Nevermore

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Artur
-#Nomad
-#Nomad

Re: Nevermore

Post autor: Artur »

Fear pisze:Jakie to zakończenie :>
Nie, bo to chodziło i co innego... sam zobaczysz :wink:
Fear pisze:Cóż mogę powiedzieć. Jaka płyta taka moja recja
Właśnie :rocx
Fear pisze:Jeszcze mi trochę albumów zostało no i jeszcze powroty do niektórych krążków
Właśnie :wink: Głównie tu mi chodzi o "TGE", bo ja Ci zaręczam naprawdę, że w swoim gatunku do jest dzieło doskonałe i, być może, pop jakimś czasie też byś tak stwierdził :wink: Jak nie to trudno, ale zaręczam, że na mnie pierwsze przesłuchanie wywarło chyba gorsze wrażenie niż na Tobie, serio :D
Fear pisze:No wiesz to było jedno przesłuchanie jak dotad, więc może jeszcze mi utwór podejdzie
Oczywiście to też jest możliwe :wink:
Fear pisze:Może po prostu nie nadszedł jeszcze jego czas :]
Its time will come :!: :lol:
Fear pisze:A ja Ci za to, że mni moleścisz NM
A to miło :mrgreen: Czyli ja Ci 5 za reckę, Ty mi 10 za molestowanie :mrgreen:
Fear pisze:I miło mnie to slyszeć, że się recka podobała mimo tego, że były momenty narzekania na NM
Aaa jak tam w tej recenzji dużo takich nie widzę :mrgreen: Nawet przy "TGE" ich aż TAK dużo nie było, chociaż owszem, więcej niż teraz, no ale nic to :wink:
No a hasło o targu żydowski lolowate :lol:
Awatar użytkownika
paniron
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: paniron »

Nie wiem czy to dobry pomysł, ale tak pomyślałem, że można by złożyć osobny temat, w którym dawałoby sie same opisy i recenzje kolejnych płyt Nevermore. Tutaj sie one zgubią, a tak osoby nie zaprzyjaźnione jeszcze z tą kapelą mogłyby sie jakoś zapozać.
Bo z tego co narazie widze to w tym topiku udziela sie stałe kilkuosobowe grono a nowych nie przybywa.
Co Wy na to ?
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

paniron pisze:Co Wy na to ?
W sumie niezły pomysł, choć tych recenzji nie ma zbyt dużo, bo jak narazie to tylko Fear jest naszym nadwornym recenzjopisarzem. :wink:
Awatar użytkownika
paniron
-#Moonchild
-#Moonchild

No to niech sie zabiera do roboty... :lol:
A tak na serio to myśle, że każdy z nas mógłby coś skrobnąć. To nie musi być od razu obszerna receznja. Wystarczy krótki opis. Gdyby każdy z nas coś dał od siebie, to mogłoby sie zrobić ciekawie.
Sam bym chętnie sięgał do takich opisów, choćby dlatego że za niektóre albumy napradwe cężko sie zabrać. A takie małe recenzje mogą nieźle zmotywować.
Ostatnio zmieniony sob maja 13, 2006 11:36 am przez paniron, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

paniron pisze:A tak na serio to myśle, że każdy z nas mógłby coś skrobnąć. To nie musi być od razu obszerna receznja. Wystarczy krótki opis. Gdyby każdy z nas coś dał od siebie, to mogłoby sie zrobić ciekawie.
Może i masz rację, można spróbować. :wink:
Artur
-#Nomad
-#Nomad

paniron pisze:A tak na serio to myśle, że każdy z nas mógłby coś skrobnąć. To nie musi być od razu obszerna receznja. Wystarczy krótki opis. Gdyby każdy z nas coś dał od siebie, to mogłoby sie zrobić ciekawie.
Spox, ja mogę skrobnąć :mrgreen:
A pomysł dobry, ale można zrobić temat w ogóle o SAMYCH recenzjach, bez żadnych off-topów, i każdy od czasu do czasu mógłby tam coś skrobnąć, niebardzo tylko wiem jak taki temat założyć, może podzielić gatunkowo?? Nie wiem, ale pomysł na bank dobry... Ja bym mógł po maturze napisać troszkę recenzji, to na pewno, bo czasu będzie dużo :D
Awatar użytkownika
paniron
-#Moonchild
-#Moonchild

