To z oficjalnego fb, jedyny plus to tylko info o przyszlorocznym koncercie we Włoszech co zwiastuje nową trase na 2023Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 08, 2022 11:28 am Zachowanie managamentu Maiden dramatyczne. Żadnego "przykro nam", nic.
Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa
W sumie zdziwionym się, gdyby takowej nie było. Goni ich czas, więc będą chcieli jak najszybciej zamknąć temat Senjutsu i rozpocząć pewnie już ostatnią przekrojówkę.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Pytanie czy będzie to trasa Senjutsu czy Legacy part 3Saul pisze: ↑pt lip 08, 2022 1:54 pmTo z oficjalnego fb, jedyny plus to tylko info o przyszlorocznym koncercie we Włoszech co zwiastuje nową trase na 2023Bon Dzosef pisze: ↑pt lip 08, 2022 11:28 am Zachowanie managamentu Maiden dramatyczne. Żadnego "przykro nam", nic.![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
LOTB part 3 z innymi 3 utworami z Senjutsu
-
Lonerunner
- -#Prisoner

- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Senjutsu po halach i jakiś jeden rarytasik typu Ikar/Children i będę przeszczesliwy
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Set podstawowy to Senjutsu i Alexander the Great na bisy, zobaczycie.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Cicho
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Ja szczerze to wolałbym nowy album - chyba były takie plotki że pod koniec pandemii panowie z Maiden zastanawiali się czy nie nagrać nowej płyty, ale obostrzenia zluzowały i można było ruszyć z trasą. Niestety chyba jednak nie ma co na to liczyć. Chciałbym tylko wierzyć, że skoro teraz grają trasę typu best of, to na tej trasie Senjutsu zagrają naprawdę jakieś takie petardy. Nawet z takiego Phantom of the Opera bym się cieszył.
Jeszcze przed wydaniem Senjutsu mieli zabookowane studio, by nagrać kolejną płytę, ale według tego co wypowiadał się Bruce za jego namową zrezygnowali z tego pomysłu, bo uznał, że nie ma sensu nagrywać nowej płyty, gdy nie wiadomo kiedy ukaże się już ta nagrana + jeszcze potem promowanie jej trasą.
Czyli z tego całego zamieszania jeden wniosek :
Trasa 2023 jakakolwiek jednak obejmie Europe!
Chyba, ze wroci lipa z covidem
Trasa 2023 jakakolwiek jednak obejmie Europe!
Chyba, ze wroci lipa z covidem
Jakoś nie chce mi się wierzyć w to studio. Po AMOLAD byly 4 lata przerwy. Po TFF 5 lat, a po TBoS 6 lat. Nawet biorąc pod uwagę, że S miała ukazać się rok wcześniej, to na kolejną wypada 2025MaidenFan pisze: ↑pt lip 08, 2022 5:13 pm Jeszcze przed wydaniem Senjutsu mieli zabookowane studio, by nagrać kolejną płytę, ale według tego co wypowiadał się Bruce za jego namową zrezygnowali z tego pomysłu, bo uznał, że nie ma sensu nagrywać nowej płyty, gdy nie wiadomo kiedy ukaże się już ta nagrana + jeszcze potem promowanie jej trasą.
www.MetalSide.pl
Ale wiecie, że "do zobaczenia w przyszłym roku" to nic nie znaczy?
A Wy już rozkminiacie seta z Alexandrem

www.MetalSide.pl
Alexandra trzeba rozważać zawsze, niezależnie od trasy. Taka tradycja na forum
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Ale tak od razu? Zawsze on się pojawiał po jakimś czasie i dłuższej rozkminie
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Trzeba od razu, albowiem żyjemy w czasach ostatecznych i nie znamy dnia ani godziny. 
A czy ktoś robi Sofię 13-go lipca?
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Mocno myslalem, ale trzeba odpoczac
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Ale było super!!!! Jak tylko usłyszałem Doctora dostałem taki strzał adrenaliny i emocji, że wiedzialem od razu - to będzie Koncert przez duże K. I był. Nie wiem czy to moja ekscytacja, czy też forma Maiden ale bawiłem się przedobrze. Rekord lepkich rąk, 3 kostki z powietrza, jedna z ziemi i frota Adriana. Troche szkoda, że odpuściłem Austrię :/ .
Czas trochę zajac się kotami i praca i za 11 dni do Bremy
Czas trochę zajac się kotami i praca i za 11 dni do Bremy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy