Wywiady i newsy

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Re: Wywiady i newsy

Post autor: brezdi »

matik pisze:Nie wiem co może się nie podobać w nowej płycie . Nie rozumiem tego . Wszystkim się podoba tylko nie polskim krytykom . Masakra. Dlatego ich opinii w ogóle nie biorę pod uwagę . Są na NIE dla zasady.
Ja też nie wiem, są momenty ostrzejsze, typowo "rockerowe" na dobrym poziomie, których brakowało. Są epiki z rozbudowanymi fragmentami instrumentalnymi (raczej bez przeciągania, które odbiera radość ze słuchania), są fajne solówki, są dobre teksty, muzycy w formie. Nie wiem no może do produkcji, wielu z nas forumowiczów już to tutaj poruszało, ale mi osobiście to brzmienie nie przeszkadza, uważam, że jest ok. Może bez szału, ale bardzo ok.
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Ja mam w dupie te recenzje , mi się podoba i to najważniejsze. Niektorzy to sami nie wiedzą czego chcą.
Ostatnio zmieniony śr wrz 09, 2015 12:37 am przez Deleted User 1499, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

sekcjazwlok pisze:Ja mam w dupie te recenzje , mi się podoba i to najważniejsze.
I tyle w temacie. Czekaliśmy, cieszymy się, czerpiemy radość z nowej muzyki ukochanego zespołu. Czyż nie o to chodzi? :))
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

No i jeszcze sama śmietana z mojego dzisiejszego reklamowania TBOS (sory za spam, ale to się nadaje do działu newsy :D) -> dzwoni typ któremu składałem reklamacji do szefostwa: szefie, pan tu zgłasza reklamację płyty ironA maidenA.. Na prawdę ludzie są aż tak ciemni? Nawet pracujący w sklepach z płytami?
SebastianArcheo
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: SebastianArcheo »

http://www.radio.rzeszow.pl/rock-radio
Iron Maiden w Polskim Radiu Rzeszów. Polecam!
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

matik pisze:Nie wiem co może się nie podobać
Ech... na okładce podpisali "Iron Maiden" to z automatu trzeba budować ołtarzyk i wychwalać pod niebiosa...
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Co do recenzji - trzeba pamiętać, że recenzenci to tacy sami słuchacze jak wszyscy inni, ani lepsi, ani gorsi. Chyba, że z syndromem niespełnionego muzyka, to wtedy gorsi, ale tacy wśród "zwykłych" słuchaczy też się znajdą. A skoro tacy sami, to zbytnie podniecanie się albo oburzanie ich opiniami nie ma najmniejszego sensu. Ich opinia jest tyle samo warta, co każdego, przeciętnego słuchacza.
brezdi pisze:Na prawdę ludzie są aż tak ciemni? Nawet pracujący w sklepach z płytami?
Niestety tak. Swoją drogą, te Twoje i jeszcze kilku innych osób "przygody" z odbiorem tego albumu bardzo mocno zniechęcają do zamawiania w pre orderze jakiekolwiek płyty.
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: dostoevsky »

gumbyy pisze:
matik pisze:Nie wiem co może się nie podobać
Ech... na okładce podpisali "Iron Maiden" to z automatu trzeba budować ołtarzyk i wychwalać pod niebiosa...
Nie no, oprócz tego, że okładkę podpisali, to samo Iron Maiden chyba jeszcze coś nowego skomponowało i wykonało. ;)
Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Dejavu pisze:Co do recenzji - trzeba pamiętać, że recenzenci to tacy sami słuchacze jak wszyscy inni, ani lepsi, ani gorsi. Chyba, że z syndromem niespełnionego muzyka, to wtedy gorsi, ale tacy wśród "zwykłych" słuchaczy też się znajdą. A skoro tacy sami, to zbytnie podniecanie się albo oburzanie ich opiniami nie ma najmniejszego sensu. Ich opinia jest tyle samo warta, co każdego, przeciętnego słuchacza.
brezdi pisze:Na prawdę ludzie są aż tak ciemni? Nawet pracujący w sklepach z płytami?
Niestety tak. Swoją drogą, te Twoje i jeszcze kilku innych osób "przygody" z odbiorem tego albumu bardzo mocno zniechęcają do zamawiania w pre orderze jakiekolwiek płyty.
Ja już pre-ordera nigdy w życiu nie zamówię. W przypadku takich premier po prostu osobiście będę chodził i szukał. Trudno, przynajmniej gdzieś kupię.
Deleted User 1499

Dejavu pisze:Co do recenzji - trzeba pamiętać, że recenzenci to tacy sami słuchacze jak wszyscy inni, ani lepsi, ani gorsi. Chyba, że z syndromem niespełnionego muzyka, to wtedy gorsi, ale tacy wśród "zwykłych" słuchaczy też się znajdą. A skoro tacy sami, to zbytnie podniecanie się albo oburzanie ich opiniami nie ma najmniejszego sensu. Ich opinia jest tyle samo warta, co każdego, przeciętnego słuchacza.
I często nie trafiona. Ileż to razy pokusiłem się na płytę wychwalaną w TR lub MysticArt a okazywała się kupą.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Maiden pewnym krokiem zmierzają do #1 w Niemczech!!!
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

SebastianArcheo pisze:http://www.radio.rzeszow.pl/rock-radio
Iron Maiden w Polskim Radiu Rzeszów. Polecam!
Dzięki za informacje!
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Awatar użytkownika
brezdi
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

RALF pisze:Maiden pewnym krokiem zmierzają do #1 w Niemczech!!!
Tam to jednak jest bastion Maiden :D No i Skandynawia oczywiście - nie wiesz jak tam sprzedaż idzie Ralf? :)
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

http://www.dziennikzachodni.pl/plebiscy ... ,t,id.html - to tylko zabawa, ale zagłosować zawsze można. ;) A nuż Ironi zagrają w przyszłym roku (albo później) na stadionie w Rybniku.
barsiarz
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: barsiarz »

To jeszcze jedna recenzja ze strony którą lubię - http://powermetal-warrior.blogspot.com/ ... 5.html?m=1
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Dziś wieczorem powinno być wiadomo, jak sprzedaż w Skandynawii a jutro na 100%!
Deleted User 1499

barsiarz pisze:To jeszcze jedna recenzja ze strony którą lubię - http://powermetal-warrior.blogspot.com/ ... 5.html?m=1
Fajna recka , z podsumowaniem albumu jak najbardziej się zgadzam.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Cała prawda!
ODPOWIEDZ