Artur pisze:można zrobić temat w ogóle o SAMYCH recenzjach, bez żadnych off-topów, i każdy od czasu do czasu mógłby tam coś skrobnąć
Dokładnie o to mi chodziło :D
Tam dawalibyśmy opisy a dyskusje odbywałyby sie tutaj.
Artur pisze:niebardzo tylko wiem jak taki temat założyć, może podzielić gatunkowo??
No ja tak samo nie wiem ? Najlepiej jakby każda płyta była w osobnym temacie, ale wtedy to sie dopiero burdel zrobi...
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Fear »

M@ti pisze:Oj będziemy, narazie 1 tom się napisze a potem dalej. Razz Wink
Tylko, żeby naszych wypocin Wajda nie kręcił potem :lol:
M@ti pisze:W podziękowaniach? Moje nazwisko będzie widniało zaraz obok Twojego na pierwszej stronie. Laughing Wink Będziemy obrzydliwie bogaci. Twisted Evil
Obrzydliwie bogaci i kupimy sobie kawał ziemi :mrgreen:
Artur pisze:Nie, bo to chodziło i co innego... sam zobaczysz Wink
Ok. Czekam z niecierpliwościa na Twoją reckę :]
Artur pisze:Właśnie Wink Głównie tu mi chodzi o "TGE", bo ja Ci zaręczam naprawdę, że w swoim gatunku do jest dzieło doskonałe i, być może, pop jakimś czasie też byś tak stwierdził Wink Jak nie to trudno, ale zaręczam, że na mnie pierwsze przesłuchanie wywarło chyba gorsze wrażenie niż na Tobie, serio Very Happy
:lol: Pozer :mrgreen:
Artur pisze:A to miło Mr. Green Czyli ja Ci 5 za reckę, Ty mi 10 za molestowanie Mr. Green
Nie :P To wbrew normom unijnym :lol: Ty mi 10 a ja Ci 5 i dorzucam kapsel z tymbarka :mrgreen:
Artur pisze:Aaa jak tam w tej recenzji dużo takich nie widzę Mr. Green Nawet przy "TGE" ich aż TAK dużo nie było, chociaż owszem, więcej niż teraz, no ale nic to Wink
No a hasło o targu żydowski lolowate Laughing
No cóż :lol: Muzyka NM takie jakieś wizje mi przytoczyła przed oczy :P Ale może to też za sprawą tego, że to nie moje pierwsee zetknięcie się z muzyką NM, recka nie jest negatywna :P
paniron pisze:Co Wy na to ?
Jak najbardziej za :D ! W ogóle można zrobić jakiś osobny dział na forum dla recenzji różnych albomów, nie tylko NM :] Pogada się z adminami :>
M@ti pisze:bo jak narazie to tylko Fear jest naszym nadwornym recenzjopisarzem. Wink
To by Was zmotywowało do tego, by zacząć też coś skrobać i dzielić si swpoimi przeżyciami, spostrzeżeniami podczas słuchania poszczególnych albumów :wink:
No to niech sie zabiera do roboty... Laughing
Spoko :lol: Może wieczoram jak już pisałem coś skrobnę :]
paniron pisze:Najlepiej jakby każda płyta była w osobnym temacie, ale wtedy to sie dopiero burdel zrobi...
Ok. Postaram się załatwić to z Łikerem 8)
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

paniron pisze:Najlepiej jakby każda płyta była w osobnym temacie, ale wtedy to sie dopiero burdel zrobi...
Nie to by nie przeszło, może w jednym temacie każdy kto chce bedzie mógł napisać reckę , tak ogólnie. Podaje nazwę zespoły, tytuł płyty i pisze. :wink: Tak chyba najprościej, albo pozakładać tematy np. "Thrash metal- recenzje płyt", itd. tak jak Artur mówił. :P
Fear
-#Assassin
-#Assassin

IMO lepiej osobny temat do innego zespołu. :wink: Wtedy będzie wszystko mniej więcej selektywne :wink:
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

