Fortepianowa Dziewica
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Fortepianowa Dziewica
Ciekawe czy wokal będzie zastąpiony fortepianem, czy może wogóle nie będzie uwzględniony.
Fajnie by było jakby zastąpili wokal fortepianem, tak jak powiedziałeś. Ale mam nadzieje, że nie będzie "ludzkiego" wokalu, bo to bardzo łatwo skopać i zniszczyć cały urok takiego wydawnictwa.
bez wokalu lepsze by było...coś jak apocalyptica z metą 
Zobaczymy co z tego będzie może jeszcze powstanie tribute na harmonijce 
Jak raz słuchałam czegośpodobnego, ale nie było to IM tylko Within Tempt. to wokal byl zastopiąny trabką 
I nawet fajnei to brzmi, więc można by zrobić cośco pasuje do fortepianu/pianina. Oczywiście słów nie ma, tylko linia melodyczna
I nawet fajnei to brzmi, więc można by zrobić cośco pasuje do fortepianu/pianina. Oczywiście słów nie ma, tylko linia melodyczna
Hehe może doczekamy się kiedyś że dzieki temu albumowi niektóre kawałki Iron Maiden bedą grane w filharmoniach 
-
Deleted User 804
Przypomniał mi się polifoniczny dzwonek Ironów TNOTB Początek był luz, ale wokal Bruca był zastąpiony czymś o brzmieniu trąbki. Totalna załamkaEvE pisze:Jak raz słuchałam czegośpodobnego, ale nie było to IM tylko Within Tempt. to wokal byl zastopiąny trabką
Deleted User 804 pisze: Przypomniał mi się polifoniczny dzwonek Ironów TNOTB Początek był luz, ale wokal Bruca był zastąpiony czymś o brzmieniu trąbki. Totalna załamka
ja tam proponuję nic nie spekulować 
Ja jestem dobrej myśli, bo fortepian fajnie brzmi
. Chociaż nie wyobrażam sobie AceS High na fortepianie ;]
Ale jednak jestem ciekawa co z wokalem zrobią, bo myślę, że sama linia melodoczyna, ale gitarowa, riffy i w ogóle, nie będzzie kompletna. Będą musieli coś zrobić z głosem Bruce'a zrobić. Ale i tak jestem dobrej myśli
Ja jestem dobrej myśli, bo fortepian fajnie brzmi
Ale jednak jestem ciekawa co z wokalem zrobią, bo myślę, że sama linia melodoczyna, ale gitarowa, riffy i w ogóle, nie będzzie kompletna. Będą musieli coś zrobić z głosem Bruce'a zrobić. Ale i tak jestem dobrej myśli
Ciekawe co z perkusją...
Na String Quartet Tribute baredzo dobrze sobie tamci radzili, mysl ze pianisci nie beda gorsi
Może Dave Lombardo tak jak to było z Apocalypticąlevy88 pisze:Ciekawe co z perkusją...
-
ButterflyOfDoom
- -#Prowler

kinder jajco.levy88 pisze:Ciekawe co z perkusją...
Kim Ty jestes? Bo na 99% kims ze zbanowanychButterflyOfDoom pisze:kinder jajco.levy88 pisze:Ciekawe co z perkusją...
-
ButterflyOfDoom
- -#Prowler

jestem motylem zagładyKroczniok pisze:Kim Ty jestes? Bo na 99% kims ze zbanowanychButterflyOfDoom pisze:kinder jajco.levy88 pisze:Ciekawe co z perkusją...
Buuuu trzese sie ze strachuButterflyOfDoom pisze:jestem motylem zagładyKroczniok pisze:Kim Ty jestes? Bo na 99% kims ze zbanowanychButterflyOfDoom pisze: kinder jajco.
-
ButterflyOfDoom
- -#Prowler

no śmiało. nie krepuj sie. mama pewno dawno juz Ci zrobiła łóżeczko.Kroczniok pisze:Buuuu trzese sie ze strachuButterflyOfDoom pisze:jestem motylem zagładyKroczniok pisze: Kim Ty jestes? Bo na 99% kims ze zbanowanychA teraz smoczus do buzi i nyny bo juz dawno sie ciemno zrobilo
Te slowa byly skierowane do CiebieButterflyOfDoom pisze:no śmiało. nie krepuj sie. mama pewno dawno juz Ci zrobiła łóżeczko.Kroczniok pisze:Buuuu trzese sie ze strachuButterflyOfDoom pisze: jestem motylem zagładyA teraz smoczus do buzi i nyny bo juz dawno sie ciemno zrobilo
-
ButterflyOfDoom
- -#Prowler

sory. myslałem, ze piszesz co aktualnie robisz..Kroczniok pisze:Te slowa byly skierowane do CiebieButterflyOfDoom pisze:no śmiało. nie krepuj sie. mama pewno dawno juz Ci zrobiła łóżeczko.Kroczniok pisze: Buuuu trzese sie ze strachuA teraz smoczus do buzi i nyny bo juz dawno sie ciemno zrobilo
to nie miejsce na kłótnie.
i kto to napisał