19-20/06/2007 - Heaven & Hell - Warszawa, Katowice
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 19-20/06/2007 - Heaven & Hell - Warszawa, Katowice
Ja chce się wybrać, ale chce kupić bilet od koników taniej. Gorzej będzie jak nie wytarguje odpowiednio małej ceny i bede musiałą czekać na koniec koncertu aż mój transport sie pobawi. 
Taniej u konikow 
A co w tym dziwnego ??
Koncerty najprawdopodobniej (a katowicki to już na bank chyba) nie zostaną wyprzedane, więc co za problem. Poza tym - wśród koników sporo może być takich, którzy mają darmowe wejściówki.
Wiecie jak wygląda rozpiska zespołów i godzin o których grają ?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Ja się wybiorę na koncert do Warszawy, dzień później natomiast pojadę do Katowic ale na sam koncert nie pójdę, posłucham sobie pod Spodkiem, a potem upoluję autografy, bo po doświadczeniach ze Slayerem wiem już gdzie co i jak 
A potem na Genesis, jep. Mam nadzieję, że taki mó plan się uda.
Chytry planherki pisze:Ja się wybiorę na koncert do Warszawy, dzień później natomiast pojadę do Katowic ale na sam koncert nie pójdę, posłucham sobie pod Spodkiem, a potem upoluję autografy, bo po doświadczeniach ze Slayerem wiem już gdzie co i jak
Ty sie lepiej pochwal gdzie to sekretne miejsce sie znajduje w którym artyści podpisują płytkiherki pisze:Ja się wybiorę na koncert do Warszawy, dzień później natomiast pojadę do Katowic ale na sam koncert nie pójdę, posłucham sobie pod Spodkiem, a potem upoluję autografy, bo po doświadczeniach ze Slayerem wiem już gdzie co i jak
-
Deleted User 622
to daj znac co i jak, tez chetnie wyrwe autografyherki pisze:a potem upoluję autografy, bo po doświadczeniach ze Slayerem wiem już gdzie co i jak
Daj daj :beer Ja chętnie cyfrówke bym zabrał ze sobą :rocxmetal pisze:to daj znac co i jak, tez chetnie wyrwe autografyherki pisze:a potem upoluję autografy, bo po doświadczeniach ze Slayerem wiem już gdzie co i jak
Słuchajcie czy jest ktoś chętny do spotkania pod Spodkiem przed koncertem? Powiedzmy pod plakatem DT ? 
Spoko spoko, wezmę Ci UFO od razumetal pisze:to daj znac co i jak, tez chetnie wyrwe autografyherki pisze:a potem upoluję autografy, bo po doświadczeniach ze Slayerem wiem już gdzie co i jak
A miejsca nie będę opisywał, myślę że za dnia nie będzie problemów ze zlokalizowaniem go :> Żeby stado ludzi się tam nie zwaliło xd
A na sam koncert się wybierasz? Bo ja zapewne nie i będę polował przed i po koncercie. W Warszawie niestety na Torwarze jest ciężko, a hotelów jest za dużo żeby akurat zgadnąć w którym będą, a wątpię żebym znalazł jakieś wiarygodne info.Kuba pisze:Daj daj :beer Ja chętnie cyfrówke bym zabrał ze sobą :rocxmetal pisze:to daj znac co i jak, tez chetnie wyrwe autografyherki pisze:a potem upoluję autografy, bo po doświadczeniach ze Slayerem wiem już gdzie co i jak
No ja z chęcią.Abstract pisze:Słuchajcie czy jest ktoś chętny do spotkania pod Spodkiem przed koncertem? Powiedzmy pod plakatem DT ?
Ostatnio zmieniony pn cze 11, 2007 6:47 pm przez herki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 622
łaaaa piwo bedzie piteherki pisze:Spoko spoko, wezmę Ci UFO od razumetal pisze:to daj znac co i jak, tez chetnie wyrwe autografyherki pisze:a potem upoluję autografy, bo po doświadczeniach ze Slayerem wiem już gdzie co i jak
racja racjaA miejsca nie będę opisywał, myślę że za dnia nie będzie problemów ze zlokalizowaniem go :> Żeby stado ludzi się tam nie zwaliło xd
Abstract można sie spiknąć wcześniej, pogoń Artura!
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

byś lepiej na Raya się przeszedł, a nie znowu będziesz biednego Dio molestował ; )herki pisze:dzień później natomiast pojadę do Katowic ale na sam koncert nie pójdę, posłucham sobie pod Spodkiem, a potem upoluję autografy, bo po doświadczeniach ze Slayerem wiem już gdzie co i jak
Herki---> a jak nie upoluje biletu moge iść z tobą? 
No jaką godzinę proponujecie przed plakatem?
OczywiścieAndzia pisze:Herki---> a jak nie upoluje biletu moge iść z tobą?
Ja teraz do Kato będę jechał pociągiem porannym pewnie o ile wstanę po koncercie, więc na 13 powinienem być.
Rany, to to trzeba tak wcześnie być. No nic pożyjemy zobaczymy.
Autograf raczej się uda łatwiej zdobyć po koncercie jak cośAndzia pisze:Rany, to to trzeba tak wcześnie być. No nic pożyjemy zobaczymy.
A o to chodzi
No cos trzeba bedzie robic podczas oczekiwania...
A swoją drogą dobrze sobie to wykombinowałeś wszystko. Gdyby nie Genesis to raczej by ci sie nie opłacało jechac do kato po same autografy, a tak to faktyczie plan niezły.
A swoją drogą dobrze sobie to wykombinowałeś wszystko. Gdyby nie Genesis to raczej by ci sie nie opłacało jechac do kato po same autografy, a tak to faktyczie plan niezły.
Plakatu DT już wtedy nie będzieAbstract pisze:Powiedzmy pod plakatem DT ?
A po co mnie poganiać ?? Sam sie pogońmetal pisze:pogoń Artura!
Spotkamy sie wcześniej, ja bede na pewno wcześniej niż dziś, bo po prostu nie miałem jak, a na H&H to z palcem w dupie tam od 16-17 moge koczować. Czy nawet wcześniej jeśli to potrzebne :]
Order za postaweherki pisze:Przed mam nadzieję się napić z paroma sanktuarianami xd