22/06/2009 - Down - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 22/06/2009 - Down - Kraków
Nie wiem na ile to pewne info, ale supportem ma być......... ST. VITUS
a może by tak przykleić ?
bo temat sie wala gdzieś na drugiej stronie a jednak co najmniej kilka osób będzie ;]
ale ja nie o tym - zdaje się, że MMP tym razem nie wydrukował kolekcjonerskich biletów, prawda li to ? Tak mi powiedział gościu w Music Shopie na Grodzkiej, toteż kupiłem taki z TicketPro, ale na szczęście dostałem do tego plakat
Wysłali już tym z Was, którzy na Metalopolis zamawiali ?
I jeszcze z innej beczki - wie ktoś jak z tym supportem ? Niby miał być St. Vitus ale gdyby to było potwierdzone to chyba już dawno by dali znać..
ale ja nie o tym - zdaje się, że MMP tym razem nie wydrukował kolekcjonerskich biletów, prawda li to ? Tak mi powiedział gościu w Music Shopie na Grodzkiej, toteż kupiłem taki z TicketPro, ale na szczęście dostałem do tego plakat
I jeszcze z innej beczki - wie ktoś jak z tym supportem ? Niby miał być St. Vitus ale gdyby to było potwierdzone to chyba już dawno by dali znać..
Potwierdzam. Zamówiłem specjalnie przez Metalmind będąc pewnym, że kupuję bilet kolekcjonerski. 12 zł więcej i prawie miesiąc czekania, a przyszedł zwykły bilet z ticketpro..
Co do supportu, to na razie cisza w tym temacie. Możliwe, że skończy się tak, jak ostatnio.
Co do supportu, to na razie cisza w tym temacie. Możliwe, że skończy się tak, jak ostatnio.
-
Deleted User 2868
Supportem będzie polski zespół Jack Daniels Overdrive 
a tak z innej beczki, w Poznaniu w żadnym sklepie nie sprzedają biletów MMP ?yankes pisze:Zamówiłem specjalnie przez Metalmind będąc pewnym, że kupuję bilet kolekcjonerski. 12 zł więcej i prawie miesiąc czekania, a przyszedł zwykły bilet z ticketpro..![]()
EDIT: ślepota nie boli
Wolałem zamówić od razu bojąc się szybkiego sold out niż czekać i pilnować kiedy będą w Pozen
Co do supportu, to po tym co mają na myspace to się cieszę, że kapela swoim poziomem nie sprofanowała napoju bogów
Fajna muza, takie pierwsze skojarzenia z Godsmack ( vocal ) Z chęcią zobaczę na żywo, do Down pasują zresztą patrząc na foty to są fanami 
Co do supportu, to po tym co mają na myspace to się cieszę, że kapela swoim poziomem nie sprofanowała napoju bogów
Jedzie ktoś na koncert autem z Poznania lub okolic i będzie wracał zaraz po koncercie? No i oczywiście pytanie czy ma wolne miejsce w samochodzie?
przypomnijcie mi proszę, jak tam się dostać z dworca głównego 
można jeszcze raz poprosić o mapkę? 
Można 

Opisać syćko raz jeszcze ?
jakby co to zrobie to później bo zaraz spadam na egzamin 

