Heh no ale skoro koleś rzyga na koncercie a jego cudny głosik nadal niesie się z głośników to coś chyba jest na rzeczy.
25/03/2013 - Justin Bieber - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/03/2013 - Justin Bieber - Łódź
Nie osadzaj mnie...
Heh no ale skoro koleś rzyga na koncercie a jego cudny głosik nadal niesie się z głośników to coś chyba jest na rzeczy.
Nie no, akurat nie lubie posądzen o playback (np Eminem na każdym koncercie ma dodatkowy podkład ze swoim głosem z jednej kolumny), jak mowilem - chce grać, niech se gra, chcą na niego iśc, niech se idą 
Doliczyć trzeba do ceny za bilet cenę za kg pomidorów... To teraz warzywniaki będą miały obstrzał 
Kuku, zbadaj temat. Jest nagranie w sieci, na którym JB po jakimś piruecie puszcza pawia na scenę, a śpiew piknie leci, jak gdyby nigdy nic ;0
Ech, jednak te dzisiejsze gwiazdy rock'n'rolla są takie szalone 
Kuki, rock 'n' rolla? O czym Ty mówisz? Tosz to pop jest.
Ale jak coś - jadę . ! ` ;D ;******** <333333
Ale jak coś - jadę . ! ` ;D ;******** <333333
No w końcu w jednym odcinku Glee było powiedziane "Nic nie działa na dziewczyny tak jak rock'n'roll, a najlepszy rock'n'roll to Justin Bieber" i od tego momentu znienawidziłem ten serial 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

ŁIIIIIII !!!!! Właśnie sprzedałem swe bilety do Łodzi i Gdańska, i jutro frunę po 2 bileciki za 1000 zł na mojego DŻasTinKA !! Wprawdzie koncert jest 1, ale z całej tej radości bilety kupię sobie dwa !!
chyba za krótko tu jesteś, żeby wiedzieć jaki trolling tu odchodzi w takich tematachthorgal_30 pisze:Osobiście uważam zę jednak NASZE FORUM nie powinno zawierać niniejszego tematu... zwłaszcza w tak szanownym dziale jak KONCERTY.. istnieje wątek ROTL&LOL i można by to tam umieścić
poza tym, tam poważnie, forum o koncertach jest o wszystkich koncertach, nie tylko metalowych, a że Sanktuarium uchodzi za jedno z najlepiej poinformowanych koncertowo for w polskim internecie, to taki temat MUSI tu być
już nie mam tu najwięcej postów

-
El Dorado
justin niestety, WYBACZCIE, ale talent ma. Nie jest to moje tylko zdanie, na potweirdzenie polecam obejrzenie tego co mówi na jego temat wokalista SLIPKNOT (metalowego zespołu) Corey Taylor:
http://www.youtube.com/watch?v=_kg4HUinc6k
Dla leniwych od 1:57.
EDIT
to też polecam, jeszcze zanim zaczął być sławny grał sobie na ulicy jak wielu brudasów w naszych miastach
http://www.youtube.com/watch?v=MQ1LPYfrAz0
http://www.youtube.com/watch?v=_kg4HUinc6k
Dla leniwych od 1:57.
EDIT
to też polecam, jeszcze zanim zaczął być sławny grał sobie na ulicy jak wielu brudasów w naszych miastach
http://www.youtube.com/watch?v=MQ1LPYfrAz0
+666thorgal_30 pisze:Osobiście uważam zę jednak NASZE FORUM nie powinno zawierać niniejszego tematu... zwłaszcza w tak szanownym dziale jak KONCERTY.. istnieje wątek ROTL&LOL i można by to tam umieścić
To dziadostwo jeszcze gorsze od lady zgagi, którą się tu niektórzy niezdrowo podniecali
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Akurat od Gagi i show jakie robi proszę się odpiertentegowackrusejder pisze:To dziadostwo jeszcze gorsze od lady zgagi, którą się tu niektórzy niezdrowo podniecali
+miliardKuki91 pisze:Akurat od Gagi i show jakie robi proszę się odpiertentegowackrusejder pisze:To dziadostwo jeszcze gorsze od lady zgagi, którą się tu niektórzy niezdrowo podniecali
Lady Gaga, przy całym swoimi pojebaniu, jest jedyną kobiecą gwiazdą muzyki pop 21 wieku, która prezentuje sobą dobry poziom.
już nie mam tu najwięcej postów

Odwalcie sie od Justina! Chłopak wnosił do ringu pasy mistrzowskie floyda Mayweathera Juniora. Kto zadziera z Justinem ten zadziera z the money team i całym mayweather promotions.

"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Night Mistress Fan Club Łódź
Przecież to nie zespoły ustalają ceny biletów i nic z tej okazji nie inkasują...Pablo1919 pisze:inkasują skromne w tym porównaniu 240zł za bilet.
www.MetalSide.pl
Chyba w bierki.
Pewnie, że ma! hejters gona hejt!Ja jeszcze raz napiszę, że Bieber talent ma
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Bieber w Polsce !!!!!!! MUSZĘ TAM BYĆ !!!!!!!
Diamond Circle oczywiście !!! \m/
......

Diamond Circle oczywiście !!! \m/
......