Ja też nie wiem, są momenty ostrzejsze, typowo "rockerowe" na dobrym poziomie, których brakowało. Są epiki z rozbudowanymi fragmentami instrumentalnymi (raczej bez przeciągania, które odbiera radość ze słuchania), są fajne solówki, są dobre teksty, muzycy w formie. Nie wiem no może do produkcji, wielu z nas forumowiczów już to tutaj poruszało, ale mi osobiście to brzmienie nie przeszkadza, uważam, że jest ok. Może bez szału, ale bardzo ok.matik pisze:Nie wiem co może się nie podobać w nowej płycie . Nie rozumiem tego . Wszystkim się podoba tylko nie polskim krytykom . Masakra. Dlatego ich opinii w ogóle nie biorę pod uwagę . Są na NIE dla zasady.
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
-
Deleted User 1499
Ja mam w dupie te recenzje , mi się podoba i to najważniejsze. Niektorzy to sami nie wiedzą czego chcą.
Ostatnio zmieniony śr wrz 09, 2015 12:37 am przez Deleted User 1499, łącznie zmieniany 1 raz.
I tyle w temacie. Czekaliśmy, cieszymy się, czerpiemy radość z nowej muzyki ukochanego zespołu. Czyż nie o to chodzi?sekcjazwlok pisze:Ja mam w dupie te recenzje , mi się podoba i to najważniejsze.
No i jeszcze sama śmietana z mojego dzisiejszego reklamowania TBOS (sory za spam, ale to się nadaje do działu newsy
) -> dzwoni typ któremu składałem reklamacji do szefostwa: szefie, pan tu zgłasza reklamację płyty ironA maidenA.. Na prawdę ludzie są aż tak ciemni? Nawet pracujący w sklepach z płytami?
-
SebastianArcheo
- -#Ancient mariner

http://www.radio.rzeszow.pl/rock-radio
Iron Maiden w Polskim Radiu Rzeszów. Polecam!
Ech... na okładce podpisali "Iron Maiden" to z automatu trzeba budować ołtarzyk i wychwalać pod niebiosa...matik pisze:Nie wiem co może się nie podobać
www.MetalSide.pl
Co do recenzji - trzeba pamiętać, że recenzenci to tacy sami słuchacze jak wszyscy inni, ani lepsi, ani gorsi. Chyba, że z syndromem niespełnionego muzyka, to wtedy gorsi, ale tacy wśród "zwykłych" słuchaczy też się znajdą. A skoro tacy sami, to zbytnie podniecanie się albo oburzanie ich opiniami nie ma najmniejszego sensu. Ich opinia jest tyle samo warta, co każdego, przeciętnego słuchacza.
Niestety tak. Swoją drogą, te Twoje i jeszcze kilku innych osób "przygody" z odbiorem tego albumu bardzo mocno zniechęcają do zamawiania w pre orderze jakiekolwiek płyty.brezdi pisze:Na prawdę ludzie są aż tak ciemni? Nawet pracujący w sklepach z płytami?
- dostoevsky
- -#Assassin

Nie no, oprócz tego, że okładkę podpisali, to samo Iron Maiden chyba jeszcze coś nowego skomponowało i wykonało.gumbyy pisze:Ech... na okładce podpisali "Iron Maiden" to z automatu trzeba budować ołtarzyk i wychwalać pod niebiosa...matik pisze:Nie wiem co może się nie podobać
Ja już pre-ordera nigdy w życiu nie zamówię. W przypadku takich premier po prostu osobiście będę chodził i szukał. Trudno, przynajmniej gdzieś kupię.Dejavu pisze:Co do recenzji - trzeba pamiętać, że recenzenci to tacy sami słuchacze jak wszyscy inni, ani lepsi, ani gorsi. Chyba, że z syndromem niespełnionego muzyka, to wtedy gorsi, ale tacy wśród "zwykłych" słuchaczy też się znajdą. A skoro tacy sami, to zbytnie podniecanie się albo oburzanie ich opiniami nie ma najmniejszego sensu. Ich opinia jest tyle samo warta, co każdego, przeciętnego słuchacza.
Niestety tak. Swoją drogą, te Twoje i jeszcze kilku innych osób "przygody" z odbiorem tego albumu bardzo mocno zniechęcają do zamawiania w pre orderze jakiekolwiek płyty.brezdi pisze:Na prawdę ludzie są aż tak ciemni? Nawet pracujący w sklepach z płytami?
-
Deleted User 1499
I często nie trafiona. Ileż to razy pokusiłem się na płytę wychwalaną w TR lub MysticArt a okazywała się kupą.Dejavu pisze:Co do recenzji - trzeba pamiętać, że recenzenci to tacy sami słuchacze jak wszyscy inni, ani lepsi, ani gorsi. Chyba, że z syndromem niespełnionego muzyka, to wtedy gorsi, ale tacy wśród "zwykłych" słuchaczy też się znajdą. A skoro tacy sami, to zbytnie podniecanie się albo oburzanie ich opiniami nie ma najmniejszego sensu. Ich opinia jest tyle samo warta, co każdego, przeciętnego słuchacza.
Maiden pewnym krokiem zmierzają do #1 w Niemczech!!!
Dzięki za informacje!SebastianArcheo pisze:http://www.radio.rzeszow.pl/rock-radio
-
Deleted User 2259
Tam to jednak jest bastion MaidenRALF pisze:Maiden pewnym krokiem zmierzają do #1 w Niemczech!!!
- Saimon1995
- -#Moderator

http://www.dziennikzachodni.pl/plebiscy ... ,t,id.html - to tylko zabawa, ale zagłosować zawsze można.
A nuż Ironi zagrają w przyszłym roku (albo później) na stadionie w Rybniku.
To jeszcze jedna recenzja ze strony którą lubię - http://powermetal-warrior.blogspot.com/ ... 5.html?m=1
Dziś wieczorem powinno być wiadomo, jak sprzedaż w Skandynawii a jutro na 100%!
-
Deleted User 1499
Fajna recka , z podsumowaniem albumu jak najbardziej się zgadzam.barsiarz pisze:To jeszcze jedna recenzja ze strony którą lubię - http://powermetal-warrior.blogspot.com/ ... 5.html?m=1
Cała prawda!