Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
Maja ogromny kredyt zaufania, maja w skladzie bez watpienia najlepszego polskiego bebniarza. Na pewno zmiazdza, bo jak widac nawet po obejzeniu 4 minutowego trailerka mozna wyczuc w tym ogromne emocje i milosc do tego co robia. Wielki Szacunek!
Jazz is not dead, it just smells funny.
Brzmienie garów (z i tak skromnego urywku filmu) powala. A Inferno to nie tylko najlepszy polski bębniarz ale i jesden z lepszych na świecie IMO.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Robi się coraz ciekawiej. A że Inferno na świecie jest już w czołówce to wiadomo już od dawna.
jak to przebije demigoda to ja padam na kolana.
Ja już wiem że przebije.Kea pisze:jak to przebije demigoda to ja padam na kolana.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Jak każdy album Nergala i spółkiM@ti pisze:Zaniemówiłem, mam wrażenie że to będzie nie tylko najlepsza polska płyta 2007 r. Poziom światowy
M@ti pisze:A Inferno to nie tylko najlepszy polski bębniarz ale i jesden z lepszych na świecie IMO.
Zgadzam się w pełni :beer
Kea pisze:jak to przebije demigoda to ja padam na kolana.
A ja składam ofiare z własniej krwi...
Nemesis...as one we stand!!
napewno demigoda przebije
ale cos mi mowi ze tegoroczny Vader przebije Behema 
już nie mam tu najwięcej postów

-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Szajba pisze:napewno demigoda przebije ale cos mi mowi ze tegoroczny Vader przebije Behema
Na nowego ''Vadera'' też czekam
bedzie tegoroczny Wiadr w ogoleSzajba pisze:ale cos mi mowi ze tegoroczny Vader przebije Behema
Fajnie jest miec w kraju 2 zespoly ze światowej czołówki black/deathu 

fakt..w zeszlym roku byl album wiec tym razem bedzie Epka...slayer pisze:bedzie tegoroczny Wiadr w ogole Rolling Eyes
Vader > Behemslayer pisze:lol Szajba, nie ma opcji ;]

-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Ba! Mamy czym się pochwalićSzajba pisze:Fajnie jest miec w kraju 2 zespoly ze światowej czołówki black/deathu
Bo to zayepiste yezdM@ti pisze:Poziom światowy
Ja chce więcej takiej perki w innych kapelach!
Dali by coś z nagrań gitarowych
-
Stormshield
- -#Moonchild

Toż przecie ogólnie Polska to czołówka na deathowej scenie. Vader, Behemoth, Dissenter, Trauma, Azarath, Decapitated, Dies Irae, Hate... wystarczy popatrzeć na myspace ile osób ma polskie kapele w ulubionych.Szajba pisze:Fajnie jest miec w kraju 2 zespoly ze światowej czołówki black/deathu
mamy duzo wiecejDani Filth pisze:Mamy czym się pochwalić
-
Stormshield
- -#Moonchild

I nie tylko w deathie. W grindcorze kupe naszych kapel to już tzw. legendy.slayer pisze:mamy duzo wiecej
ale Vader i Behem to taka juz najśclislejsza cczołówka, taka, ze Mayhem czy Marduk to są rownoprawni przeciwnicy 

na ten moment tak. Mysle, ze juz granica zostala zatarta. Ale widzisz Mayhem zawsze pozostanie w historii muzyki jako ten wazny dla nurtu.Szajba pisze:ze Mayhem czy Marduk to są rownoprawni przeciwnicy