To chyba sluchałeś tylko 3 plyt w 2012 roku...Benson pisze:Dla mnie jedna z 3 najlepszych płyt jakie wyszły w 2012 r.qracoss pisze:ostatnia jego plyta nie powala
13/02/2013 - Slash - Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/02/2013 - Slash - Katowice
OK, masz rację. Oświeć mnie i powiedz mi w takim razie jakie były dla mnie 3 najlepsze płyty 2012.
Chyba upadłem na głowę bo się ucieszyłem, że koncert robi MetalMind a nie LiveNation i że nie przesadził z ceną biletów.
Prorokiem nie jestem, nie wiem jak będzie 13 lutego, ale słyszałem wiele opinii, że Slash na żywo jest lepszą opcją niż GN`R a Ci przecież zgromadzili 17 tysięcy.
Myślę, że źle nie będzie- kawałki Snakepit czy solowe są spoko a kawałki Gunsów będzie śpiewał koleś, który ich nie kaleczy jak Axl
Prorokiem nie jestem, nie wiem jak będzie 13 lutego, ale słyszałem wiele opinii, że Slash na żywo jest lepszą opcją niż GN`R a Ci przecież zgromadzili 17 tysięcy.
Myślę, że źle nie będzie- kawałki Snakepit czy solowe są spoko a kawałki Gunsów będzie śpiewał koleś, który ich nie kaleczy jak Axl
Liczyłem, że uda mi się Slasha zobaczyć, ale niestety, termin koncertu jest dla mnie beznadziejny... Innym razem może.
https://www.last.fm/user/kamooo
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

Jak dla mnie to ceny są nawet w porządku.
Co innego że praktycznie tyle samo kosztowały bilety na Slasha & Motley Crue ale to nic
Co do frekwencji to mam mieszane uczucia. Z jednej strony strasznie dużo osób nawija jak to woli Slasha itp, że super płytę wydał, ale z drugiej strony we frekwencję powyżej 4 tys osób nie wierzę...
Aczkolwiek na pewno się wybiorę
Co innego że praktycznie tyle samo kosztowały bilety na Slasha & Motley Crue ale to nic
Co do frekwencji to mam mieszane uczucia. Z jednej strony strasznie dużo osób nawija jak to woli Slasha itp, że super płytę wydał, ale z drugiej strony we frekwencję powyżej 4 tys osób nie wierzę...
Aczkolwiek na pewno się wybiorę
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Ceny takie sobie, ale równie dobrze mogliby zrobić 2 koncerty, jeden w Stodole, drugi w Hali Wisły. Wyjazd do przemyślenia.
Prawde mówiąc, patrząc jakie poruszenie jest na feju posród moich znajomych (osob raczej nie konertowych), to może ten Spodek nie jest złą opcją ?
Opcją może i Slash jest lepszą (nawet na pewno), ale firmą dużo mniejsząmasarenka pisze:
Też myślę że troszkę się MMP zagalopował jeżeli chodzi o dobór miejsca, ale ich sprawa ile do tego dołożą
-
Deleted User 2868
Ja podzielam stwierdzenie Kukiego, IMO niezłej frekwencji można się spodziewać. 
-
Deleted User 4876
plusik dla Metalmindu za to ze będą bilety kolekcjonerskie
Szacun ze im sie wciąż chce...
Chyba sobie żarty stroiszqracoss pisze:ostatnia jego plyta nie powala...
Dobrze mówisz!!! Jak dla mnie dłuuuugo była nr 1Benson pisze:Dla mnie jedna z 3 najlepszych płyt jakie wyszły w 2012 r.
- Mike Patton
- -#Trooper

Czy ktoś jedzie na koncert Slasha do Pragi ? I czy wiecie jak zamówić bilet na praski koncert ? Bo te ich ticket pro to jakiś czeski film 
Ale ticketpro.cz ma wersję angielską 
Ma ktoś sprzedać kolekcjonerski bilet na płytę? Pani w MetalMindzie powiedziała mi, że już nie ma.
Czy mi się zdaje, czy na wszystkich portalach z biletami nie ma dostępnych większości kategorii? WTF?
-
Deleted User 2868
Sam nie mam jeszcze biletu na płytę (innej opcji nie biorę pod uwagę) i trochę jestem w szoku.
-
Deleted User 4876
Ja jak tylko na lascie zobaczyłem w zeszły czwartek info ze się skończyły to od razu maila do metalopolis napisałem ze zamawiam płyte i się jeszcze załapałem
ale szok ze tak szybko poszły, chyba ze to ściema
-
Mike Stanley
- -#Ancient mariner

To jest na pewno ściema. Chyba że zmniejszyli wielkość płyty...
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Ponarzekałem, że się kolekcjonerskie skończyły a widzę, że w ogóle będę miał problem, żeby kupić bilety.
Pomyślałem, że się Spodek wyprzeda i że trzeba szybko kupić, ale nie aż tak
Pomyślałem, że się Spodek wyprzeda i że trzeba szybko kupić, ale nie aż tak
-
Deleted User 2868
Ja z kolei założyłem, że płyta w ogóle się nie wyprzeda. 
Jakby się pojawiły w systemie gdzieś bilety na płytę to krzyczcie tutaj.
Jakby się pojawiły w systemie gdzieś bilety na płytę to krzyczcie tutaj.