Witajcie!
Jesli juz bedziecie 04.03.2006 w Spodku,
nie zapomnijcie przykulac sie pod mala scene
(9.50-10.20).
Damy takiego ognia, ze nie pozalujecie!!!
Do zobaczenia w Spodku!
Thrash Till Death!
THE NO-MADS
04/03/2006 - Metalmania 2006 - Katowice @ Spodek
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 04/03/2006 - Metalmania 2006 - Katowice @ Spodek
Jazz is not dead, it just smells funny.
Oni grają zaraz po Archeonie więc jeśli w ogóle przyjadę, to mogą na mnie liczyć.
Brrr... będzie hardcorowe wracanie po nocy, ojojoj >.<
Ja się bedę bała iść na dworzec >.<
Brrr... będzie hardcorowe wracanie po nocy, ojojoj >.<
Ja się bedę bała iść na dworzec >.<
nie jestes sama...niby mam nie tak daleko, ale 1 w nocy to nic nie jezdzi
kochany kzk gop
2:29 
A z resztą nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, dowiem się kto ode mnie jedzie, czy ja jadę i potem pogadamy
A z resztą nie dzielmy skóry na niedźwiedziu, dowiem się kto ode mnie jedzie, czy ja jadę i potem pogadamy
-
Deleted User 357
Mi się wydaję że koło 1 albo drugiej jeden autobus chyba jeździ z pod empiku ale pewności nie mamnie jestes sama...niby mam nie tak daleko, ale 1 w nocy to nic nie jezdzi kochany kzk gop
dojezdza do dworca chyba...racja...ale ja musze jeszcze ciut dalej
a z miech temu usuneli takie fajne godz tramwajow jak 1 czy prawie 2 
-
Deleted User 357
Ja takimi tramwajami non stop jeżdżę...Nie pękaj,coś znajdzieszS1MON pisze:a z miech temu usuneli takie fajne godz tramwajow jak 1 czy prawie 2
Hmm... ja się chyba jednak nie skusze, bo w następnym tygodniu są dwa koncerty w Krakowie, może troche mniej wypasione, ale przynajmniej tańsze i nie trzeba się tłuc pociągiem.
Ale ucałujcie Chrisa Johnssona ode mnie i powiedzcie mu, że za nim tęsknię
Ale ucałujcie Chrisa Johnssona ode mnie i powiedzcie mu, że za nim tęsknię
-
Deleted User 357
S1-masz bojowe zadanieAle ucałujcie Chrisa Johnssona ode mnie i powiedzcie mu, że za nim tęsknię
a za uchem podrapać ?
Lucy pisze:Ale ucałujcie Chrisa Johnssona ode mnie i powiedzcie mu, że za nim tęsknię
Tak, za prawym i po włosach posmyrać.S1MON pisze:a za uchem podrapać ?
Mam do sprzedania bilet na Metalmanię, na płytę.
Mała negocjacja ceny możliwa
Info na PM
Info na PM
www.MetalSide.pl
Qrcze Stary taką okazję zaprzepaścisz - przy wejściu byś dostał płytę składankową i plakatgumbyy pisze:Mam do sprzedania bilet na Metalmanię, na płytę.
Info na PM
Echhh... a napisałem, że to mój bilet? Napisałem, że się wybieram/nie wybieram?Artur pisze:Qrcze Stary taką okazję zaprzepaścisz - przy wejściu byś dostał płytę składankową i plakat![]()
![]()
No chyba, że wynegocjujesz tak, że dasz bilet a ten ktoś kto od Ciebie kupi zrzeknie się tych "atrakcji"
![]()
www.MetalSide.pl
A no w suie masz racjęgumbyy pisze:Echhh... a napisałem, że to mój bilet? Napisałem, że się wybieram/nie wybieram?
Tak czy siak - już tylko 2 dni i zobaczę sobie Nevermore, Moonspell i Evergrey
kurde...najbardziej mi szkoda, że nie zobaczę Moonspella...ale jak nie teraz to kiedy idziejArtur pisze:Nevermore, Moonspell i Evergrey
Stary, za 2 lata znowu będziesz miał szansęWrathchild_88 pisze:ale jak nie teraz to kiedy idziej
No to jak tak bardzo chcesz wiedziećArtur pisze:A no w suie masz racjęgumbyy pisze:Echhh... a napisałem, że to mój bilet? Napisałem, że się wybieram/nie wybieram?A Twój?? Ale tak czy siak - spokojnie
Jakaś taka nutka zażenowania bije z tego posta.... ale może się czepiam
![]()
To był przez chwilę mój bilet, ale okazało się, że mam akredytację i bilet przestał być mój
www.MetalSide.pl
No to fajnie się maszgumbyy pisze:To był przez chwilę mój bilet, ale okazało się, że mam akredytację i bilet przestał być mój
Sorry, że 2 posty pod rząd, ale nie będę przecież edytował posta który w gruncie rzeczy traktyje o czym innym i na dodatek jest pisany przed Metalmanią. To tytułem wstępu
No więc tak - jak dla mnie to było świetnie, zajebiście wręcz, stosowną relację napiszę w najbliższym czasie jak mnie kark przestanie boleć i się lepiej poczuję
Powiem tylko tyle - czekam na kolejny koncert Nevermore, oni po prostu muszą tu przyjechać jeszcze raz :rocx Jak dla mnie to po prostu zabili 
No więc tak - jak dla mnie to było świetnie, zajebiście wręcz, stosowną relację napiszę w najbliższym czasie jak mnie kark przestanie boleć i się lepiej poczuję