nie ma szans, piprzone matury. zresztą kasy by nie było.
13/05/2006 - Trivium, Annihilator - Warszawa @ Proxima
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/05/2006 - Trivium, Annihilator - Warszawa @ Proxima
Mati jedź, to ja też przyjadę 
robimy big focha i nie przystępujemy 
już nie mam tu najwięcej postów

ktoś zmienił nazwę tematu, barbarzyństwo. ja może będę, bo pewnie już będę po przeprowadzeniu się do stolicy
Ceny biletów:
W przedsprzedaży: 90 PLN
W dniu koncertu: 100 PLN
pogięło kogoś, tyle za gejków..
dobra, poważnie. szacunek dla trivium, ze grają u nas, jedyny to w wsytęp będzie w europie środ-wschodniej. zrobili tu przystanek między dwoma sztukami u niemców, więc naprawdę fajnie się zachowali. dobry news, ale te ceny..
W przedsprzedaży: 90 PLN
pogięło kogoś, tyle za gejków..
dobra, poważnie. szacunek dla trivium, ze grają u nas, jedyny to w wsytęp będzie w europie środ-wschodniej. zrobili tu przystanek między dwoma sztukami u niemców, więc naprawdę fajnie się zachowali. dobry news, ale te ceny..
-
Stormshield
- -#Moonchild

Będę to musiał przemyśleć...miki pisze:W przedsprzedaży: 90 PLN
odpada. z kims innym, poza tym to nie ten annihilator za czasu NN czy Alicji. wiec rozpaczy nie ma.miki pisze:tyle za gejków..
Jazz is not dead, it just smells funny.
Zrobisz to dla mnie?Wrath pisze:Mati jedź, to ja też przyjadę
Kasa by była, ale matury...Wrath pisze:nie ma szans, piprzone matury. zresztą kasy by nie było.
Ale żeby tak zamiast Trivium był Machine Head albo Sepa (bo o niczym innym już nie śmiałbym marzyć) to rozpacz by była.slayer pisze:odpada. z kims innym, poza tym to nie ten annihilator za czasu NN czy Alicji. wiec rozpaczy nie ma.
nie kumam tego. a poza tym jak nie smiesz marzyć, jak zamarzyłeś o dwójce gigantycznejM@ti pisze:Ale żeby tak zamiast Trivium był Machine Head albo Sepa (bo o niczym innym już nie śmiałbym marzyć) to rozpacz by była.
Bo wcześniej Slayer napisał że jak nie pojedzie na koncert to nie będzie żadnej rozpaczy, że może sobie go darować, a ja napisałem że gdyby grała 1 z w/w wymienionych przeze mnie kapel, to nieobecność na gigu byłaby rozpaczą. Zawiłe?miki pisze:nie kumam tego.
Ja mam swoją gigantyczną dwójkę.miki pisze:a poza tym jak nie smiesz marzyć, jak zamarzyłeś o dwójce gigantycznej
nie widziałem jak to pisałmiki pisze:Bo wcześniej Slayer napisał że jak nie pojedzie na koncert to nie będzie żadnej rozpaczy, że może sobie go darować, a ja napisałem że gdyby grała 1 z w/w wymienionych przeze mnie kapel, to nieobecność na gigu byłaby rozpaczą. Zawiłe?
slayer pisze:poza tym to nie ten annihilator za czasu NN czy Alicji. wiec rozpaczy nie ma.
Ceny biletów:
90 zł - przedsprzedaż
100 zł - w dniu koncertu
90 zł - przedsprzedaż
100 zł - w dniu koncertu
-
Stormshield
- -#Moonchild

O lol, nie zauważyłem drugiej strony tematu i przeglądałem tylko pierwszą 
-
Stormshield
- -#Moonchild

Tak właśnie robię.
WOW :rocx nie ma bata
jadę na 100% :rocx
Powinno...slayer pisze:nie odwrotnie powinno byc?
No faktycznie, dorby krok Annihilatora, ale chyba zapomnieli, że support gra przed główną gwiazdą, nie po niejWICKER MAN pisze:Fajny support wybrali.![]()
Generalnie to zestaw bardzo fajny, bo Annihilatora bardzo lubię, a Trivium to też fajne granie, przynajmniej ostatni album
Prawda to. Łaaaaaaaaaaaherki pisze:Słuchałem u kumpla ostatnio trochę nowego albumu Trivium, trochę Metallicowato, ale na koncercie może miażdżyć. Łaaaaaaaaaaaaaaa.
Jeśli bym cierpiał na nadmiar gotówki za kilka miesięcy, na co przynajmniej na razie się jednak nie zanosi, to bym się raczej wybrał, bo nocleg w Wawie raczej by był
Que ??miki pisze:bo pewnie już będę po przeprowadzeniu się do stolicy
Niby nie, ale Jeff dobrze wie jaki ma być setlistslayer pisze:poza tym to nie ten annihilator za czasu NN czy Alicji. wiec rozpaczy nie ma.
firma się przenosi i mam propozycje przeniesiena się razem z nią, ale na razie sam mało wiem.Artur pisze:Que ??
Wpadać wpadać ekypa.