Sprzedaż AMOLAD
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Sprzedaż AMOLAD
A ja mysle ze u nas sprzeda sie gora 10tys. Chyba napewno nie wyjdziemy za ta granice.
Wystarczajaco zebysmy za pare miechow goscili zespol w Katowicach 
I to jest wlasciwa wypowiedz...popieram w 100% :rocx :rocxRazi3l pisze:Wystarczajaco zebysmy za pare miechow goscili zespol w Katowicach
How long on this longest day...
Ta , ale mam wrażenie ,że to tylko życzenie Raziego 
ja stawiam ze sprzedało sie u nas juz około 8 tysięcy płyt
moge wam powiedziec dane co do Częstochowy
:D
napewno przynajmniej 4 osoby kupiły płyte
:D [ja i jeszcze jacys kolesie w sklepie widziałem ze ją brali]
:P
moge wam powiedziec dane co do Częstochowy
napewno przynajmniej 4 osoby kupiły płyte
no to rzeczywiscie duzoSmith6 pisze:moge wam powiedziec dane co do Częstochowy:D
napewno przynajmniej 4 osoby kupiły płyte:D [ja i jeszcze jacys kolesie w sklepie widziałem ze ją brali]
:P
UP THE IRONS ! ! !
Realnie? Ja stawiam na 3 tys
hm....duzo moich znajomych ma, nawet ci co zwykle nie kupują oryginałów.... hm..z 10 tysiecy spokojnie
już nie mam tu najwięcej postów

to by już złota była 
sporo osób na fanie kupowała w tym jaPiwowarus pisze:Tu jest lista sklepów raportujących. http://www.zpav.pl/rankingi.asp?page=ol ... py&lang=plEDIT: a biorą pod uwagę sprzedaż internetową?
Z internetowych tylko rockserwis i vivid chyba jest.
- Metalophil
- -#Moonchild

i na allegro
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Różnie może być z tą złotą płytą. Możemy liczyć tylko na ,,większe" miasta bo np. w takiej Kudowie, to łącznie ze mną dwie osoby słuchają ,,Iron Maiden" 
Nemesis...as one we stand!!
Ke?! ja też kupiłem na faniecellman pisze:sporo osób na fanie kupowała w tym jaPiwowarus pisze:Tu jest lista sklepów raportujących. http://www.zpav.pl/rankingi.asp?page=ol ... py&lang=plEDIT: a biorą pod uwagę sprzedaż internetową?
Z internetowych tylko rockserwis i vivid chyba jest.
A mnie ciekawi, czy te dane apropo sprzedaży DoD pochodzily z Olisu czy z Emi. Bo jesli z tego pierwszego to moze dlatego kupiono tak śmiesznie mało płyt, bo nie uznawano wyników z MM.
Ogólnie to chyba należało by zmienić prawo sprzedaży, by to czy raportuje sie do listy było obowiązkiem, a nie jedynie dobrą wolą (no i trzeba też wiedzieć, że coś takiego istnieje)
Ogólnie to chyba należało by zmienić prawo sprzedaży, by to czy raportuje sie do listy było obowiązkiem, a nie jedynie dobrą wolą (no i trzeba też wiedzieć, że coś takiego istnieje)
Ale i tak Pomaton EMI ma pewnie dokłądne dane dotyczące sprzedaży "Dance Of Death" we wszystkich sklepach i teraz pewnie też tak będzie..
A co do sprzedaży - widzę, że chyba nie wszyscy mają tutaj dobre pojęcie o kondycji Maiden w naszym kraju - sprzedać tego się powinno co najmniej 10 000 na początku. Zaznaczam - co najmniej.
A co do sprzedaży - widzę, że chyba nie wszyscy mają tutaj dobre pojęcie o kondycji Maiden w naszym kraju - sprzedać tego się powinno co najmniej 10 000 na początku. Zaznaczam - co najmniej.
obyś się nie mylił DoD słabo się sprzedawało w porównaniu do BNW ale to oczywiśćie o niczym nie świadczyArtur pisze:Ale i tak Pomaton EMI ma pewnie dokłądne dane dotyczące sprzedaży "Dance Of Death" we wszystkich sklepach i teraz pewnie też tak będzie..
Artur skad takie domysly ?
- Elevatorman
- -#Clansman

w niektórych miastach słucha załózmy 300 a płyte kupi 50 jak dobrze pujdzie...Dani Filth pisze:to łącznie ze mną dwie osoby słuchają ,,Iron Maiden" Embarassed
Zgadza się mój kumpel słucha Iron Maiden nawet jeździ na koncerty, ale płyty oryginalnej nie kupi. Więc z tym różnie bywa nawet, jeśli ktoś jest fanem Iron Maiden to nie zawsze kupuje płyty.