PS. Weźcie jeszcze pod uwagę, że FF ostatnio grało w Polsce w tym roku, a poprzednio mieli bodajże 2 koncerty, Devin ostatnio zagrał na Soni 2011 30min. set).
04 i 05/12/2012 - Devin Townsend Project - Wawa/Poznań
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04 i 05/12/2012 - Devin Townsend Project - Wawa/Poznań
Może i w Polsce większa, trudno stwierdzić. Z kolei w Finlandii to właśnie Devin ma ogromną popularność, ale mowa o koncercie w Polsce. Dlaczego mało rozsądne? Już widzę te komentarze o ogromnych nudach napisane przez fanów FF, którzy oczekują czegoś innego niż fani Devina.
No cóż na razie na plakatach Devin jest wyżej, ale to jeszcze nic nie znaczy. W sumie to byle dostał normalną ilość czasu (czyt. min 1h 15 min.), jak zagra przed FF to przynajmniej będzie można wcześniej do mieszkania wrócić. 
PS. Weźcie jeszcze pod uwagę, że FF ostatnio grało w Polsce w tym roku, a poprzednio mieli bodajże 2 koncerty, Devin ostatnio zagrał na Soni 2011 30min. set).
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Miał zagrać 30 minut, ale przez obsuwę obcięli mu set o 1/3, co go mocno rozjuszyło - a i tak te 20 minut to był świetny pokaz jego klasy. Niecierpliwie czekam na grudzień.tomak1986 pisze:Devin ostatnio zagrał na Soni 2011 30min. set).
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Z trasy odpada Sylosis.
"Due to a change in our touring schedule, we're really sorry to say that we're dropping off the coming 'Epic Industralist Tour' with Devin and Fear Factory.
It was a huge honour to be picked for this tour and we know a lot of our fans across Europe were looking forward to checking us out. We will be back in Europe next year and will make it up to everyone who's missing out. Thanks for your patience and understanding!"
Source: https://www.facebook.com/Sylosis/posts/421853891183851
- Mike Patton
- -#Trooper

A co nas oni obchodzą
?
Nas? Mów za siebieMike Patton pisze:A co nas oni obchodzą?
- Mike Patton
- -#Trooper

Wszyscy tam jadą na Fear Factory i Devina
Bo to są dwie równo rzędne kapele!!! A jakieś Sylo coś tam... no Fakt może z 30 osób na nich by pojechało
Ja też żałuję, żen ie zagrają, bo podczas ich występu mozna byłoby się piwa przy barze napić 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

www.youtube.com/watch?v=MChf_mZz_IM
Spójrzcie, kto przeprowadza wywiad - jak ktoś słusznie napisał w komentarzach, 2 bogów w 1 pokoju...
Spójrzcie, kto przeprowadza wywiad - jak ktoś słusznie napisał w komentarzach, 2 bogów w 1 pokoju...
Co to za baba ?
W ogole Devin tylko supportuje, okolo godziny .. Niestety set rowniez nie powala.
Ale przynajmniej po jego koncercie mozna isc sie napic NIE OGLADAJAC Fear Factory
W ogole Devin tylko supportuje, okolo godziny .. Niestety set rowniez nie powala.
Ale przynajmniej po jego koncercie mozna isc sie napic NIE OGLADAJAC Fear Factory
Jak tak patrzę na setlistę to tak sobie myślę, że chyba się wycofam z polskich koncertów Devina i zaczekam do następnego roku, może wtedy będzie grał jeszcze przy okazji festiwali w Berlinie czy Pradze, a jak nie to UK.
- Mike Patton
- -#Trooper

Jużwam dawno pisałem o tym ,że Devin jest supportem FF. To przemądrzaliście się, ze na plakacie pisze inaczej... Niedowiarki jednetyciu pisze:Co to za baba ?
Ma to jakis sens .. aczkolwiek wczoraj zagral dodatkowy, dwunasty numer ( Bad Devil). Od razu fajniej.tomak1986 pisze:Jak tak patrzę na setlistę to tak sobie myślę, że chyba się wycofam z polskich koncertów Devina i zaczekam do następnego roku, może wtedy będzie grał jeszcze przy okazji festiwali w Berlinie czy Pradze, a jak nie to UK.
Nie jestem wielkim fanem ani Devina (choć szacunek dla niego, jako bardzo płodnego twórcy mam ogromny), ani tym bardziej Fear Factory, ale mam jakoś dużą ochotę wybrać się na koncert w Poznaniu heh.
FF super, a Devina jeszcze nie widziałem na żywo. Chęci są spore 
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

orientujecie sie gdzie mozna kupic bilety?
Jazz is not dead, it just smells funny.
Jak to gdzie, przecież bilety systemowe TicketPro kupisz w każdym Empiku, Saturnie...slayer pisze:orientujecie sie gdzie mozna kupic bilety?
A propos, jedzie ktoś z Krakowa własnym środkiem transportu? Bym się dorzucił do benzyny..
Ja się dziś stałem szczęśliwym posiadaczem bileciku na koncert w Poznaniu. Z Zielonki nie mam daleko, cena znośna, a w końcu FF trzeba obejrzeć, set list jest w końcu bardzo dobry, nowa płyta jest świetna, tak więc nie było nad czym się zastanawiać. W końcu w tym roku zaliczę jakiś koncert. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
- Mike Patton
- -#Trooper

Prosze zmienić temat na Fear Factory + Devin , bo jest na odwrót i mnie to bardzo irytuje...
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

DTP + FF, jeżeli już.