Zagraniczne Festivale 2009
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Zagraniczne Festivale 2009
czyli co trasa przeciągnie się do 2010? kurde jeśli tak to zajebiście
World Magnetic Tour zakończy się w sierpniu 2010 i Europa na pewno jeszcze będzie.cellman pisze:czyli co trasa przeciągnie się do 2010? kurde jeśli tak to zajebiście
jedzie ktoś na Wacken?
kolejną kapelą, która dołączyła do tegorocznego składu brutal asault jest Cynic
-
El Dorado
i coraz bardziej żałuję, że mnie tam nie będzie : 0
Reunited Norwegian black metallers IMMORTAL will perform at next year's Hellfest and Wacken Open Air festivals, set to take place June 18-20 in Clisson, France and August 5-7 in Wacken, Germany
Reunited Immortal gra na Brutal Assault za kilka dni, właśnei wychodze z domu i jade tam

ja jade jutro, dzisiejszy dzień niestety musiałem sobie odpuścić, ale za to jutro będzie łogien na Testamencie
....no i Opeth
Geniusz. Festiwal należał do Immortala, Brujerii, Biohazard i Madballa. Rozczarował mnie Testament, swoim naglośnieniem. Gapele genialne, mam pałeczki Raunchy i Suffocation 
festiwal naprawde świetny, pod każdym względem - organizacyjnym jak i muzycznym, no i pogoda dopisała. Byłem tam pierwszy raz i za rok jade znowu na 100%. A co do kapel to najlepsze wrażenie moim zdaniem zrobiły Brujeriia, Opeth, Immortal, Misery Index, Suffocation. Testament oglądałem troche z oddalenia i też całkiem przyzwoicie, Chuck zachęcał ludzi do wall of death, ale nie wiem co z tego wyszło. Jedynym minusem było to, że za dwa dni festu zapłaciłem tyle samo co za trzy, ale i tak nie żałuje
Wyszła naprawde sroga ściana śmierci
. Ale największa rozwałka była na Brujerii i Suffocation. Brakowało mi tylko jednej rzeczy, bankomatu
. Za rok także powtarzam
-
El Dorado
kawałek ze slayerowej relacji
Kilka słów o samym Wacken Rocks. Malutki festiwal, z małą sceną (bez telebimów), nie wiem czy było więcej niż 10 000 ludzi. Całość odbywała się bardzo blisko sporawej, chyba, stadniny koni więc co rusz jak wiaterek zawiał śmierdziało solidnym gównem pod sceną... Dużo sklepików z koszulkami mało bud z jedzeniem. Piwko drogie ,sprzedawane w kubkach zwrotnych, które kosztowały 1€.
kubki te trochę zbieraliśmy, coby mieć na następne piwka ;]
Kilka słów o samym Wacken Rocks. Malutki festiwal, z małą sceną (bez telebimów), nie wiem czy było więcej niż 10 000 ludzi. Całość odbywała się bardzo blisko sporawej, chyba, stadniny koni więc co rusz jak wiaterek zawiał śmierdziało solidnym gównem pod sceną... Dużo sklepików z koszulkami mało bud z jedzeniem. Piwko drogie ,sprzedawane w kubkach zwrotnych, które kosztowały 1€.
kubki te trochę zbieraliśmy, coby mieć na następne piwka ;]
Bilety na Rock Am Ring 140EUR
pierwsza potwierdzona gwiazda - Rammstein
ktoś sie na to pisze, bo ja w tym tygondiu bilet amm zamiar kupic
:)
pierwsza potwierdzona gwiazda - Rammstein
ktoś sie na to pisze, bo ja w tym tygondiu bilet amm zamiar kupic