21/06/2023 - Red Hot Chili Peppers - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 21/06/2023 - Red Hot Chili Peppers - Warszawa
To nie było EE, po prostu podział płyty. Każdy mógł wejść pod scenę ze zwykłym biletem na GA.
- blackcocker
- -#Moderator

A to na GnR to było GC, czy EE, bo należy rozumieć różnicę. Bilet EE umożliwia wejście wcześniej, a GC lub GA to sektor. W przypadku koncertu Papryczek jest jednolita płyta GA i są bilety GA EE - umożliwiające na sektor wcześniej niż posiadacze biletu GA. To zdjęcie z GnR wygląda jakby to było GC, wydzielona część GA. Ja osobiście chyba nigdy nie kupiłem biletu EE, szczególnie, że różnice są naprawdę duże jeśli chodzi o cenę. Ja bym nie brał (tak jak to mam właśnie w zwyczaju), ale jak masz zwisające luzem 200 zł i bardzo lubisz RHCP to kupuj, pamiętaj tylko, że to nie gwarantuje ci miejsca w pierwszym/drugim rzędzie - ludzie z takim samym biletem mogą się ustawić pod stadionem wcześniej. Ba, ludzie ze zwykłym GA mogą po prostu się przepchnąć przed ciebie
Widywałem też takie wydzielenia, że było jednolite GA, ale mniej więcej w połowie płyty stała długa barierka, wydaje mi się, że to z jakiś względów bezpieczeństwa, wtedy normalnie można było obok niej przejść, ale to do potwierdzenia przez kogoś kto wie dokładnie o co z tym chodzi
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Na GnR dokładnie była ta ostatnia opcjablackcocker pisze: ↑wt gru 06, 2022 8:34 pmA to na GnR to było GC, czy EE, bo należy rozumieć różnicę. Bilet EE umożliwia wejście wcześniej, a GC lub GA to sektor. W przypadku koncertu Papryczek jest jednolita płyta GA i są bilety GA EE - umożliwiające na sektor wcześniej niż posiadacze biletu GA. To zdjęcie z GnR wygląda jakby to było GC, wydzielona część GA. Ja osobiście chyba nigdy nie kupiłem biletu EE, szczególnie, że różnice są naprawdę duże jeśli chodzi o cenę. Ja bym nie brał (tak jak to mam właśnie w zwyczaju), ale jak masz zwisające luzem 200 zł i bardzo lubisz RHCP to kupuj, pamiętaj tylko, że to nie gwarantuje ci miejsca w pierwszym/drugim rzędzie - ludzie z takim samym biletem mogą się ustawić pod stadionem wcześniej. Ba, ludzie ze zwykłym GA mogą po prostu się przepchnąć przed ciebie
Widywałem też takie wydzielenia, że było jednolite GA, ale mniej więcej w połowie płyty stała długa barierka, wydaje mi się, że to z jakiś względów bezpieczeństwa, wtedy normalnie można było obok niej przejść, ale to do potwierdzenia przez kogoś kto wie dokładnie o co z tym chodzi![]()
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
A o ile wcześniej zazwyczaj wpuszczają EE?
Pol godziny to standard
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- Saimon1995
- -#Moderator

Tak, oczywiście. Moja pomyłka. Źle się wyraziłem. Chciałem napisać, że po prostu płytę kupiłem.
Wybrałbym się, ale na PGE na koncerty nie chodzę.
Płyta ogarnięta - nie rozumiem tego coraz rzadszego GC. Mogliby ludzi doić dla odmiany całkiem sensownie ale nie, zamiast tego kolejne opłaty do opłat i platinumy.
Bilet mobilny QR,w razie wypadku losowego nie do sprzedania(a co najmniej trudne),więc bay,bay Tickesraster!
Że co? Ja wziąłem kolektory z wysyłką, nawet nie widziałem takiej opcji. Martwi mnie natomiast Meta w takiej formule - ja z tych co lubią mieć fizyczną pamiątkę w postaci ładnego biletu, a tu kodzik i Jamesowe chuj. Pomijając nawet ogrom kasy i odległy termin, słabe bardzo.
Zastanawiałem się, czy się nie wybrać, ale 650 zł za płytę nie zapłacę.
Ta, ale już wleciały platinumy i 600+
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Na spokojnie dołożą coś na tydzień przed czy nawet w dniu koncertu.
Ja ostatnio na narodowy kupuje nawet pod stadionem w kasie (Patrz: Iron Maiden i bilet za 120 ziko x))
Proste - zero sraki, bilety zawsze sie znjada 
Na Papryczki w zyciu bym nie wydal 5 paczek, i nawet nie chodzi o kase
Na Papryczki w zyciu bym nie wydal 5 paczek, i nawet nie chodzi o kase
Lubię Red Hotów, to nowa płyta ma kilka numerów wpadających w ucho, starsze rzeczy typu Blood Sugar czy Mother's Milk to bardzo dobre płyty, myślałem, żeby zabrać małżonkę i trochę poskakać, tak ze 4 stówki jeszcze bym dał za bilet, no ale nie qrva ponad 6 stów!
Edit: po 652 chodzą na evil nation, na e-bilet niby po 395, ale są niedostępne. No nic, trzeba wyczekać okazję.
Edit: po 652 chodzą na evil nation, na e-bilet niby po 395, ale są niedostępne. No nic, trzeba wyczekać okazję.
Były po 399 - wstrzymajcie konie.
Sam chciałem kupić trybunę za 199 zł na pre-sale, ale nie wiem czy dam radę jechać więc będzie spontan
Sam chciałem kupić trybunę za 199 zł na pre-sale, ale nie wiem czy dam radę jechać więc będzie spontan
-
Deleted User 7586
Dochodzi The Mars Volta.
Fajny skład z Iggy Popem i Mars Volta ,minus ,że Narodowy...
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
- Saimon1995
- -#Moderator

Teraz już za płytę trzeba dać 769
Super, że ogłosili TMV. Wiadomo - mogłoby być lepiej, gdyby nie Narodowy, ale skład i tak zacny.