13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Bilety zawsze sie znajda, NIGDY nie wierzcie w sold out i inna popeline organizatora.
A już zwłaszcza w przypadku devilnation. Na wyprzedany Rammstein kupiłam bilety na kilka dni przed koncertem. Choć przyznam, że ich praktykę z manipulowaniem miejscami, zaczęłam się zastanawiać czy już nie kupić drugiego Krakowa... Mendy straszne.
czekam cierpliwie na powrót płyty na 13.06., mimo że współtowarzysze rwą włosy z głowy, że nie ma, nie będzie i mnie poćwiartują, jak nie kupię biletów 
Cześć, kupiłem dzisiaj bilet na trybuny, pieniądze z konta ściągnęło, a na livenation - ticketmaster wyskoczył błąd, że nie udało się przetworzyć płatności. Czy ktoś miał podobny problem? 
Tak. Kilka osób, pierwszego dnia przedsprzedaży. U mnie po ok. 30min informacja o bilecie pojawiła się na koncie ticketmaster.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Aktualnie ebilet handluje na 13.06 jednym miejscem 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Policzenie do jednego to jeszcxe nie tak źle
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Aktualnie juz nie ma czego liczyc - sold out! 
Live Nations to skur....ny i to wiadomo nie od dzisiaj. Na pierwszy koncert będą bilety na płytę bez problemu, nie wierzę, że wyprzedali wszystko. Do tego wiemy przecież, że LN wyłączają sprzedaże, dorzucają po czasie, mieszają i robią nas w wała. Nie kupiłem biletów, bo z kasą cienko, ale przed świętami będzie można normalnie kupić. Jak nie, to tak jak w tym roku, bilety pojawią się chwilę przed koncertem. Nie pojmuje tej polityki, przecież na Iron Maiden LN i tak wyprzeda koncerty, więc na luzie mogli zostawić sprzedaż płyty i trybun bez blokady. A tak robią niepotrzebny syf i zrażają do siebie fanów. Czemu w innych krajach można normalnie, a u nas nie? Btw, gdyby była wyprzedana płyta, powinni dać znać i zamknąć temat. Ch.je i tyle
don't waste your time always searching for those wasted years
Jak pisalem - komunikaty o rzekomym SOLD OUT to jedno z najwiekszych klamstw ludzkosci 
Nie biore udzialu w tym cyrku, kupie bilety w normalnej cenie, kilka dni przed, albo w dniu koncertu.
JEBAC
Nie biore udzialu w tym cyrku, kupie bilety w normalnej cenie, kilka dni przed, albo w dniu koncertu.
JEBAC
Chociaż z drugiej strony, to trochę pomaga. Kto jest wtajemniczony w temat, to wie, że przed koncertem kupi sobie interesującego go miejsce bez spiny. Gdyby mieli bez ograniczeń sprzedawać do sold outu i koniec, to byłby to raj dla koników i potencjalnych oszustów, skoro w normalny sposób by się biletów już nie dało kupić.
Też nie mam ciśnienia na posiadanie biletu na pół roku przed imprezą
www.MetalSide.pl
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Wylaczyli pierwszy żeby dopchać drugi i tak to się kreci
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Iron fan Śląsk
- -#Charlotte

Bede w Tauronie za tydzien.
Obecnie bilety na event zaczynaja sie od 660, byly po 830 jeszcze niedawno (PLATINUM - HA TFU!).
Kupilem wczoraj dwie sztuki za niecale 700zl, super miejscowka, bez zadnych cisnien, w cenie z day-1 ogolnej sprzedazy
Dziala za kazdym razem, szkoda zdrowia na te psy z LN.
Nie chodzi tutaj mi o kase, ale tej tez szkoda, bo np. ludzie siedzacy kilka metrow nizej zaplaca za te przyjemnosc prawie 2K, na nieswiadomce
2K za JEDEN tix.
Obecnie bilety na event zaczynaja sie od 660, byly po 830 jeszcze niedawno (PLATINUM - HA TFU!).
Kupilem wczoraj dwie sztuki za niecale 700zl, super miejscowka, bez zadnych cisnien, w cenie z day-1 ogolnej sprzedazy
Nie chodzi tutaj mi o kase, ale tej tez szkoda, bo np. ludzie siedzacy kilka metrow nizej zaplaca za te przyjemnosc prawie 2K, na nieswiadomce
2K za JEDEN tix.
Tym bardziej ze jak zgasną światła i tak wielu schodzi niżej w puste miejscanugz pisze: ↑sob paź 22, 2022 5:19 pm Bede w Tauronie za tydzien.
2K za JEDEN tix.