Iron Maiden mnie zawiodło gdy...

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Iron Maiden mnie zawiodło gdy...

Post autor: pz »

No przecież w ramach współpracy z nim zostali gwiazdami. Uczestniczył w tym procesie, więc wydaje się naturalne, że dalej był autorytetem.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Piotr Lange »

Dokładnie, gdyby w 1999 nawiązali współpracę z kimś, kogo wyjątkowo cenią, też to by wyglądało inaczej. Czekam na nowego Dickinsona m.in. dlatego, iż chcę się przekonać jak to zabrzmi. Na pewno lepiej niż IM (bez złośliwości).
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Tylko że to się nie wydarzy - płyty się sprzedają, hale zapełniają, formuła działa, po co kombinować i na stare lata komplikować sobie życie :)
No i najważniejsze - Oni NIC nie muszą od dawna.
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Póki żyją i tworzą, zawsze coś może się wydarzyć, nigdy nie mów NIGDY :)
nugz
SMERF MARUDA

Bądź realistą, nie naiwniakiem ;)
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Piotr Lange pisze: pn lut 19, 2024 11:02 am Dokładnie, gdyby w 1999 nawiązali współpracę z kimś, kogo wyjątkowo cenią, też to by wyglądało inaczej.
Piszesz jakby IM było zespołem wiecznego podziemia, który nie wykorzystał swojej szansy, żeby szerzej zaistnieć. A kariera IM, ich rozwój i obecny status jest niemal wzorcowy. Trasy wyprzedane, grają po największych festiwalach jako hedzi, płyty sprzedają się bdb, a gadżetów narobili w opór. Nawet mieli fantazję latać swoim samolotem po całej trasie... Tryby biznesowej machiny kręcą są w najlepsze. Czego chcieć wiecej?

Co mogłoby pójść inaczej? :roll:
www.MetalSide.pl
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

No kurcze takie moje marzenie żeby znów brzmieli metalowo, mocno, bardzo szczegółowo, nie ten muł Shirleya. Tylko takie mam marzenie odnośnie IM.
nugz
SMERF MARUDA

Twoje fantazje zapewnią Tobie w tej kwestii prawdziwie Ikarowy Lot, zobaczysz :roll: :lol:
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Piotr Lange pisze: pn lut 19, 2024 11:32 am No kurcze takie moje marzenie żeby znów brzmieli metalowo, mocno, bardzo szczegółowo, nie ten muł Shirleya. Tylko takie mam marzenie odnośnie IM.
Marzyć można... jeden marzy o Pameli Anderson w swoim peaku, a drugi o milionie dolarów w spadku itp itd.

Ale trzeba zrozumieć, że "swoje" marzenia to jedno, a rzeczywistość i fakty to drugie.
www.MetalSide.pl
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Sad but True jak śpiewa James.
nugz
SMERF MARUDA

Dla kogo Sad dla tego Sad ;)
Na pewno nie dla kogoś z ekipy Maiden :)
Southern Rock Knight
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Southern Rock Knight »

Marketing to jedyna rzecz gdzie Maiden jest 10 na 10 w ostatnich latach. Nawet 11 na 10.
nugz
SMERF MARUDA

Cześć Nomad :)
Deleted User 8434

Post autor: Deleted User 8434 »

Mnie Maiden już nie zawiedzie, bo ich nie słucham. (Od Numbera do Synka + Fear, mogę czasem z sentymentu włączyć) ale wylecieli z mojego top 10 bandów. Dziary sobie z nimi na pewno nie zrobię. W sumie na koncert bliżej niż do Katowic/Chorzowa też się nie wybiorę raczej. Chyba, że zagrają Infinite i Tame, to można jechać wszędzie xD

Plusy za to, że ostatnio Dickinson był w mega formie na koncertach. I dojebali do pieca z tym setem z SiT. To była wspaniała podróż w czasie, te wałki to taki szoszor, że głowa mała.
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

ChapterFour pisze: sob lut 24, 2024 7:54 pm Mnie Maiden już nie zawiedzie, bo ich nie słucham. (Od Numbera do Synka + Fear, mogę czasem z sentymentu włączyć) ale wylecieli z mojego top 10 bandów. Dziary sobie z nimi na pewno nie zrobię. W sumie na koncert bliżej niż do Katowic/Chorzowa też się nie wybiorę raczej. Chyba, że zagrają Infinite i Tame, to można jechać wszędzie xD

Plusy za to, że ostatnio Dickinson był w mega formie na koncertach. I dojebali do pieca z tym setem z SiT. To była wspaniała podróż w czasie, te wałki to taki szoszor, że głowa mała.
To ci się jeszcze chce na forach wypisywać, nie lepiej zająć się tymi wykonawcami, których autentycznie lubisz :D
Deleted User 8434

Piotr Lange pisze: sob lut 24, 2024 7:57 pm
ChapterFour pisze: sob lut 24, 2024 7:54 pm Mnie Maiden już nie zawiedzie, bo ich nie słucham. (Od Numbera do Synka + Fear, mogę czasem z sentymentu włączyć) ale wylecieli z mojego top 10 bandów. Dziary sobie z nimi na pewno nie zrobię. W sumie na koncert bliżej niż do Katowic/Chorzowa też się nie wybiorę raczej. Chyba, że zagrają Infinite i Tame, to można jechać wszędzie xD

To ci się jeszcze chce na forach wypisywać, nie lepiej zająć się tymi wykonawcami, których autentycznie lubisz :D
Maiden kochałem kiedyś przez wiele lat, więc sentyment jest. Mam sentyment do tego forum. Dobre imby się tu działy, zresztą jest tu kilka osób, które autentycznie lubię. A i tak muszę top 50 płyt zrobić (głównie dlatego wróciłem) nie bój się potem sobie pójdę xD, ale wrócę pewnie za jakiś czas.

Jakbym miał tyle lat co Ty i wychowywał się w latach ich złotej ery, to pewnie do dzis byliby moim nr 1. Ale, że jestem trochę młodszy i Maiden słucham od 98 roku, to jest jak jest.
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Rozumiem, niemniej po 1998 kilka wartościowych albumów też zrobili.
Deleted User 8434

Piotr Lange pisze: sob lut 24, 2024 8:02 pm Rozumiem, niemniej po 1998 kilka wartościowych albumów też zrobili.
No niestety dla mnie oczekiwanie na BNW to było coś niesamowitego, wtedy bardzo albo album mi się podobał, ale po latach wszystkie albumy po Reunion tracą ogromnie, o wiele wyżej stawiam Virtuala czy No Prayer, już nie mówiąc o Fear :o :wink:

Ogólnie o Maiden mogę zawsze pogadać.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

ChapterFour pisze: sob lut 24, 2024 8:01 pm A i tak muszę top 50 płyt zrobić (głównie dlatego wróciłem)
Nie musisz :D

Nie kumam siedzenia na forum zespołu, którego nie slucham...
www.MetalSide.pl
Deleted User 8434

gumbyy pisze: sob lut 24, 2024 8:12 pm
ChapterFour pisze: sob lut 24, 2024 8:01 pm A i tak muszę top 50 płyt zrobić (głównie dlatego wróciłem)
Nie musisz :D

Nie kumam siedzenia na forum zespołu, którego nie slucham...
A Sheado? :pijak:
ODPOWIEDZ