Oby jeszcze kiedyś wypaliła bo naprawde mam zdjęciach ten amfiteatr wyglada kozacko
Maiden on tour 2026 - plotki, ploteczki :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden on tour 2026 - plotki, ploteczki :)
To teraz niech podsłucha co zamiast Puli 
Oby jeszcze kiedyś wypaliła bo naprawde mam zdjęciach ten amfiteatr wyglada kozacko
Panowie deliberyją cały czas a ja wam mówię, 2027 to tylko przerwa bez paniki . W 2028 ruszą z kawałkami gdy Janick dolaczyl do grupy, i będzie to best of ... (2010) albumu a w 2029 promocja nowego albumu.
IRON MAIDEN
Nie będzie takiej trasy, a już na pewno nie po RfYL 25-26
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Emilio
- -#Lord of the flies

To jak, koniec ogłoszeń czy jeszcze coś będzie? Bo chciałem sobie jedną datę wybrać jak już będzie wszystko jasne 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
W '29 to najwyżej mogą promować jakiś album z motywem post-apokaliptycznym, wtedy to może mieć jakiś sens
Oby juz nic nie nagrali
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Jeśli to koniec ogłoszeń to się sfrajerowalem, że nie kupiłem biletów na Amsterdam. Liczę na szybko uruchomiony resale żebym mógł spać spokojnie 
Na 99% to nie koniec ogłoszeń, jeszcze z 3-5 miejsc spokojnie do ogłoszenia + ew. drugie daty w Paryżu i Amsterdamie.
Ludzie spokojnie ! W 2028 nowe rozdanie , oni nie są jeszcze starszy
IRON MAIDEN
Tak samo myślę ,oby tylko bez zmian gitarzystów..
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Znowu czytam że Pula jednak będzie. 
Pula w Chorwacji, pula biletów... Maiden Italia na pewno wie jak będzie 
Jakby RALF nie odjebal z Argentyną to czytalibyśmy dzisiaj że trasa sprzedaje się fatalnie, kropki w ogóle nie schodzą a Maiden najwyraźniej powinno skończyć karierę..
www.last.fm/user/darkfuneral18
Sa po dwa dni luzu wiec daliby radę 
Z innej beczki ike ludzi wchodzi na "plyte" w Puli?
Czytalem 5000 ale to chyba o "trybuny" chodziło
Z innej beczki ike ludzi wchodzi na "plyte" w Puli?
Czytalem 5000 ale to chyba o "trybuny" chodziło
Tak szczerze mówiąc to dosłownie dziś wszedłem sobie na mapki zz biletami dla niektórych dat i moja pierwsza myśl właśnie taka była - runu na bilety to wielkiego nie widać
Brakuje Wam go 
Ralf nadal się tutaj przecież loguje
Zapomnijcie o sprawie, to może się chłop odblokuje i będzie znów asystował danymi ze sprzedaży 
To nie będzie rzetelnych i sprawdzonych danych z Włoch, tyłko nawijanie makaronu na uszy