Nie umniejszając temu albumowi. Byłby niezły gdyby to nie było MaidenJMM pisze:oj, chyba po raz pierwszy mi podpadłeśmetal pisze:przeciw jednemu z najsłabszych Ironów...
X Factor vs Jugulator
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 622
Re: X Factor vs Jugulator
hehe ja wiedziałem , że wygra X Factor , cóż może niektórzy nie odnaleźli niczego w Jugulatorze dobrego i dlatego jest tak a nie inaczej albo po prostu nie ma już na tym świecie wielu fanów Priestów
Oczywiście, nie chciałem wzbudzać kontrowersji.Powiem wiecej w ścisłej czołówce.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

To tak samo mógłby ktoś powiedzieć o Headless Cross czy o TYR. Bardzo dobrze, że to był album Maiden, bez niego by nie było kolejnych czterech albumów...metal pisze:Nie umniejszając temu albumowi. Byłby niezły gdyby to nie było Maiden
Nie patrząc przez pryzmat Maiden - głos na Jugulator
Patrząc przez pryzmat Maiden to oczywiście X Factor, ale jeżeli to były by debiutanckie albumy jakiś nieznanych zespołów to chyba Jugulator zwróciłby większą uwagę.
- Journeyman666
- -#Clairvoyant

Nie należe do fanatyków Blaza ale X factor przy Jugulatorze wymiata
A tak na poważnie to uważam że factor jest lepszy
- Metalophil
- -#Moonchild

x factor - jeden z najlepszych albumów maiden - spokojnie pierwsza 5 :rocx
-
Deleted User 622
Sęk w tym, że gdyby X-F został nagrany przez "nie maiden" to pewnie bym go nie słyszał... A Headless Cross lub Tyr bronią się tak czy siak...JMM pisze:To tak samo mógłby ktoś powiedzieć o Headless Cross czy o TYR. Bardzo dobrze, że to był album Maiden, bez niego by nie było kolejnych czterech albumów...metal pisze:Nie umniejszając temu albumowi. Byłby niezły gdyby to nie było Maiden
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Co nie zmienia faktu, że dalej mało przejmuję się chórem tych wszystkich dla których zrówno X-Factor, jak i "moje" Sabbath jest nic nie warte ponieważ:
a.) jest beznadziejne
b.) tam nie spiewa jedyny słuszny wokalista
c.) wszyscy tak mówią...
a.) jest beznadziejne
b.) tam nie spiewa jedyny słuszny wokalista
c.) wszyscy tak mówią...
-
Deleted User 622
Hehe i za to szacun bo jedziemy na tym samym wózku zią 
umyj uszyJourneyman666 pisze:Nie należe do fanatyków Blaza ale X factor przy Jugulatorze wymiata![]()
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

I dlatego aż się zdziwiłem po tym co napisałeś najpierwmetal pisze:Hehe i za to szacun bo jedziemy na tym samym wózku zią
-
Deleted User 622
Nie wziąłeś pod uwagę że Ripper też nie jest tym jedynym słusznym wokalistą Priest
ale co do umiejętności stawiam go wyżej niż Blaze'a 
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Może to dlatego, że nigdy w zyciu nie słyszałem jak śpiewa...
czas posłuchać
-
Filik10
- -#Clairvoyant

The X Factor - choć może nie powienem siewypowiadać bo Judasów ogólnie nie lubie a i tego ich albumu w całości nie słyszałem - chyba 3 - 4 utwory i jak zwykle mnie nie ucieszyło.
Mi się bardziej podoba X-Factor, pewnie dlatego że o ile w IM wokal nie jest aż taki ważny,to w JP wokal Halforda to podstawa tej muzyki, oczywiście dla mnie.
tylko , że te 2 płyty były bez Halforda i Bruce'a czego chyba nie zauważyłeśNomad pisze:Mi się bardziej podoba X-Factor, pewnie dlatego że o ile w IM wokal nie jest aż taki ważny,to w JP wokal Halforda to podstawa tej muzyki, oczywiście dla mnie.