Jeśli liczyć Lucifer's Heritage to tak minimalnie ale niech będzie. To bym bardziej nie rozumiem - przecież "stare = dobre"
Najlepszy metalowy basista?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy metalowy basista?
Nie, po prostu nie trafiłeś z komentarzem
Dzięki temu, że czuję się młodo wybieram Blind Guardian, a nie RHCP. Niektórzy są młodzi, a czują się staro, wybierają zatem starego fleta 
Patrz niby czujesz się młodo ale jak zespół naprawdę młody to niech spada bo ZA MŁODY
Mój komentarz miał wyłącznie charakter ironiczny, ale co do młodych zespołów, nie są oryginalne bo to już niemożliwe w dzisiejszych czasach. Od kopii zawsze wolę oryginał. Ale oczywiście podtrzymuję swoje zdanie o flecie z RHCP 
Młode zespoły = miały pecha być za młode
Młodsi (od Vorgela) słuchacze = mają się zamknąć bo za młodzi
Dobry paradygmat w sumie
Młodsi (od Vorgela) słuchacze = mają się zamknąć bo za młodzi
Dobry paradygmat w sumie
Generalnie to młodzi słuchają starego metalu więc co to ma za znaczenie, że nie są starzy? To lepiej, są młodzi i słuchają metalu, a nie k-pop i innego szajsu, którego dzisiaj jest więcej niż kiedykolwiek wcześniej. Natomiast ja mam podejrzenia, że Ty Zdan słuchasz wszystkiego. Za chwilę przeczytam o geniuszu twórców k-pop, albo raczej odtwórców, bo stworzyły to stare grubasy z cygarem cynicznie liczący dolce 
-
Deleted User 2259
W sumie ja bym się nie obraził, jakby jakiś znaczacy dla mnie zespół zaczął eksperymentować z k-popem, to byłoby coś. Grunt, żeby się rozwijać 
Bez przesadyVorgel pisze: ↑czw lip 23, 2020 7:02 pm Generalnie to młodzi słuchają starego metalu więc co to ma za znaczenie, że nie są starzy? To lepiej, są młodzi i słuchają metalu, a nie k-pop i innego szajsu, którego dzisiaj jest więcej niż kiedykolwiek wcześniej. Natomiast ja mam podejrzenia, że Ty Zdan słuchasz wszystkiego. Za chwilę przeczytam o geniuszu twórców k-pop, albo raczej odtwórców, bo stworzyły to stare grubasy z cygarem cynicznie liczący dolce![]()
DiGiorgio.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Jens Becker numer 1. Potem Lemmy, Ron Royce z Coroner i Alex Webster - dla mnie najlepszy death metalowy bassista. Nie przepadam az tak mocno nad tym mega technicznym graniem pokroju Steve DiGiorgio
Ostatnio zmieniony pt lip 24, 2020 12:50 pm przez Adrian S.O.S., łącznie zmieniany 1 raz.
Szeryfem jest oczywiście Lemmy bo grał najlepsze basy w najlepszy zespole świata 
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Tylko jeden głos na Blacky'ego z Voivod ?Myślałem ze więcej jest tu fanów tej kapeli
- blackcocker
- -#Moderator

Widzę, że już kolejna osoba nie potrafi pojąć tego, że to głosowanie na basistę, a nie na zespół w którym gra.Adrian S.O.S. pisze: ↑pt lip 24, 2020 12:54 pm Tylko jeden głos na Blacky'ego z Voivod ?Myślałem ze więcej jest tu fanów tej kapeli
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Mój głos. Facet jest niesamowity z tym blower basem. Piggy zostawił mu nawet więcej przestrzeni grając na bardzo cienkich strunach te swoje wiolinowe akordy.Adrian S.O.S. pisze: ↑pt lip 24, 2020 12:54 pm Tylko jeden głos na Blacky'ego z Voivod ?Myślałem ze więcej jest tu fanów tej kapeli
No raczej nie sprawdza się tutaj ta zasada. Dowodem jest masowe głosowanie na Philtyego w sondzie o perkusistach. Głos padł tak naprawdę na Motorhead, bo Phil żadnym wirtuozem bębnów nie był.blackmailer pisze: ↑pt lip 24, 2020 1:39 pmWidzę, że już kolejna osoba nie potrafi pojąć tego, że to głosowanie na basistę, a nie na zespół w którym gra.Adrian S.O.S. pisze: ↑pt lip 24, 2020 12:54 pm Tylko jeden głos na Blacky'ego z Voivod ?Myślałem ze więcej jest tu fanów tej kapeli
- AncientMariner
- -#Clansman

To dany muzyk musi byc wirtuozem żeby go lubić ?Vorgel pisze: ↑pt lip 24, 2020 2:18 pmNo raczej nie sprawdza się tutaj ta zasada. Dowodem jest masowe głosowanie na Philtyego w sondzie o perkusistach. Głos padł tak naprawdę na Motorhead, bo Phil żadnym wirtuozem bębnów nie był.blackmailer pisze: ↑pt lip 24, 2020 1:39 pmWidzę, że już kolejna osoba nie potrafi pojąć tego, że to głosowanie na basistę, a nie na zespół w którym gra.Adrian S.O.S. pisze: ↑pt lip 24, 2020 12:54 pm Tylko jeden głos na Blacky'ego z Voivod ?Myślałem ze więcej jest tu fanów tej kapeli
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Wystarczy ze ma platynowe i złote płty na koncie i już jest najlepszyAncientMariner pisze: ↑pt lip 24, 2020 2:46 pmTo dany muzyk musi byc wirtuozem żeby go lubić ?Vorgel pisze: ↑pt lip 24, 2020 2:18 pmNo raczej nie sprawdza się tutaj ta zasada. Dowodem jest masowe głosowanie na Philtyego w sondzie o perkusistach. Głos padł tak naprawdę na Motorhead, bo Phil żadnym wirtuozem bębnów nie był.blackmailer pisze: ↑pt lip 24, 2020 1:39 pm
Widzę, że już kolejna osoba nie potrafi pojąć tego, że to głosowanie na basistę, a nie na zespół w którym gra.
Nie musi, ale ciężko znaleźć inne wytłumaczenie niż miłość do Motorhead. Tak samo jak się zastanawiam, ile głosów padło na Mikkeya Dee, bo grał on w Motorhead, nie tylko w King Diamond. Ja głosowałem na niego ze względu na to jak grał u Kinga. W Motorhead bowiem nie był w stanie pokazać wszystkiego co potrafi.
Ja głosowałem na pana Dee bo to co robił z numerami Motorhead na żywo to była poezja i cudeńko.
Dużo osób mówi że to co Dee grał w Motorhead to nic nadzwyczajnego. A dziwne że większość perkusistów ma problem z zagraniem Sacrifice. Partie na Bastards też rządzą