28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 28/05/2005 - Eddie Rips Up Prague - Praga @ T-Mobile Arena
Wczoraj odebrałem wszytskie 4 :rocx. Jak Wam się wydaje kto bedzie supportował ? W ogóle na tych czeskich stronach i nie tylko ciezko znaleźć jakieś dodatkowe informacje dotyczące koncertu. Cos Ci czescy fani za bardzo milczą
Od pewnego czasu Ticketpro nie prowadzi już sprzedaży biletów na stani u podia
Wyprzedane ! Na koncercie szykuje się za to mega miedzynarodowa jazda, z brazylijczykiem włącznie
Oj bedzie się działo oj bedzie sie działo ! :rocx
Nie dobrze, a Shortcut ma jeszcze bilety na stani u podia??
po jakim czasie od zapłacenia doszły bilety do tych co płacili przez bank? to pytanie z czystej ciekawości
Soulfly - Zumbi
Soulfly - Zumbi
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie wiem czy jeszcze mają, ale mniej więcej w połowie kwietnia mają mieć dostawę około 20 biletów. Ponoć zarezerwowane więc na pewno będą... Jeszcze się dopytam.Szymon pisze:Nie dobrze, a Shortcut ma jeszcze bilety na stani u podia??
no i elegancko
właśnie pan listonosz u mnie zagościł z 2 biletami na koncert
Soulfly - Prophecy (live @ Metalmania 2004)
Soulfly - Prophecy (live @ Metalmania 2004)
Ja też dzisiaj dostałem "stani u podia"
Ps. Pytałem się w Empiku tym drugim w Bydgoszczy (Galeria Pomorska) i tam nie mają biletów na chorzowski. Ale w centrum ciągle są...
Ps.2 Gdzie mogę dostać Trash'em All z płytą Chainsaw? Bo pytam się i pytam i nigdzie nie mają, w Empiku też nei.
Ps. Pytałem się w Empiku tym drugim w Bydgoszczy (Galeria Pomorska) i tam nie mają biletów na chorzowski. Ale w centrum ciągle są...
Ps.2 Gdzie mogę dostać Trash'em All z płytą Chainsaw? Bo pytam się i pytam i nigdzie nie mają, w Empiku też nei.
zaczynam wam zazdroscic tej Pragi
Jakbym mial teraz pewny transport za jakies 80 zeta to bym jechal na bank, a tak to czekam na rozwoj wypadkow.... Jezeli SHortcut sprowadzi te bilety i w polowie kwietnia beda stani u podia to moze sie jednak zdecyduje 
Jeśli jeszcze będą z Shortcuta to wtedy nie ma, że boli. Już teraz lepiej idź gdzieś pod kościół z tacką. Musisz z nami jechać!!!Jezeli SHortcut sprowadzi te bilety i w polowie kwietnia beda stani u podia to moze sie jednak zdecyduje
Albo jak dziś na mieście jeden koleś podszedł i do całego przystanku po kolei w mega szybkim tempie: "Sory, masz może 50gr na wino? Sory masz może 50 gr na wino..." I tak wszystkich popytał i poszedł dalej :rocx
...masz moze 200 zeta na koncert, dziekuje przepraszam 
Tutaj bardziej chodzi teraz o transport niz o bilet na koncert, bo bilet teraz bym juz mogl zalatwiac. Pociag to jest koszt 150-200 zeta i sie troche nie pyli. Pod koniec kwietnia bede moze wiedzial czy bede mogl wziasc auto, albo znajde kogos kto bedzie jechal autem..... Jest jeszcze opcja ze oglosza koncert np w Budapeszcie przed Praga - wtedy bede raczej chcial jechac na ten wczesniejszy koncert
Tutaj bardziej chodzi teraz o transport niz o bilet na koncert, bo bilet teraz bym juz mogl zalatwiac. Pociag to jest koszt 150-200 zeta i sie troche nie pyli. Pod koniec kwietnia bede moze wiedzial czy bede mogl wziasc auto, albo znajde kogos kto bedzie jechal autem..... Jest jeszcze opcja ze oglosza koncert np w Budapeszcie przed Praga - wtedy bede raczej chcial jechac na ten wczesniejszy koncert
kiedy będzie się coś działo z busem?
