no ale tak czy siak miłego koncertu wszystkim i miłych wrażeń w tym zacnym mieście
2007-11-28 Porcupine Tree @ Poznań, Hala Arena
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 2007-11-28 Porcupine Tree @ Poznań, Hala Arena
poszedłbym na anathemę, a porcupine tree chętnie bym obadał na żywo. no ale musiałbym do tego czasu wygrac gdzieś bilet
no ale tak czy siak miłego koncertu wszystkim i miłych wrażeń w tym zacnym mieście
Nie wiecie od której wpuszczają, o której gra Anathema, i o której zaczną jeżozwierze? ;>
Ja nic nie wiem
I też chętnie bym się dowiedział, co i jak.
I też chętnie bym się dowiedział, co i jak.
byłem, było super. Ale to dawno było i teraz nie chce mi się pisać żadnych relacji. Było pięknie. Fantastycznie. Wzruszająco. Ten koncert utwierdził mnie w przekonaniu, że PT to coś naprawdę wielkiego.
Fear of a Blank Planet
What Happens Now?
Sound of Muzak
Waiting (Phase One)
Anesthetize
Open Car
Dark Matter
Blackest Eyes
Cheating the Polygraph
A Smart Kid
Way Out of Here
Sleep Together
The Sky Moves Sideways
Trains
Pogrubione wypadły fenomenalnie.
Fear of a Blank Planet
What Happens Now?
Sound of Muzak
Waiting (Phase One)
Anesthetize
Open Car
Dark Matter
Blackest Eyes
Cheating the Polygraph
A Smart Kid
Way Out of Here
Sleep Together
The Sky Moves Sideways
Trains
Pogrubione wypadły fenomenalnie.
troche teraz żałuję, że nie pojechałem..
Byłem w Krk w tym roku, ale widze że w Poznaniu odgrzali Waiting (Phase One) mniam
i kawałki dawno nie grane
Byłem w Krk w tym roku, ale widze że w Poznaniu odgrzali Waiting (Phase One) mniam
To ja też się wypowiem.
Koncert oceniłbym na 7-/10, czyli nieźle, ale bez rewelacji. Wilson momentami sprawiał wrażenie dość znużonego niestety. Setlista niezła, aczkolwiek niektóre kawałki (np. Sleep Together, Way Out Of Here) mogliby sobie darować. Na plus z kolei na pewno należy zaliczyć ciekawe wizualizacje pojawiające się podczas niektórych kawałków na ekranie z tyłu sceny. Dość szczęśliwie udało mi się zdobyć miejsce w pierwszym rzędzie, mimo że pod halę przyszedłem może na 15 minut przed otwarciem bram. Ochrona dokonała pewnego przetasowania, w wyniku którego do hali wszedłem jako jedna z pierwszych osób. 
mimo to śpiewał superDa5id pisze: Wilson momentami sprawiał wrażenie dość znużonego niestety.
Mi się WOOH bardzo podobało, na alubumie nie doceniałem tego kawałka, jak dla mnie wypadł prześwietnie. Mogli sobie darować Sound Of Muzak. Dobrze, że chociaż Lazarusa mi oszczędzili (bo też często grywany na tej trasie był).Da5id pisze:Setlista niezła, aczkolwiek niektóre kawałki (np. Sleep Together, Way Out Of Here) mogliby sobie darować.
Nie mówię, że nie.syzygy pisze:mimo to śpiewał super
IMO dwa wymienione przeze mnie kawałki mogliby zamienić choćby na Sentimental i My Ashes z nowej płyty... a na Lazarusa wręcz liczyłem.syzygy pisze:Mi się WOOH bardzo podobało, na alubumie nie doceniałem tego kawałka, jak dla mnie wypadł prześwietnie. Mogli sobie darować Sound Of Muzak. Dobrze, że chociaż Lazarusa mi oszczędzili (bo też często grywany na tej trasie był).
Jak dla mnie to te kawałki z Epki Nill Recuring też mogli sobie odpuścić... fajne są, owszem, znałem je, bo specjalnie przed koncertem wałkowałem tę epkę, ale mimo to wolałby usłyszeć coś z Lightbulb Sun np.. Liczyłem, że może jednak się pojawi jakieś Hatesong, Shesmovedon, albo tytułowy. No, ale super, że Smart Kid był. Pięknie wypadł.
Wilson był chyba lekko zdziwiony, jak publiczność zaśpiewała mu sto lat
A ja byłem zdziwony, że ktoś tuż przede mną domagał się grania "Shallow"...
Wilson był chyba lekko zdziwiony, jak publiczność zaśpiewała mu sto lat
A ja byłem zdziwony, że ktoś tuż przede mną domagał się grania "Shallow"...
Nie mu tylko Richardowi... i nie był zdziwiony, tylko zwyczajnie nie wiedział co śpiewa publika.syzygy pisze:Wilson był chyba lekko zdziwiony, jak publiczność zaśpiewała mu sto lat
-
The Burczax
- -#Moonchild

Czy za takie pieprzenie w każdym koncertowym temacie nie powinien być warn?Brat Karima pisze:nie było mnie, a szkoda ;/
-
El Dorado
jakie pieprzenie? Czy to jest nie na temat?! 
-
The Burczax
- -#Moonchild

Jakby każdy miał tak styl żartu jak Ty to, np. ten temat miałby 10 bezsensownych stron, bo co kogoś obchodzi, że Cię nie będzie, a w szczególności jak ten koncert już był? Temat jest po to, żeby porozmawiać o tym koncercie jak było, a przed tym jak się rozpoczął był dla tych, którzy idą.
-
El Dorado
rozmawiam o koncercie... Żałuję, że mnie nie było.. 
-
The Burczax
- -#Moonchild

Ok, mnie też nie było i co z tego? Napisałeś tylko to, wniosek taki, że tylko chciałeś o tym poinformować, bo nie zapytałeś o nic związanego z koncertem.
-
El Dorado
ale jak czytałem o nim to tak mi się smutno zrobiło, że musiałęm się tym z Tobą podzielić... 
-
The Burczax
- -#Moonchild

Mogłeś na priva napisać, a nie tak przy wszystkichBrat Karima pisze:ale jak czytałem o nim to tak mi się smutno zrobiło, że musiałęm się tym z Tobą podzielić...