Żelazna Kolekcja
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Żelazna Kolekcja
Może myślał, ze będzie fajniej 
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

I się nie mylił. Pewnie bym licytował i wydał kasę, a tak pieniądze zostają u mnie
Tak czy siak nie zmienia to faktu, że ktoś jest głupi.
czemu glupi chce niech licytuje
ja czasem czekam do ostatniej chwili a ktos konczy przed czasem bo mu 20zl ktos zaoferowal poza aukcja
ja czasem czekam do ostatniej chwili a ktos konczy przed czasem bo mu 20zl ktos zaoferowal poza aukcja
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Bo ta płyta nie jest warta 100złBudziol pisze:czemu glupi
-
paulek
- -#Lord of the flies

Zasada jest prosta płyta jest tyle warta ile klient za nią zapłaci....
A ile byście cenili ten sam tytu ale w wersji kompletnej japan z OBI w stanie bardzo dobrym?
A ile byście cenili ten sam tytu ale w wersji kompletnej japan z OBI w stanie bardzo dobrym?
Ale w tej aukcji to 100zł było pierwszą ofertą, więc nikt tu z 40 na 100 nie podbijał. 
Często?? HAHAHA dobre!Mr.Hankey pisze:Bo ta płyta nie jest warta 100zł Jest spotykana stosunkowo często.
Ta płyta jest warta tyle i więcej!!!
Poza tym osoba która daje 100zł tyle samo i więcej mi daje od ręki za tą płytę, bo też ją posiadam! Więc nie jest stucznie podbijana aukcja!
Ale ja miałem farta i udało mi się tą płytkę kupić za 45zł<lol>
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Radzę czytać dokładnie.HAMMERS pisze:Często??
I tyle bym za nią zapłaciłHAMMERS pisze:udało mi się tą płytkę kupić za 45zł
100zł to dużo za ten singiel. Wystarczy śledzić Ebay.
widziales go tam za 50zl 
-
paulek
- -#Lord of the flies

Fajne, ale do wydań zza wschodu się nie umywają 
fakt ze fajne te wydania, rzadko bywaja na allegro
jak znajde chwile to tez pochwale sie swoimi nowymi nabytkami choc w wiekszosci to winyle
jak znajde chwile to tez pochwale sie swoimi nowymi nabytkami choc w wiekszosci to winyle
Nie.
... ten gość wystawia jeszcze "Virtual XI" ,,Dance Of Death" "A Matter Of Life And Death" oraz "The Number Of The Beast" w tym formacie ruskich wydań japońskich płyt z serii mini vinyl replica - tak jak wcześniej parę osób pisało w tej kwestii sama forma wydań rewelacyjna [osobiście posiadam "Somewhere In Time" oraz "Seventh Son Of A Seventh Son"], jednak osobiście 70zł to zdecydowanie przesada tym bardziej że płytki może nie zbyt często ale pojawiają się na Allegro w o wiele niższych cenach.
po bliższym zapoznaniu sie z tymi aukcjami tez zauważyłem ze to znów te podróbki zza wsch granicy tylko ze wystawia je co raz drożej bo znajduje nabywców 
Dobrze, że poczytałem Wasze wypowiedzi bo też się kilkakrotnie zastanawiałem nad zakupem tych wydawnictw.
No niestety bo mało kto wie, że to są wyroby naszych pomysłowych sąsiadów zza wschodniej granicy.Budziol pisze:bo znajduje nabywców
niska cena na kup teraz powinna wzbudzac podejrzenia i to ze koles jak tylko jedno wydawnictwo opchnie od razu wystawia drugie w jego miejsce
Skusilbym sie na te piraty ale w nizszej cenie
Skusilbym sie na te piraty ale w nizszej cenie
Chyba już za 50 zeta kiedyś widziałem. Ale może się mylę. Właśnie wtedy przeszło mi przez myśl, że jak na "japończyka" to wybitnie tanio.
chzba nawet po 40 bylo
schodzi mu to ceny winduje
schodzi mu to ceny winduje