Machine Head - Creeping Death (live @ Tilburg)
no oby nie zaczeło sie cos dziac z tym busam w polowie drogi na koncertMan_Of_The_Edge pisze:kiedy będzie się coś działo z busem?
nie montuj mnieSzymon pisze:no oby nie zaczeło sie cos dziac z tym busam w polowie drogi na koncertMan_Of_The_Edge pisze:kiedy będzie się coś działo z busem?
Soulfly - Jumpdafuckup/Bring It (live @ Metalmania 2004)
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli chodzi o zapłatę to w zależności, na którego sie załapałeś (pierwszy za bodajże 80 PLN i drugi za 100 PLN) połowę kwoty będziemy wpłacać już niedługo - resztę przy wsiadaniu.Man_Of_The_Edge pisze:kiedy będzie się coś działo z busem?
Niedługo postaram się dowiedzieć w Shortcucie czy na bank dostaną kolejną porcję biletów na "stani u podia".
Dla wszystkich chętnych na wyjazd do Pragi i Chorzowa, którzy nie załapali się na busy, mam dobrą wiadomość - organizowany będzie wyjazd z Warszawy przez Łódź - szczegóły wkrótce!
ja to na ten drugi się załapałem
wpłacanie będzie na pewno w marcu? muszę wiedzieć żeby pochytać fundusz
Machine Head - From This Day
wpłacanie będzie na pewno w marcu? muszę wiedzieć żeby pochytać fundusz
Machine Head - From This Day
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej tak - o szczegóły pytajcie Leona.
To On powie nam kiedy kierowcy będą chcieli kasę - myślę, że wszystko zorganizujemy jakoś w drugiej połowie marca, ale to jeszcze nie jest pewne...
A moich biletow nie ma
Ktos sie powolal na Sanktuarium i je wykupil 
A kase im zaplacilem...
A kase im zaplacilem...
Mayer jak to możiwe??
Ktoś podał Twoje nazwisko tak? Ale numer.. I co teraz będzie? 
im odbiło?!!!!MaYeR pisze:A moich biletow nie maKtos sie powolal na Sanktuarium i je wykupil
A kase im zaplacilem...
zrób coś z tym szybko to jest nienormalne
Slayer - Fight 'Til Die
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No co Ty?? Zaraz ochrzanię Shortcut'a! Nie mają już więcej biletów? W takim razie MUSZĄ załatwić kolejną partię, nie obchodzi mnie jak...MaYeR pisze:A moich biletow nie maKtos sie powolal na Sanktuarium i je wykupil
A kase im zaplacilem...
Ty zamawiałeś 1 x "stani u podia" i 2 x zwykłe? Zwykłe są więc nie ma problemu... Miejmy nadzieję, że nie będzie też kłopotu ze "stani u podia"...
Wplata za busa
Pod koniec marca wypadaja Swieta, wiec nie chce Wam robic zamieszania. Na wplate umowmy sie od środy 30 marca (po swietach) do do 8 kwietnia (piątek). Pieniazki bedziecie wplacac na moje konto(numer konta oraz dane przekaze Robertowi i kazdy z Was dostanie odpowiedniego maila).
Kwota
Wplata w dwoch ratach
-pierwsza na konto i jest nia polowa ceny przejazdu(zalezy od busa do jakiego sie zapisaliscie)
Prosze na przelwie podac dokladne wlasne dane a w tytule wpisac BUS 1 lub 2( numery odpowiadaja liscie na ktora jestescie zapisani)
-druga rata przy wsiadaniu.
BARDZO WAZNE!!!
Prosze Was o zatrzymanie dowodu wplaty pierwszej raty w razie jakiegos problemu sprawa bedzie jasna.
Czy wszystko jest jasne?
Pod koniec marca wypadaja Swieta, wiec nie chce Wam robic zamieszania. Na wplate umowmy sie od środy 30 marca (po swietach) do do 8 kwietnia (piątek). Pieniazki bedziecie wplacac na moje konto(numer konta oraz dane przekaze Robertowi i kazdy z Was dostanie odpowiedniego maila).
Kwota
Wplata w dwoch ratach
-pierwsza na konto i jest nia polowa ceny przejazdu(zalezy od busa do jakiego sie zapisaliscie)
Prosze na przelwie podac dokladne wlasne dane a w tytule wpisac BUS 1 lub 2( numery odpowiadaja liscie na ktora jestescie zapisani)
-druga rata przy wsiadaniu.
BARDZO WAZNE!!!
Prosze Was o zatrzymanie dowodu wplaty pierwszej raty w razie jakiegos problemu sprawa bedzie jasna.
Czy wszystko jest jasne?