Opisać syćko raz jeszcze ?
na gronie szukaj
i TAK, przydałby się opis do mapki ;]
i TAK, przydałby się opis do mapki ;]
Czerwony - Klub Studio
Czarny - przystanek końcowy tramwaju nr. 15 - "Cichy Kącik"
Zielony - przystanek tramwajów: 4, 13, 14 i 24 - "Biprostal"
Niebieski - przystanek tramwajów 4, 13, 14, 15, 24 (z tym, że przystanek dla 13 i 24 jest w nieco innym miejscu ale sie połapiesz) - "Dworzec Główny"
Fioletowy - przystanek autobusów 144 i 194 - "Biprostal"
Brązowy - przystanek autobusów 144 i 194 - "Kawiory"
1. Jedziesz 15 z Dworca na Cichy Kącik i podchodzisz sobie stamtąd piechotą (10 minut) pod Studio
2. Jedziesz 4/13/14/24 na Biprostal, stamtąd wsiadasz w autobusy 144/194, wysiadasz na przystabku "Kawiory", stamtąd piechotą już sobie podejdziesz wzdłuż Czarnowiejskiej/Nawojki (od Kawiorów chyba prowadzi już ta druga).
3. Jedziesz 4,13,14,24, wysiadasz na przystanku "Plac Inwalidów" (skrzyżowanie alei Mickiewicza/Słowackiego z ulicą Karmelicką), przechodzisz przez 2 przejścia dla pieszych, tak żeby znaleźć sie na przystanku autobusowym "Plac Inwalidów", znajdującym się po drugiej stronie Alei Mickiewicza, tak "na skos" od przystanku tramwajowego na którym wysiądziesz (na skraju owego "Parku Krakowskiego") . Stamtąd bierzesz autobusy 139/159/501 i wysiadasz na przystanku Miasteczko Studenckie AGH, skąd już trafisz bez problemu.
4. Idziesz piechotą i zajmuje Ci to 45-60 minut
Czarny - przystanek końcowy tramwaju nr. 15 - "Cichy Kącik"
Zielony - przystanek tramwajów: 4, 13, 14 i 24 - "Biprostal"
Niebieski - przystanek tramwajów 4, 13, 14, 15, 24 (z tym, że przystanek dla 13 i 24 jest w nieco innym miejscu ale sie połapiesz) - "Dworzec Główny"
Fioletowy - przystanek autobusów 144 i 194 - "Biprostal"
Brązowy - przystanek autobusów 144 i 194 - "Kawiory"
1. Jedziesz 15 z Dworca na Cichy Kącik i podchodzisz sobie stamtąd piechotą (10 minut) pod Studio
2. Jedziesz 4/13/14/24 na Biprostal, stamtąd wsiadasz w autobusy 144/194, wysiadasz na przystabku "Kawiory", stamtąd piechotą już sobie podejdziesz wzdłuż Czarnowiejskiej/Nawojki (od Kawiorów chyba prowadzi już ta druga).
3. Jedziesz 4,13,14,24, wysiadasz na przystanku "Plac Inwalidów" (skrzyżowanie alei Mickiewicza/Słowackiego z ulicą Karmelicką), przechodzisz przez 2 przejścia dla pieszych, tak żeby znaleźć sie na przystanku autobusowym "Plac Inwalidów", znajdującym się po drugiej stronie Alei Mickiewicza, tak "na skos" od przystanku tramwajowego na którym wysiądziesz (na skraju owego "Parku Krakowskiego") . Stamtąd bierzesz autobusy 139/159/501 i wysiadasz na przystanku Miasteczko Studenckie AGH, skąd już trafisz bez problemu.
4. Idziesz piechotą i zajmuje Ci to 45-60 minut
Zróbmy listę forumowiczów, którzy jadą na koncert, bo zapowiada się sroga ekipa! Spotkajmy się wszyscy i pijmy do oporu! O ile się nie mylę lista winna zaczynać się tak:
1. herki
2. archaon
3. Tobink
4. Tomala
5. miki
6. Wicker
7. Yankes
8. Artur
9. Wrath
10. Kronos ?
11. Piwo ?
12. Norka ?
Ale nas dużo lalalalala!
1. herki
2. archaon
3. Tobink
4. Tomala
5. miki
6. Wicker
7. Yankes
8. Artur
9. Wrath
10. Kronos ?
11. Piwo ?
12. Norka ?
Ale nas dużo lalalalala!
To może olać ten koncert ? 

ano właśnie, bydziesz ?herki pisze:12. Norka ?
Hahahaha, wygrałem bilet na DOWN 
Kasy misiu potrzebuje, więc go wystawiam 
znaczy mojego kupionego
znaczy mojego kupionego
Gdzie wygrałeś? Też wygrałem : - /Artur pisze:Hahahaha, wygrałem bilet na DOWN
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niestety wygrałem tylko sam bilet, bez Meet & Greet...