Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
Da się posłuchać ale dupy nie urywa...czekam na album.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- Saimon1995
- -#Moderator

+1mic7 pisze:Da się posłuchać ale dupy nie urywa...czekam na album.
Nie wydaje osądów przed wydaniem całości, ale ten kawałek taki sobie. Niby (bardzo) źle nie jest. Daleko jednak do TEJ formy.
Oni już nigdy nie dojdą do TEJ formy, podobnie jak wielu innych, klasycznych składów, Iron, Megadeth, Meta itd itd itd...... W przypadku starych załóg ja cieszę się zawsze z mocnych średniaków, więcej nie wymagam.FaithNoMore pisze:+1mic7 pisze:Da się posłuchać ale dupy nie urywa...czekam na album.
Nie wydaje osądów przed wydaniem całości, ale ten kawałek taki sobie. Niby (bardzo) źle nie jest. Daleko jednak do TEJ formy.
jakby którykolwiek z tych zespołów któe wymieniłeś wydał dzisiaj płytę 10 razy lepszą od nagranych gdy byli w TEJ formie, to i tak wg fanów to nie będzie już to samo, nie te brzmienie, itd, itp bo to juz nie lata 80te

While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
- likipiki
- -#Lord of the flies

Dopiero dziś posłuchałem "When The Stillness Comes". Bardzo bym chciał, by Slayer w XXI wieku jeszcze nagrał coś epokowego, ale fakty są takie, że chyba już nie nagra.
PS Ta perka taka bardzo, bardzo szkolna.
PS Ta perka taka bardzo, bardzo szkolna.
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- Saimon1995
- -#Moderator

http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... a-WTC.html
"Repentless" ukaże się 11 września. Data kontrowersyjna, wywoła z pewnością dużo zamieszania.
"Repentless" ukaże się 11 września. Data kontrowersyjna, wywoła z pewnością dużo zamieszania.
'When The Stillness Comes' bardzo kiepskie. Nie spodziewam się niczego dobrego po tym albumie.
Zaczynają ogłaszać koncerty w EU. Październik / listopad. Aktualnie na wszystkich 3 europejskich koncertach supportem jest Anthrax i Kvelertak.
Oby przyjechali do nas.
Oby przyjechali do nas.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Slayer - Repentless
Mocno średnio bym powiedział.
Wybiera się ktoś na któryś z Berlińskich koncertów?
Mocno średnio bym powiedział.
Wybiera się ktoś na któryś z Berlińskich koncertów?
troche soad wersja heavy
- Saimon1995
- -#Moderator

Tytułowy taki średni, ale i tak lepszy od dwóch poprzednich. Jest nadzieja.
-
The Burczax
- -#Moonchild

Jakoś negatywnie jestem nastawiony do tego albumu. Udostępnione kawałki nie porywają, więc obawiam się, że kontrowersyjnymi na siłę: okładką i datą wydania, a także osławionym metalboxem chcą nadrobić mierność zawartości płyty.
Okładka jak dla mnie fajna. Lepsza niż ostatnia.The Burczax pisze:Jakoś negatywnie jestem nastawiony do tego albumu. Udostępnione kawałki nie porywają, więc obawiam się, że kontrowersyjnymi na siłę: okładką i datą wydania, a także osławionym metalboxem chcą nadrobić mierność zawartości płyty.
A ten orzeł to chyba jakieś nieporozumienie
-
The Burczax
- -#Moonchild

Jasne, wizualnie jest spoko. Ale wymowa jej jest jednoznaczna- patrzcie jakie dalej z nas skubańce kontrowersyjne. Trochę już to żenujące jest.
- Saimon1995
- -#Moderator

Może nawet nie żenujące, ale trochę nudne. No bo ileż można? Ja nie zamierzam oceniać całości przed premierą, ale jakoś tak czuję, że chcą zamaskować, okładką i - przede wszystkim - datą premiery, mizerne utwory (oczywiście, jeśli popatrzymy na wcześniejsze dokonania Slayera).The Burczax pisze:Jasne, wizualnie jest spoko. Ale wymowa jej jest jednoznaczna- patrzcie jakie dalej z nas skubańce kontrowersyjne. Trochę już to żenujące jest.
Ten kawalek brzmi mniej wiecej tak jak sie mozna bylo spodziwac, czyli jak Slayer bez Hannemana i Lombardo. Bostapth to niestety dwie polki niżej niż Dave, a melodyjne solowki Holta nie do końca zgrywają się z agresywnym graniem Slayer. Oczywiscie album na pewno bedzie lepszy niz 99% tego co sie ukazuje, ale przy obecnej kondycji metalu w zasadzie o niczym to nie swiadczy.
-
Deleted User 1499
Kolejny kawałek nowego Selera:
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... tone_.html
Chyba bardziej mi podchodzi od "When the Stillness Comes" i tytułowy, bardziej selerowy. Na plus Paul i solówki.
Ogólnie zaciekawiły mnie te 3 kawałki na tyle że kupię ,,Repentless"
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... tone_.html
Chyba bardziej mi podchodzi od "When the Stillness Comes" i tytułowy, bardziej selerowy. Na plus Paul i solówki.
Ogólnie zaciekawiły mnie te 3 kawałki na tyle że kupię ,,Repentless"
- Saimon1995
- -#Moderator

Tydzień do premiery i podobnie jak, The Book of Souls, płyta wyciekła. Z chęcią posłucham, co tam panowie wysmażyli na nowym krążku.
-
Deleted User 1499
Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tego:
Iron Maiden w dniu premiery:
Deluxe - 17.99 Eur
CD - 14.99 Eur
Slayer :
CD + Blu-Ray Disc - 21.99 Eur
CD - 18.99 Eur.
Vinyl - 19.99
Trochę betonem zajeżdża , vinyl droższy od cd o zeta. No i ze Seler się tak wysoko ceni to też zdziwko.
Iron Maiden w dniu premiery:
Deluxe - 17.99 Eur
CD - 14.99 Eur
Slayer :
CD + Blu-Ray Disc - 21.99 Eur
CD - 18.99 Eur.
Vinyl - 19.99
Trochę betonem zajeżdża , vinyl droższy od cd o zeta. No i ze Seler się tak wysoko ceni to też zdziwko.
Raczej nie Seler tylko wytwórniasekcjazwlok pisze:Trochę betonem zajeżdża , vinyl droższy od cd o zeta. No i ze Seler się tak wysoko ceni to też zdziwko.