dziecko drogieMaidenka pisze:a dlaczemu wpisałeś ich też w temacie "typy na płytę roku"? To są chyba trochę takie sprzeczne tematyMatek pisze: muzycznie... maiden, pearl jam, audioslave, red hot chili peppers
tylko żeby nie było, że się czepiam![]()
Rozczarowania muzyczne roku 2006
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rozczarowania muzyczne roku 2006
-
Filik10
- -#Clairvoyant

- brak koncertu Maiden w Polsce
- odwoływanie koncertów
- brak dwóch największych gwiazd na Hunterfest
- Blind Guardian - nagrywali już o wiele lepsze płyty
- odwoływanie koncertów
- brak dwóch największych gwiazd na Hunterfest
- Blind Guardian - nagrywali już o wiele lepsze płyty
-
Deleted User 1499
- Slayer - Christ Illusion
- Hammerfall - Threshold
- Deicide - The Stench Of Redemption
- Brak koncertu Maiden w polsce
- Brak muzyki metalowej w mediach
- Polska scena metalowa
- Hammerfall - Threshold
- Deicide - The Stench Of Redemption
- Brak koncertu Maiden w polsce
- Brak muzyki metalowej w mediach
- Polska scena metalowa
czy ja wiem czy to rozczarowaniesekcjazwlok pisze:- Brak muzyki metalowej w mediach
ja tam za rozczarowanie mogę podać jeszcze brak koncertów zespołów, które lubię (np RHCP, zagrali w Czechach a u nas juz nie, Maiden tez zaluje, brak Opeth na HF...mnie to osobiscie nie dotyczy ale strasznie dali dupy.).
No i moja nieobecność na Metalmanii...
po co?sekcjazwlok pisze:- Brak muzyki metalowej w mediach
Wyszlo sporo dobrych plyt, odbylo sie sporo dobrych tras/koncertow/festiwali - porownujac z przeszloscia mysle, ze jest niezle. Pare debiutow tez mialo miejsce. Rewelacyjnie tez na pewno nie jest, ale tak z ciekawosci zapytam co takiego bad ondosnie tej sceny jest?sekcjazwlok pisze:- Polska scena metalowa
Jazz is not dead, it just smells funny.
-
Deleted User 357
Właściwie jedna rzecz mnie w tym roku mocno zawiodła-przeciętna płyta Slayera. Po Maiden się i tak zbyt wiele się nie spodziewałem,a reszta płyt na jakie liczyłem w sumie mnie nie rozczarowała.
Chyba nieobecnosc Testa... [czyli coroczne rozczarowanie firma metal mind prodfucktion]Wrath pisze:No i moja nieobecność na Metalmanii...
-
Deleted User 1499
Chodzi mi glownie o oraganizowanie wezmy na przyklad Hall Of Metal Festiwal.Pomysl i Zespoly genialne ale sama organizacja i promocja lipna
I odrazu moge odpowiedziec na pierwsze pytanie po co metal mediach?
A wlasnie po to zeby nowe albumy/koncerty byly promowane takze w TV,Radiu wiecej ulotek reklam.Moze dzieki temu wzrosnie zainstersowanie/sprzedaz w naszym kraju.
I odrazu moge odpowiedziec na pierwsze pytanie po co metal mediach?
A wlasnie po to zeby nowe albumy/koncerty byly promowane takze w TV,Radiu wiecej ulotek reklam.Moze dzieki temu wzrosnie zainstersowanie/sprzedaz w naszym kraju.
tu sie zgadzam, z koncertami to w tym roku plaga jakas byla.sekcjazwlok pisze:Chodzi mi glownie o oraganizowanie wezmy na przyklad Hall Of Metal Festiwal
Mysle, ze to zalezy od tego co bedzie promowane w tego typu ulotkach. Bo mysle, ze wiecej miejsca nalezy sie zespolom mlodszym, aby wypromowac niz gwiazdom - ktorych plyty i tak kupowane sa i beda.sekcjazwlok pisze:A wlasnie po to zeby nowe albumy/koncerty byly promowane takze w TV,Radiu wiecej ulotek reklam.Moze dzieki temu wzrosnie zainstersowanie/sprzedaz w naszym kraju.
bez takichMatek pisze:dziecko drogie![]()
nie rozumiem to pytam ale ok, o nic więcej Cie nie zapytamMatek pisze:jak nie rozumiesz to się nie odzywaj![]()
no i fajnie, dzięki za odpowiedź...Matek pisze:rozczarowanie roku to bardzo obiektywna sprawa. bo czekałem bardzo na płyty tych kapel, myślałem że będą genialne. a takie nie są. weźmy stadium arcadium na przykład. nie jest genialny. czyli nie dostalem tego co chciałem, czego oczekiwalem. czyli jest rozczarowanie, nadążasz? ale nei zmienia to faktu że Stadium jest jedną z lepszych płyt w tym roku
-
Stormshield
- -#Moonchild

Mam wrażenie, że w naszym kraju przyniosłoby to odwrotny skutek.sekcjazwlok pisze:A wlasnie po to zeby nowe albumy/koncerty byly promowane takze w TV,Radiu wiecej ulotek reklam.Moze dzieki temu wzrosnie zainstersowanie/sprzedaz w naszym kraju.
Kolejnym rozczarowaniem jest odwoływanie koncertów black metalowych. Nie słucham, ale solidarność musi być.
a to akurat wynika z ciemnoty tego kraju .....Stormshield pisze:Kolejnym rozczarowaniem jest odwoływanie koncertów black metalowych
już nie mam tu najwięcej postów

ja do Ciebie tak czule, a Ty się fukasz :closedMaidenka pisze:bez takich
-
Stormshield
- -#Moonchild

*z ciemnoty społeczeństwaSzajba pisze:a to akurat wynika z ciemnoty tego kraju .....Stormshield pisze:Kolejnym rozczarowaniem jest odwoływanie koncertów black metalowych
Tak jakby nie wiedzieli, że polska scena metalowa to światowa potęga.
raczej ironicznieMatek pisze:ja do Ciebie tak czule, a Ty się fukasz
wiec i ulotki mielibysmy o Tymoteuszu . To w pewnym sensie jest nie mozliwa. Przeciez to jasne, ze dystrybucja Pagan Records, Agonii , czy Old Temple pozostanie podziemna i Amen. Mi to nie przeszkadza, przeszkadza mi zas, jak polityczne gnojki wtracaja sie do tego podziemia nie majac o nim pojecia,.Szajba pisze:a to akurat wynika z ciemnoty tego kraju .....
roczarowanie ?/ Nowe Maiden i Blind Guardian bezapelacyjnie
HF...nowy KsE...woodstock tez lipny...
Chyba najbardziej to HunterFest, miało być pięknie...
Maiden, choć tu już rozczarowanie nie tak duże. Wielkiej muzyki raczej nie oczekiwałem, ale mimo wszystko liczyłem na coś lepszego.
Maiden, choć tu już rozczarowanie nie tak duże. Wielkiej muzyki raczej nie oczekiwałem, ale mimo wszystko liczyłem na coś lepszego.
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
fear factory byłoFilik10 pisze:- brak dwóch największych gwiazd na Hunterfest