KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2022
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: KOSZULKI EVENT WARSZAWA 2020
Miał być Eddie w woderach z wędka nad koszykiem narodowym... Zawiodłam się ...

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Seeeeerio? Pałac Stalina? Liczyłem na jakiś warszawski motyw...
Osoby nie zamawiające proszone są o przejście do innego tematuSeeeeerio? Pałac Stalina? Liczyłem na jakiś warszawski motyw...
Takie pałace są w wielu miastach, tylko Polakom się wydaje, że PKiN im. Stalina jest jednoznacznym symbolem Warszawy
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Pierwsze szkice za płoty... tak żeby ożywić temat bo lekki zastój się zrobił 
Mój pierwszy typ to był Edek jako Zygmunt III Waza. Czyżby się ziściło? A może po prostu wydra wykradł mój pomysł? Będziesz płacił tantiemy!!! 
Edek na PKiN jak King Kong.
Róbcie screeny
Róbcie screeny
Gra jak gra. Ktoś lubi, to sobie może pograć. Czy głupia? Bardzo dużo gier nie zmusza do żadnego myślenia... Natomiast zgadzam się, że na wzorach powinny być motywy muzyczno-lokalizacyjne. Promowanie gry koszulkami nie jest potrzebne.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Sama gra to ciekawy pomysł na zainteresowanie tych najmłodszych fanów, ale promowanie tych okropnych grafik...
Gdzie i ile wysyłać pieniędzy za koszulki?
Najlepiej skontaktuj się z wydrą77 na pw.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Wyglądają jak z generatora - wyplute przez algorytm losujący.