Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Teraz słucham...
a ja ozziego do znudzenia. szok poprostu. do tej pory tylko no more tears było płytą którą lubiłem przesłuchać w całości chociaż nie jest to najwyższy poziom ozziego. pozostałe lubie (ze wskazaniem na blizzard, ozzmosis i dte), ale raczej wybrane utwory. tymczasem na obecnej podoba mi się wszystko. i z każdym przesłuchaniem coraz trudniej wskazać co najbardziej 
Z jednej strony ten nowy National to jest urocza płyta, z drugiej diabelsko pedalskapanzerschreck pisze:The National- High Violet
Utwór "Lemonworld" przesłuchałem od wczoraj chyba z 50 razy, jestem oczarowany:

MIKE PATTON Matko Boska [2010]
Jazz is not dead, it just smells funny.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Fajne, laska ma bardzo głos przyjemnysyzygy pisze:fajne, nie?The XX- XX
E tam, bez przesady, nastrojowo, ale nie powiedzialbym żeby pedalskoslayer pisze:Z jednej strony ten nowy National to jest urocza płyta, z drugiej diabelsko pedalskapanzerschreck pisze:The National- High Violet
Utwór "Lemonworld" przesłuchałem od wczoraj chyba z 50 razy, jestem oczarowany:![]()
NP:

Sinister- Diabolical Summoning
Wbrew obiegowej opinii, najlepszy wg mnie Sinister no i jedna z lepszych death metalowych płyt z Holandii.
Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
- Iron Soldier
- -#Invader

Sabaton - White Death
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Idealne brzmienie gitar- kocham takie industrialne riffy zmieszane z elektroniką.
Płyta lepsza od Epitaph i Artificial Soldier, ale gorsza raczej od Millenium (by nie sięgać za głęboko), co nie zmienia faktu, że słucha mi się jej znakomicie.
Bardzo ważna dla mnie premiera tego roku (jeśli nie najważniejsza), FLA to moja ścisła czołówka jednak, premiera tego albumu i fakt, że naprawdę na niego czekałem mi to uświadomiły. Na pewno pierwsza piątka moich zespołów. (dawno nie robiłem żadnego rankingu, od paru lat chyba
Polecam nowy album Alesany The Emptiness. Kocham ten zespół. Każdy kolejny album coraz lepszy. http://www.youtube.com/watch?v=HTOjNjvnrDw
-
Deleted User 2868
Black Tusk - Taste The Sin
Polecam, takie klimaty Mastodon, Kylesa, Baroness itd.
Ale okładeczka z Baroness zerżnięta całkowicie. ;]
to co powiedzieć o tej :

?
jak zobaczyłem to od razu sie zastanawiałem co nowego Baroness wydali że ja o tym nie wiem

?
jak zobaczyłem to od razu sie zastanawiałem co nowego Baroness wydali że ja o tym nie wiem
-
Deleted User 2868
Prawda, ale całkiem przyjemnie się tego słucha
Swoją drogą bardzo mi się podobają okładki w tym stylu jak i sama muzyka. Polecicie coś podobnego?
Swoją drogą fajny motyw na tatuaż te okładki. ;] A z podobnej muzy to może Pelican by Ci podpasował, tyle że to bez wokalu jest. Doomriders może też.
-
Deleted User 2868
Pelican znam, a Doomriders obczaje, dzięki. Z tymi tatuażami to masz rację 
Oglądałem. Słuchaliśmy razem. Z sąsiadami
I ogólnie powiem tak : podoba mi się bardzo. Fajne miejsce na gig, zagrali z kopem, dosyć surowo od strony scenografii (tzn. jej właściwie nie ma), adekwatnie do surowości miejsca.
I tylko pomiędzy utworami publiczność brzmi mega nienaturalnie
Polecam Maximum the Hormone i ich nowy ostatni albumi Buikikaesu. http://www.youtube.com/watch?v=_noTVEnub-Y