ZZ Top pasują mi bardziej do Doliny Charlotty bądź na Ursynalia.GrzegorzCantara pisze:Fajnie, gdyby było to U2, ale bardziej bym się nastawił na coś w typie ZZ Top, Alice In Chains bądź Timberlake. Wydaje mi się, że chyba za wcześnie na ogłaszanie trasy U2 skoro płyta dopiero pod koniec marca ma wyjść:-) Ale przekonamy się za 15 minut:-)WICKER MAN pisze:No cóż, występy U2, a przede wszystkim Stonesów na Narodowym byłoby ciężko przebić... Swoją drogą obawiałbym się wtedy o frekwencję na Metallice, gdyż sporo wielbicieli rocka wybrałoby raczej koncerty gigantów, którzy w przeciwieństwie do Mety grają w Polsce rzadziej niż raz na 2 lata... W tym roku mieliśmy na Narodowym 4 duże imprezy muzyczne, a wszystko wskazuje na to, że kolejny rok będzie równie obfity... Za to pozostałe stadiony po Euro 2012 chyba mogą zwijać interes.
Cóż, o ile U2 na Narodowym wydaje się pewniakiem to ciekaw jestem czy naszemu Live Nation uda się ściągnąć Stonesów z ich trasą "14 On Fire"... Wiadomo, że ostatnio Dziadki są mocno wybredne jeśli chodzi o koncertowanie i o ile rzeczywiście planują występy w Europie w maju/czerwcu to do tej pory słyszano raczej o stadionach w Niemczech czy Austrii... Byłaby moc, gdyby zawitali i do nas.