Iron Maiden Beer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden Beer
Tej cytrynki w ogóle nie czuć, może lekki posmak jak się specjalnie na tym skoncentruję 
czy ja wiem czy wyróżnia, takich smakowych "piw" jest teraz od cholery, wg. zasady, że picie piwa to już nie tylko męski sport...a jednak Iron Maiden powinno właśnie pójść na przekór modom i zrobić typowe staroszkolne piwo, albo najlepiej zamiast tego piwa dać na DVD Maiden England dać jakiś dokument z trasy Somewhere in TimeVeeKing pisze:A mi sie własnie podoba, że to nie jest klasyczne piwo. Przynajmniej sie czyms wyrozniachociaz moze niekoniecznie cytrusy. Dodam, że jeszcze nie piłem
W sumie może i lepiej :p bo by było kolejne piwo a'la Lech Shandy
a 'piwnej lemoniadki' nie znosze
najgorsze, że nawet Ci których to śmieszy się napiją " bo to Iron Maiden" jak i ja zrobię
i kasa się kręci
No ja to tam jednego na spróbowanie wezme
bo cena jednak nie dla mnie nawet gdyby sie okazało, że to najlepsze piwo na świecie :p dla mnie powyzej 4-5zł to już za dużo
akurat smakuje dobrze, bo to znany browar i tylko jedno ze swoich piw sygnuje nazwą IM
Połowa ludzi z tego forum też by przestała kupować łaciate i przerzuciła się na mleko z edkiem gdyby takowe byłoNomad1985 pisze:a kiedy będzie mleko Iron Maiden?
sorry ale to się żałosne robi, kapela ma zarabiać na muzyce a nie na gadżetach!
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
jest taka opcja 
Eddie krowa... tego jeszcze nie było i o Boże właśnie sobie to wyobraziłem

Pod warunkiem, że cena by była jak za łaciateEmilio pisze:Połowa ludzi z tego forum też by przestała kupować łaciate i przerzuciła się na mleko z edkiem gdyby takowe byłoNomad1985 pisze:a kiedy będzie mleko Iron Maiden?
sorry ale to się żałosne robi, kapela ma zarabiać na muzyce a nie na gadżetach!
Może prezerwatywy z Iron Maiden? Nomad, nie mów że byś się nie skusił? 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
A jeszcze nie wyszły? Wydaje mi się, że już było coś takiego...
Ja pierdzielę, wypij, a potem gadaj... "Smakowe"... To, że w normalnym piwie są wyczuwalne różne nuty, to nie znaczy że piwo jest "smakowe".Nomad1985 pisze: jeszcze, żeby to było dobre klasyczne piwo, a nie jakiś smakowe gówno jak wskazuje opis
M.
Na forum "browar.biz" pojawiła się informacja, że Trooper dostępny jest we Wrocławiu, ul. Szczęśliwa 12, "Browarek".Wlo pisze:Jakby ktoś z was przyuważył gdzieś Troopera we Wrocławiu to dajcie proszę znać
M.
Ktoś może gdzieś w Białymstoku widział? W sumie wątpię ale może akurat... ;]
heh, to aż na Gajubeaviso pisze:Na forum "browar.biz" pojawiła się informacja, że Trooper dostępny jest we Wrocławiu, ul. Szczęśliwa 12, "Browarek".Wlo pisze:Jakby ktoś z was przyuważył gdzieś Troopera we Wrocławiu to dajcie proszę znać
M.
dobre piwo, bardziej gorzkie niz to co sie pija na codzien, ale to tyle. przynajmneij jesli chodzi o moj malo wysublimowany smak.

ekhm..vyrus pisze:Może prezerwatywy z Iron Maiden? Nomad, nie mów że byś się nie skusił?

Tell me why I had to be a Powerslave
I don't wanna die, Im a God, why can't I live on?
To zależy czy ktoś jest gadżeciarzem/januszem (niepotrzebne skreślić). Jakos nigdy nie szalałem za takim wizerunkowym promowaniem produktów. Od10 lat mam na ścianie plakat z Mike'm Tysonem, którego jestem wielkim fanem, ale tego cholerstwa pt: Black Energy Drink z Tysonem na puszce nie piłem i nie zamierzamvyrus pisze:Może prezerwatywy z Iron Maiden? Nomad, nie mów że byś się nie skusił?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Ale dla zasady sprobowac mozna