Miejmy nadzieje, bo przydała by się tam klima.. tylko nie w przyszłym roku bo chcialbym tam dziewice widziecPiwowarus pisze:Co do Spodka to nie ma sie tam w przyszłym roku odbywać remont generalny?
2 koncert Maiden w Polsce???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 2 koncert Maiden w Polsce???
Na transmisjach z Ligi Światowej tak mówili, klima ma być. 
no to lightowo 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Bez różnicy czy w hali czy na stadionie, w Warszawie czy w Katowicach, byleby tylko do nas przyjechali.
Wszystko byle nie Śląski.
a one to pewnie na kazdej imprezie w spodku sa w jakiejs ilosciklabut pisze:bo chcialbym tam dziewice widziec
kieś "ale" ? :closed: od Śląskiego wole tylko spodek. a czemu ?Nomad pisze:Wszystko byle nie Śląski.
już nie mam tu najwięcej postów

stary dla mnie jest różnica bo ja jestem z Gorlic z pod Nowego Sącza i mam bliżej do Katowic :] tym bardziej że jakbym miał jechac do Warszawy to musiałbym nocować a to nie jest takie proste mają 16 lat i nie mając grosza przy dupie więc wiesz jak jestMr.Hankey pisze:Bez różnicy czy w hali czy na stadionie, w Warszawie czy w Katowicach, byleby tylko do nas przyjechali.
to sie czeka za darmo do rana na centralnym z innymi do 5 rano na jakis pociag ;] juz tak 2x mialem i zyje 
teeee to jest dobreS1MON pisze:to sie czeka za darmo do rana na centralnym z innymi do 5 rano na jakis pociag ;]
Strasznie bym chciał żeby secik był w takim stylu:
1. Aces High
2. Wrathchild
3. The Number Of The Beast
4. Run To The Hills
5. The Prisoner
6. Hallowed By The Name
7. Children Of The Damned
8. The Trooper
9. Were Eagles Dare
10. Rime Of The Ancient Mariner/Alexander The Great
11. 2 Minutes To Midnight
12. Powerslave
13. Moonchild
13. Seventh Son Of A Seventh Son
14. Iron Maiden
15. Running Free
16. Wasted Years
17. Revelations
18. Heaven Can Wait
i zeby nie skracali seta do 15 utworow
mysle ze miejsce to juz szczegol grunt zeby w ogole u nas zagrali
Ciekawe kiedy zaczna jakies oficjalne przecieki docierac
Ciekawe kiedy zaczna jakies oficjalne przecieki docierac
otóż to :beerS1MON pisze:to sie czeka za darmo do rana na centralnym z innymi do 5 rano na jakis pociag ;] juz tak 2x mialem i zyje
to sie czeka za darmo do rana na centralnym z innymi do 5 rano na jakis pociag ;] juz tak 2x mialem i zyje
mysle ze miejsce to juz szczegol grunt zeby w ogole u nas zagrali![]()
Mysle ze co do miejsca przekonaliście mnie nie ma co wybrzydzać byle w Polsceotóż to :beer
Ja również nie mogę sie juz doczekać pierwszych inf.Ciekawe kiedy zaczna jakies oficjalne przecieki docierac
Może ktoś zarzucić telefonem do nich? Też ich pomęczę, a co ; )
Ktoś gdzieś pisał, że będzie tworzona petycja w sprawie koncertu w Polsce. Zaraz po wakacjach. Tylko nie pamiętam kto się podejmował. A czas do kluczowych decyzji jak widać z rozmów z mysticiem coraz bliżej.
Ktoś gdzieś pisał, że będzie tworzona petycja w sprawie koncertu w Polsce. Zaraz po wakacjach. Tylko nie pamiętam kto się podejmował. A czas do kluczowych decyzji jak widać z rozmów z mysticiem coraz bliżej.
ja na wszelki wypadek zacząłem gadać z kuzynką o ewentualnym przyjeździe do niej do Anglii i pójściu na koncertu maiden w Londynie, ale jakby grali u nas, to zaliczę najwyżej dwa koncerty na trasie i tak by było najlepiej :rocx
:guns [/quote]
telefon nabud pisze:Może ktoś zarzucić telefonem do nich? Też ich pomęczę, a co ; )
www.mystic.com.pl