Materiały audio/video z Mystic Festival '05
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Materiały audio/video z Mystic Festival '05
ej zaczynam sie denerwować.. co z tym bootem audio? ile mozna czekać do ... wacława?
nie chcesz nie czekaj ;] parafrazujac powiedzenie.. do cierpliwych swiat nalezytobink pisze:ej zaczynam sie denerwować.. co z tym bootem audio? ile mozna czekać do ... wacława?
Pijesz? Nie pisz.
Dlaczego chamskie?? Jestem w FC i to jest profit jaki z tego czlonkostwa mam.tobink pisze:no własnie .. to tez jest chamskie.sekcjazwlok pisze:stary wrocek zostal wystawiony tylko dla klubowiczow chyba rok temu jak nie lepiej i do dzis jego status nadal jest tylko dla klubowiczowronn pisze:Ale co to znaczy, ze tylko dla klubowiczow? Tylko tyle, ze beda miec TROCHE wczesniej
Przeciez nie naloza czytnika linii papilarnych na kazda plyte :-)
Poza tym ten bootleg jest ogolnodostepny i mozesz go zdobyc bez wiekszych problemow - wystarczy tylko troche checi. Ludzie nagrywaja booty, traktuja to jako hobby i sie poprostu nimi wymieniaja. A Ty bys chcial wszystko, natychmiast i za darmo. Ja sam przystopowalem z bootlegami jakies 1,5 roku temu, ale kiedys do tego na pewno wroce. Teraz tylko interesuje mnie kilka bootow (szczegolnie z koncertow na ktorych bylem, ewentualnie jakis w bardzo dobrej jakosci) i jestem w satnie nawet za nie zaplacic. Nie mam jednak zamiaru nikogo popedzac, ze ma udostepnic byle szybciej. Trzeba bylo samemu zaryzykowac utrate sprzetu i sobie nagrac koncert....
Popieram przedmówcę aczkolwiek ja "chomikuje" botlegi wciąż
aż nie nadążąm z aktualizacjami mimo że już nie mam DC bo mi admin porty wyblokowal
(wie ktos jak to obejsc bo podobno sie da tylk ze to spora zabawa jest??)
- Righ Druadh
- -#Charlotte

Jako, że to mój pierwszy post, chciałem się z wszystkimi przywitać, a tym bardziej pozdrowić wszystkich, z którymi miałem przyjemnosć bawić się na tegorocznym Mysticu!! :rocx :solo
Mam 2 sprawy:
1. Czy będziecie tacy mili i podzielicie się bootlegiem z niedzielnego koncertu (gdy już powstanie of course)?
2. Podajcie mi moze jakiś aktualny adres ftp, na który mógłbym wrzucić Wam kilka fotek, filmików i plików audio.
Z góry dzięki!
Pozdrawiam :beer
Mam 2 sprawy:
1. Czy będziecie tacy mili i podzielicie się bootlegiem z niedzielnego koncertu (gdy już powstanie of course)?
2. Podajcie mi moze jakiś aktualny adres ftp, na który mógłbym wrzucić Wam kilka fotek, filmików i plików audio.
Pozdrawiam :beer
"Poland, we salute you!"
I'm running free, yeah
I'm running free 
W celu odblokowania wyżej wymienionych portów, należy udać się do Administratora mniej więcej z czymś takim:jajco pisze:Popieram przedmówcę aczkolwiek ja "chomikuje" botlegi wciążaż nie nadążąm z aktualizacjami mimo że już nie mam DC bo mi admin porty wyblokowal

