedy na spotkaniu ktoś będzie pytał o inspirację w temacie tytułu albumu, bo Adaś to sobie poradzi
"Wybraliśmy ten prowokacyjny tytuł celowo, odrzucając subtelność na rzecz bezpośredniego i polaryzującego hasła. To buntownicze zanurzenie się w głębinach, odważne poszukiwanie absolutu nawet w rynsztoku" 
- Saimon1995
- -#Moderator

Jajebie... Myślałem, że Adaś wyrósł już z tych gimbazjalnych teksów ze "spowiedzi heretyka" ale widzę, że nie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Benek to dla mnie podobny casus co Metallica - słuchałem niegdyś namiętnie (ze szczytem w czasach od The Apostasy do Satanist), ale obecnie zespół przestał interesować mnie w najmniejszym nawet stopniu. Ostatniej płyty próbowałem przesłuchać 3 razy (z Metą nawet nie podjąłem walki) i nie zostało we mnie z tego absolutnie nic. Ostatni koncert widziałem na Wacken, do połowy, bo wolałem udać się na Uli Jona Rotha. Wątpię abym sięgnął po nowy album, tym bardziej, że te nadęte i coraz mniej adekwatne do współczesności narracje Adama są trochę żenujace.
Serio, już jestem zmęczony tą sztuczną i "znoszoną" symboliką Adasia.
Zdecydowanie wolałbym, żeby znów nie dojechał im backline i grali na pożyczonym sprzęcie, w szmatach zrobionych na szybko, bez malowania mord - wtedy to było chociaż bardziej autentyczne
Zdecydowanie wolałbym, żeby znów nie dojechał im backline i grali na pożyczonym sprzęcie, w szmatach zrobionych na szybko, bez malowania mord - wtedy to było chociaż bardziej autentyczne
Na następnej płycie w ogóle nie powinno być wokalu, tylko te pseudointeligentne recytacje Adama. Takie behemothowe Lulu. Ale by się słuchało!
No, ja też odnoszę wrażenie, że ten styl się już przejadł i jest dziś zupełnie niewiarygodny. Przypomina to cyrkowca, ciągle odgrywającego ten sam numer. Ale to moje odczucia (chociaż widzę, że nie tylko moje) i ciekawi mnie, jak zostanie mowy materiał odebrany. No, jeśli muzyka będzie świetna to pewnie przymkniemy oko na to pierdzielenie Adasia. Jak będzie świetna to dajcie mi znać, bo, jak pisałem wyżej, sam raczej nie sięgnę 
Napiszcie na fb zespołu, że logo zespołu jest przycięte na okładce 
JAKĄ???Zespół zwrócił się do wieloletniego współpracownika Bartka Rogalewicza (BLACK.LODGE.IS.NOW), a także do Dark Sigil Workshop, aby stworzyć piękną, złowieszczą i wyjątkową okładkę
A u Mystica faktycznie dużo taniej. Ciekawa dysproporcja.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Okladki Forkasa czy Samori były naprawdę dobre, ta jest naprawdę nędzna 
"No filler, no excess..." - Oby, Adaś, oby
"No filler, no excess..." - Oby, Adaś, oby
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Hehe, a co miał powiedzieć? "No killer, all filler"? Nawet jeśli płyta okaże się chujowa, to i tak Nergal będzie... rozgrzeszony 
Tak w ogóle, to co to jest na tej okładce... Gabriel po weekendzie na Podlasiu? 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Po wydmuchaniu wszystkich swoich trąbek 
7 sekund, nie dam dziś se z tym rady, może jutro 
Dobra, poszedł odsłuch, 2 razy.
Jak na title track, to nie czuję się specjalnie zachęcony. Te same patenty, trochę jak z generatora Behemoth. Paździoch dowozi fajne solo. Chyba tyle... Pewnie zyska po kolejnych podejściach, ale póki co trochę meh, no i cringefest
Dobra, poszedł odsłuch, 2 razy.
Jak na title track, to nie czuję się specjalnie zachęcony. Te same patenty, trochę jak z generatora Behemoth. Paździoch dowozi fajne solo. Chyba tyle... Pewnie zyska po kolejnych podejściach, ale póki co trochę meh, no i cringefest
No i Seth jest w końcu w klipie!!!
- Recit The Thornographer
- -#Assassin