Mogłoby być, tylko bez komentarzy raczej bo się burdel nieprzeciętny zrobi ;) ja i tak recenzji nie zamierzam pisać...najwyżej poczytam :P
a proponował już ktoś, żeby może osobny dział zrobić?
Ostatnio zmieniony sob maja 13, 2006 12:31 pm przez Wrath, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Fear pisze:Tylko, żeby naszych wypocin Wajda nie kręcił potem
Spoko pogadam z Andrzejem. 8)

Fear pisze:Obrzydliwie bogaci i kupimy sobie kawał ziemi
Ale miedza moja. :lol: :wink:

Fear pisze:To by Was zmotywowało do tego, by zacząć też coś skrobać i dzielić si swpoimi przeżyciami, spostrzeżeniami podczas słuchania poszczególnych albumów Wink
Może zmotywuje, tylko ja trochę leniwy jestem, zdecydowanie wolę czytać czyjeś recki. :wink:
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Fear pisze:IMO lepiej osobny temat do innego zespołu.
Wtedy by za dużo tego było. :wink: Myślę że każdy temat byłby o każdym gatunku i np. w Black Metalu były by recki kapel blackowych itp. :)
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Fear pisze:Ok. Czekam z niecierpliwościa na Twoją reckę :]
Nie, też zły trop :P Sam zobaczysz, a właściwie usłyszysz..... :P
Fear pisze:Ok. Postaram się załatwić to z Łikerem
Jaki szpan :lol: Ja bym proponował, żeby zrobić właśnie dział nawet recenzje, i w ramach działu mógłby być temat o komentowaniu recenzji, żeby pod nimi burdelu nie robić... oczywiście jeśli będzie więcej niż jedna recenzja danej płyty to są w tym samym topicu....
I wiecie co - moglibyśmy tak czasem się umówić, że np. ja mówię, że napisze recki wszystkich płyt Testament dajmy na to, a ktoś inny innej kapeli, a dopiero ew. później ja bym napisał na przykład reckę płyty, którą ktoś już recenzował... Nie wiem, może to dziwnie brzmi, ale przykład - Ja piszę Testamenty, Fear - Dream Theater, M@ti - Kreator, każdy z nas w miarę możliwości pisze reci wszystkich płyt studyjnych i powiedzmy, że na razie lepiej jakby zrobić jak najwięcej recenzji płyt jak największej ilości kapel, a dopiero potem już jak kogoś najdzie to można pisać recki pytek, która już mają recenzje.... no nie wiem, może zbyt dużo kombinowania, ale tak jakoś mi się widzi :wink:
Fear pisze:Pozer
Połzer :lol:
Fear pisze:Ty mi 10 a ja Ci 5 i dorzucam kapsel z tymbarka
Zależy jakiego?? Jak jabłkowo-miętowy to może być :mrgreen: ale beery i tak wedle mojej koncepcji :lol:
Fear pisze:To by Was zmotywowało do tego, by zacząć też coś skrobać i dzielić si swpoimi przeżyciami, spostrzeżeniami podczas słuchania poszczególnych albumów
No ja bardzo chcę już zacząć skrobać :mrgreen: Będę miał czasu aż za dużo, więc wykorzystam go w ten sposób właśnie...
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Wrathchild_88 pisze:a proponował już ktoś, żeby może osobny dział zrobić?
Tak. Ja :mrgreen: Wlaśnie to można było by zorbić taki. Ale to jeszcze się obgada :]
M@ti pisze:Ale miedza moja. Laughing Wink
Coś się wykombinuje :P
Artur pisze:Nie, też zły trop Razz Sam zobaczysz, a właściwie usłyszysz..... Razz
A co ? Chcesz się nagrac i zostać "głosem Sanktuarium" ? :lol:
Artur pisze:Ja bym proponował, żeby zrobić właśnie dział nawet recenzje
Nooo, no :) Np. temat:Dream Theater" i wszystkie recki tam umieszczane na temat płyt tego zespołu :wink: I tak o każdym, o którym chciano by pisać.
Artur pisze:Ja piszę Testamenty, Fear - Dream Theater, M@ti - Kreator, każdy z nas w miarę możliwości pisze reci wszystkich płyt studyjnych i powiedzmy, że na razie lepiej jakby zrobić jak najwięcej recenzji płyt jak największej ilości kapel, a dopiero potem już jak kogoś najdzie to można pisać recki pytek, która już mają recenzje.... no nie wiem, może zbyt dużo kombinowania, ale tak jakoś mi się widzi Wink
A to kwestie do obgadania potem :P
Artur pisze:Zależy jakiego?? Jak jabłkowo-miętowy to może być Mr. Green ale beery i tak wedle mojej koncepcji Laughing
Ja uwielbiam jabłkowo-miętowy :mrgreen:
A co do beerów to sie nie zgadzam :lol:
Artur pisze:Będę miał czasu aż za dużo, więc wykorzystam go w ten sposób właśnie...
Wam maturzystom fajnie teraz ;] Ech...
Awatar użytkownika
paniron
-#Moonchild
-#Moonchild

