07/03/2026 - Michael Schenker - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/03/2026 - Michael Schenker - Warszawa
Nie, bilety są nadal dostępne na stronie winiary i going który jest ich głównym partnerem biletowym. Już od dłuższego czasu widzę, że gdy koncert jest jednocześnie sprzedawany na kilku platformach to kilka dni przed koncertem sprzedaż jest ograniczana tylko do jednej podstawowej. Wiec na sold out bym nie liczył.
Swoją drogą przesłuchałem supporty. O ile ten pierwszy to jeszcze nawet nawet, to ten drugi zupełnie nijaki. Nie ma się więc co spieszyć i przychodzić za wcześnie.
Swoją drogą przesłuchałem supporty. O ile ten pierwszy to jeszcze nawet nawet, to ten drugi zupełnie nijaki. Nie ma się więc co spieszyć i przychodzić za wcześnie.
Byłbym bardzo zdziwiony, gdyby na sali było niemal pelno
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Na takim Hughesie były luzy w Progresji, więc też byłbym zdziwiony, gdyby Schenker zebrał większą publikę, skoro grupa docelowa jednak podobna.
a do tego Schenker był niedawno z tą samą trasą i ma zaplanowane podobne koncerty w lecie
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Właśnie wbiłem przed klub, kilka minut po czasie i jeszcze nie wpuszczają, a kolejka już prawie zakręca 
Jak już ruszyło to bardzo szybko i sprawnie, jest trzeci rząd na środku. Przede mną w kolejce prawie same stare dziady, część pijana, a średnia wieku barierki to na oko jakieś 65 lat - kilku młodszych zaniża bo byłoby siedem dych 
To coś tam średnią zaniżę
Ludzi w środku mało, może na pół klubu
Bardzo dobry koncert, równe 1.5h greatest hits UFO w najlepszym możliwym obecnie składzie odhaczone
Supporty bardzo spoko, przyjemne dwa razy po 40 minut.