25/06/2006 - Uriah Heep @ Lubin
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Metalophil
- -#Moonchild

Re: 25/06/2006 - Uriah Heep @ Lubin
jestem w trakcie ustalania jakichś szczegółów - jak będę coś więcej wiedział to od razu tu napiszę
... jak przystało na Lublin czyli tzw. Polskę B ... tylko gwiazdy takiej klasy [patrz: stare ścierwo obecnie niewiele znaczące] nas odwiedzają ... ostatnio grali jeszcze dziady z BUDGIE [choć dla nich pełny szacunek] ... nie pójdę raczej na koncert bo i po co?? ... a swoją droga ciekaw jestem jaka byłaby frekwencja na takim koncercie gdyby nie był on darmowy ... w mordę Lee Kerslake wygląda jakby go z grobu wykopali - żenada!!
Nie tylko TwojBizon pisze:july morning to moj utwor wszechczasow!
Mysle,ze jednak znaczaca. UH to dosc znany i lubiany zespol, a fanow starego hard/art rocka jest masa.jesper pisze:a swoją droga ciekaw jestem jaka byłaby frekwencja na takim koncercie gdyby nie był on darmowy
Jazz is not dead, it just smells funny.
- likipiki
- -#Lord of the flies

Masa to rzecz względna. Sądzę jednak że raczej nie byłoby zbyt wielu. UH w Polsce nigdy nie byli na tyle popularni by zapychać hale. Tu nie Czechyslayer pisze:Mysle,ze jednak znaczaca. UH to dosc znany i lubiany zespol, a fanow starego hard/art rocka jest masa.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
ja bym powiedzial, ze wlasnie w polsce to oni byli popularni... duzo bardziej niz w niektorych zachodnich krajach... przy dobrej promocji koncertu i sensownych cenach (plyta po 80 zeta powiedzmy) byliby w stanie przyciagnac ze 3-4 tysiace ludzi... fanow dobrego starego hard rocka w polsce nie brakuje...
"everybody lies"
Ja sie z Bizonem zgadzam, ale jak bedzie darmowy... to moze sciagnac jeszcze wiecej
Bo termin tez ladny; niedziela, no mowie cale rodziny sie zjada 
Ło kurczaczki. Co tak wszyscy chcą grać w Polsce za darmochę? To i może się stawię :rocx
-
Deleted User 622
pffff.... i po pryciemetal pisze:Szkoda ze Uriah pomyliłi Lubin z Lublinem...
-
Deleted User 622
Gadaj zdrów. Coś się wymyślislayer pisze:pffff.... i po pryciemetal pisze:Szkoda ze Uriah pomyliłi Lubin z Lublinem...
uwaga glupie pytanie: czy wjazd tam jest tylko za okazaniem motocykla? 
"everybody lies"
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Powiesz, że Ci się zepsuł i nie mialeś jak przyjechaćBizon pisze:uwaga glupie pytanie: czy wjazd tam jest tylko za okazaniem motocykla?
wolalbym jakas pewniejsza informacje jak mam pol polski zjechac 
"everybody lies"
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Mail'emBizon pisze:wolalbym jakas pewniejsza informacje jak mam pol polski zjechac
yamaha@motor-centrum.pl
jesper pisze:... jak przystało na Lublin czyli tzw. Polskę B ... tylko gwiazdy takiej klasy [patrz: stare ścierwo obecnie niewiele znaczące] nas odwiedzają ... ostatnio grali jeszcze dziady z BUDGIE [choć dla nich pełny szacunek] ... nie pójdę raczej na koncert bo i po co?? ... a swoją droga ciekaw jestem jaka byłaby frekwencja na takim koncercie gdyby nie był on darmowy ... w mordę Lee Kerslake wygląda jakby go z grobu wykopali - żenada!!
Uriah Heep to bardzo dobry zespół, a Jesper chrzani głupoty, jakie ścierwo? wogóle nazywać jakiś zespół muzyczny ścierwem to głupota.
A co ma wygląd muzyka do wartości muzyki i po co takie gdybanie, zresztą nawet gdyby były puchy na widowni, to czy to znaczy że już zła muzyka. Jeśli dla Budgie pełen szacunek do tak samo dla Uriah Heep bo to zespoły o bardzo podobnej klasie (czytaj
Generalnie Jesper swoimi wypowiedziami pokazywał już na forum, że nie jest osobą godną uwagi, i taką z której wypowiedziami można się liczyć, więc zwisa mi co on sobie myśli.
Ja w miarę możliwości się oczywiście wybiorę, bo o ile dobrze wiem to ich pierwszy koncert w Polsce [i być może ostatni].
Ja w miarę możliwości się oczywiście wybiorę, bo o ile dobrze wiem to ich pierwszy koncert w Polsce [i być może ostatni].
no w koncu tworza juz blisko ponad 37 latherki pisze:[i być może ostatni].
ejh.. szkoda,ze to nie lublin.
Krasnicki Blues Meeting we wrzesniu :>metal pisze:Gadaj zdrów. Coś się wymyśli
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

A czy wiecie, że supportem podczas koncertu bedzie Doda?
Ale to ..nie jest zart, prawda?