No kurcze ale ostro idziecie. Tylko nie wiem czy sie bedzie tak Wam chciało za jakiś czas te recenzje pisać...
Mi chodziło na początek tylko o Nevermore, a tu widze, że za chwile to tzreba będzie całe forum moderować bo każdy zacznie masowo recki pisać :lol:

Ja myśle żenajlepszy pomysł to M@ti zarzucił, żeby zrobić kila gatunków i tam wklejać nasze wypociny
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

Ja myśle żenajlepszy pomysł to M@ti zarzucił, żeby zrobić kila gatunków i tam wklejać nasze wypociny
E, ja myślę, że jeśli się kochana administracja :mrgreen: zgodzi to się zrobi się osobny dział, każdy temat będzie dotyczył innego zespołu i tam będziemy skrobać :P Ja osobiście mogę coś napisać na temat powiedzmy SOAD-u ;) a najlepiej to niech nas mianują adminami - wtedy sami o wszystko zadbamy i będzie cacy :D
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Fear pisze:Wam maturzystom fajnie teraz ;] Ech...
Taaaa extra, w poniedziałek ustny angol a we wtorek - HISTA :( A ja się prawie nic nie uczę :/ To Forum jest zabójcą czasu :wink: Ale teraz już się biorę, i tak głównie powtarzanie...
Fear pisze:Nooo, no Np. temat:Dream Theater" i wszystkie recki tam umieszczane na temat płyt tego zespołu I tak o każdym, o którym chciano by pisać.
Właśnie - możnaby zrobić działy "zespołowe", ale dla kapel, które mają już więcej płytek niż 3-4, natomiast inne zespoły mogły by być w dziale "Inne".... albo po prostu tak, że Fear piszesz recki wszystkich płyt DT i wtedy dopiero robimy z tego dział osobny... No nie wiem... O, generalnie to nie wiem czy dobrym rozwiązaniem nie byłoby tak, żeby Łicker zrobił z tego topic zamknięty, a recki by tam wklejał na naszą prośbę... no i w dziale recek mógłby być taki muzyczny off-top, gdzie byśmy komentowli swoje wypocinki, oczywiście bez jakiejś nadmiernej krytyki czy coś... Znowu mieszam jak cholera :lol:
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Artur pisze:I wiecie co - moglibyśmy tak czasem się umówić, że np. ja mówię, że napisze recki wszystkich płyt Testament dajmy na to, a ktoś inny innej kapeli, a dopiero ew. później ja bym napisał na przykład reckę płyty, którą ktoś już recenzował... Nie wiem, może to dziwnie brzmi, ale przykład - Ja piszę Testamenty, Fear - Dream Theater, M@ti - Kreator,
No w sumie to dobry pomysł, do obgadania jeszcze. :wink:

paniron pisze:Ja myśle żenajlepszy pomysł to M@ti zarzucił, żeby zrobić kila gatunków i tam wklejać nasze wypociny
No bo moim zdaniem tak by było w miarę przejrzyście i mniej miejsca by zajmowało. :wink:
Awatar użytkownika
paniron
-#Moonchild
-#Moonchild

Dobra zmieniam zdanie :D
Teraz to myśle że najlepiej zrobić dział tak jak w recenzjach płyt Iron Maiden tylko zamiast kolejnych płyt będzą zespoły
ODPOWIEDZ