M@ti pisze:Oj będziemy, narazie 1 tom się napisze a potem dalej. Razz Wink
Tylko, żeby naszych wypocin Wajda nie kręcił potem
M@ti pisze:W podziękowaniach? Moje nazwisko będzie widniało zaraz obok Twojego na pierwszej stronie. Laughing Wink Będziemy obrzydliwie bogaci. Twisted Evil
Obrzydliwie bogaci i kupimy sobie kawał ziemi
Artur pisze:Nie, bo to chodziło i co innego... sam zobaczysz Wink
Ok. Czekam z niecierpliwościa na Twoją reckę :]
Artur pisze:Właśnie Wink Głównie tu mi chodzi o "TGE", bo ja Ci zaręczam naprawdę, że w swoim gatunku do jest dzieło doskonałe i, być może, pop jakimś czasie też byś tak stwierdził Wink Jak nie to trudno, ale zaręczam, że na mnie pierwsze przesłuchanie wywarło chyba gorsze wrażenie niż na Tobie, serio Very Happy

Pozer
Artur pisze:A to miło Mr. Green Czyli ja Ci 5 za reckę, Ty mi 10 za molestowanie Mr. Green
Nie

To wbrew normom unijnym

Ty mi 10 a ja Ci 5 i dorzucam kapsel z tymbarka
Artur pisze:Aaa jak tam w tej recenzji dużo takich nie widzę Mr. Green Nawet przy "TGE" ich aż TAK dużo nie było, chociaż owszem, więcej niż teraz, no ale nic to Wink
No a hasło o targu żydowski lolowate Laughing
No cóż

Muzyka NM takie jakieś wizje mi przytoczyła przed oczy

Ale może to też za sprawą tego, że to nie moje pierwsee zetknięcie się z muzyką NM, recka nie jest negatywna
paniron pisze:Co Wy na to ?
Jak najbardziej za

! W ogóle można zrobić jakiś osobny dział na forum dla recenzji różnych albomów, nie tylko NM :] Pogada się z adminami :>
M@ti pisze:bo jak narazie to tylko Fear jest naszym nadwornym recenzjopisarzem. Wink
To by Was zmotywowało do tego, by zacząć też coś skrobać i dzielić si swpoimi przeżyciami, spostrzeżeniami podczas słuchania poszczególnych albumów
No to niech sie zabiera do roboty... Laughing
Spoko

Może wieczoram jak już pisałem coś skrobnę :]
paniron pisze:Najlepiej jakby każda płyta była w osobnym temacie, ale wtedy to sie dopiero burdel zrobi...
Ok. Postaram się załatwić to z Łikerem