16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Re: 16/06/2010 - Sonisphere Festival - Warszawa
Pewnie i tak ludu wiecej niz 50k nie bedzie... Chociaz milo byloby pobic rekord frekwencji z Chorzowa. W ogole wyglada na to, ze nie bedzie specjalnego sektora pod scena (z oddzielnymi biletami) jak to mialo miejsce chocby na Madonnie.
ten za 400zł będzie pod scenąna Sonisphere Festival w cenach 198 zł, 400 zł dostępne będą na stronie internetowej już od jutra od godz. 10.00.
W punktach sprzedaży nabyć je będzie można od 19 grudnia 2009 roku.
W ofercie dostępny będzie również pakiet VIP w cenie 880 zł.
już budują? , skąd wiesz jak wygląda? 
Jazz is not dead, it just smells funny.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Haha. Tego sie nie spodziewalem.yankes pisze:I jest Behemoth.
Edit - wyglada na to, ze beda jakies bilety pod scene - moze to ta kategoria za 400? Chyba, ze chodzi o siedzace i zamontuja sporo sektorow jak na Madonnie.
to było do przewidzenia. W końcu to Behemoth potencjalnie ściągnie polską śmietankę show-biznesu na bemowo:)))))WICKER MAN pisze:Tego sie nie spodziewalem.
-
El Dorado
i tak Cie nie będzieSzajba pisze:SLAYER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
obyWICKER MAN pisze:Chyba, ze chodzi o siedzace i zamontuja sporo sektorow jak na Madonnie.
bilet raczej jeszcze w tym roku nabędę
już nie mam tu najwięcej postów

-
El Dorado
Sonisphere bedzie też 3 dni pozniej w pradze
No cóż, ja biletu nie nabędę w tym roku, bo po prostu nie mam pieniędzy. Nie wiem czy w ogóle nabędę bilet bo bemowo na pewno sie nie wyprzeda.
No cóż, ja biletu nie nabędę w tym roku, bo po prostu nie mam pieniędzy. Nie wiem czy w ogóle nabędę bilet bo bemowo na pewno sie nie wyprzeda.
w takim samym składzie?Tobink pisze:Sonisphere bedzie też 3 dni pozniej w pradze
-
El Dorado
nie wiadomo, na stronie festiwalu są podane wszystkie daty ale nie składyslayer pisze:w takim samym składzie?
Ciekawe czy da tak samo radę zarobić pieniążki na Goldenach jak na Madonnie: ]
http://pl.sonispherefestivals.com/
Bilety na miesjca siedzące i stojące w sprzedaży na www.livenation.pl od czwartku 10 grudnia od 10:00
Sprzedaż w sklepach rozpocznie się 19 grudnia. Znajdź najblizszy sklep w Twojej okolicy na www.eventim.pl
Ceny biletów:
400 zł – Golden Circle
400 zł – miejsca siedzące
200 zł – płyta stojąca
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Podobny sklad bedzie pewnie na wszystkich czerwcowych gigach.
[Wszystko jest w pierwszym poście. ]
WOW
Teraz sie tylko zastanawiam czy uznam, że warto wydać 400 zł czy może jednak poprzestane na 200.... no i ciekawe czy LiveNation zrobi znowu taki numer że jak bilety wejdą do normalnej sprzedaży to podrożeją...
Żeby nie było - cena zła nie jest, chociaż qrcze za ten Golden Circle to mogli ze 300 zaśpiewać, wtedy bym sie nie zastanawiał w zasadzie.
Ale plakat tragiczny.
No taki se.
a tak sobie myślę, że w zasadzie to może i w tym układzie odpuszczam myśli o jakimkolwiek festiwalu w Europie, bo w sumie skoro na Graspop headlinereami mają być Kiss i Rammstein to ja dziękuję i postoję, Maiden może uda się zobaczyć gdzieś indziej (ale też jakiegoś mega parcia na to nie mam) a tutaj mam Metallikę, Slayera, Anthrax i najbardziej upragniony Mastodon. Żyć nie umierać - pewnie przeznaczę te 400.
Mam w związku z tym pytanie do orientujących się w temacie (choć to też przecież zależy od organizatora) - ile obstawiacie że przeznaczą biletów na ten Golden Circle ? Bo sie zastanawiam czy sie spieszyć z kupnem w necie czy spokojnie sobie pójść do jakiegoś punktu TicketPro tego 19 grudnia. Ciekawe czy koniki się rzucą na te bilety za 400. Z drugiej strony - tam będzie tyle miejsca że też nie bardzo wierzę w wyprzedanie koncertu.
a tak sobie myślę, że w zasadzie to może i w tym układzie odpuszczam myśli o jakimkolwiek festiwalu w Europie, bo w sumie skoro na Graspop headlinereami mają być Kiss i Rammstein to ja dziękuję i postoję, Maiden może uda się zobaczyć gdzieś indziej (ale też jakiegoś mega parcia na to nie mam) a tutaj mam Metallikę, Slayera, Anthrax i najbardziej upragniony Mastodon. Żyć nie umierać - pewnie przeznaczę te 400.
Mam w związku z tym pytanie do orientujących się w temacie (choć to też przecież zależy od organizatora) - ile obstawiacie że przeznaczą biletów na ten Golden Circle ? Bo sie zastanawiam czy sie spieszyć z kupnem w necie czy spokojnie sobie pójść do jakiegoś punktu TicketPro tego 19 grudnia. Ciekawe czy koniki się rzucą na te bilety za 400. Z drugiej strony - tam będzie tyle miejsca że też nie bardzo wierzę w wyprzedanie koncertu.
Tak więc Anglia, Bułgaria, Rumunia i Turcja dostaną pełny pakietW przyszłym roku SONISPHERE zamierza rozwinąć skrzydła i zaplanowało jedenaście imprez a headlinerami będa takie gwiazdy jak Metallica, Iron Maiden i Rammstein. Z tym ekstremalnie imponującym line-up’em zmierzając na 11 nowych koncertów ten przełomowy rockowy festiwal jest skazany na jeszcze większy sukces w 2010 roku i umocni swoją pozycję jako światowy wiodący festival rockowy.
-
Deleted User 357
Szkoda mi 400zł na samego Slejera 
przecież Meta daje lepsze koncertyŻelazny pisze:Szkoda mi 400zł na samego Slejera![]()
-
Deleted User 357
Ale Metę już widziałem - a pozostałe 2 mi lotto
Poza tym nie lubię takich spędów
No i za najtańszy bilet na to będę miał choćby bilet na MoR, gdzie już jest 7 zespołów które chcę zobaczyć