I poprosić o odblokowanie
Up The Irons !!!
http://www.searchengines.pl/phpbb203/in ... topic=3535jajco pisze:Popieram przedmówcę aczkolwiek ja "chomikuje" botlegi wciążaż nie nadążąm z aktualizacjami mimo że już nie mam DC bo mi admin porty wyblokowal
Tutaj możesz sobie poczytać o tunelowaniu. Próbowałem tego i w sumie mi działało ale na niezadowalającym pozimie...
"Remember Tommorow" - zapis video fragmentu chorzowskiego koncertu Maidenów. Gadka Bruce'a przed utworem i kawałek w całości. Jakość - super. Na płytce DVD. Podeślę to chłopakom z "Sanktuarium", a oni już zdecydują, co dalej z tym zrobić. Nim to jednak nastąpi chętnie takąż płytkę wyślę każdemu, kto zaoferuje mi w zamian jakąś inną z zapisem video związanym z Maiden. To może być boot, czy jakiś telewizyjny zapis. Obojęnie. Jestem otwarty na propozycje, a sam mam niewiele podobnych rzeczy, więc się dogadamy. Oczywiście mile widziane rarytaski.
Niech nie martwią się ci, co nie mają nic na wymiankę. Jak napisałem już wyżej - wkrótce będą moim nagraniem dysponować chłopaki z "Sanktuarium", którzy na pewno znajdą sposób na podzielenie się tym z innymi. Bardziej niecierpliwych proszę o kontakt. Tego nie ma jeszcze nikt - gwarantuję! A żeby jeszcze bardziej zaostrzyć Wam apetyt dodam, że na tej płytce są jeszcze maleńkie bonusiki...
Niech nie martwią się ci, co nie mają nic na wymiankę. Jak napisałem już wyżej - wkrótce będą moim nagraniem dysponować chłopaki z "Sanktuarium", którzy na pewno znajdą sposób na podzielenie się tym z innymi. Bardziej niecierpliwych proszę o kontakt. Tego nie ma jeszcze nikt - gwarantuję! A żeby jeszcze bardziej zaostrzyć Wam apetyt dodam, że na tej płytce są jeszcze maleńkie bonusiki...
A właśnie jak będzie coś video czy audio na sanktuarium to będzie to dla fan klubowiczów czy tesh dla tych co nie sa w fan klubie?? 
Ja całe moje nagranie puszczę w eter. Jeśli Mayer wrzuci to na Sanktuaryjny serwer to prawdopodobnie będzie to nagranie dostępne tylko dla fanklubowiczów i nie ma w tym nic dziwnego. Jego serwer jego sprawa, zresztą z boot`ami zawsze tak było. A moją kopię wrzucę na jeszcze parę innych serwerów plus po sieci bittorrent będzie dostępną.
Mawpa wielkie dzięki jak będziesz już mial wszystko to podaj linka
Cała polska jest ci wdzięczna 
-
sic_knot
- -#Wrathchild

no moim zdaniem pewnie wrzucą to na serwer sanktuarium i udostąpnią to fanklubowiczom, min. dlatego żeby transfera nie przekroczyć. Bo jak sie wszyscy rzucą jak na ten link co był podany to transfer w godzine pójdzie bo kazdy bedzie chciał mieć. Qrcze szkoda ze nie należe do fanklubu
. Oj napewno ktoś to bedzie miał na sieci, ale ja radze zrobić tak jak zrobili to na overkillu. Wziąść to na dvd wydać okładeczke i ujęcia z kilku kamer to elegancko by wyszło. A tak jak kazdy bedzie miał kilka wersji to troche sciągania bedzie. W sumie ten pomysł z kamerami to nie był mój tylko czyjś tam, nawet nie pamietam, ale jest niezły i ja jestem jak najbardziej za tym pomysłem!.
:beer 
Jakbyś chciał to mogę się z tobą wymienić na grę "Ed Hunter"+Audio Bonus, video: "Life After Death", "12 wasted years", "The Videos 1980-1990", "Rock In Rio" (2CD), lub jak chcesz materiały video innych kapel jak np. Metallica, Helloween, Dżem...CubeX pisze:"Remember Tommorow" - zapis video fragmentu chorzowskiego koncertu Maidenów. Gadka Bruce'a przed utworem i kawałek w całości. Jakość - super. Na płytce DVD. Podeślę to chłopakom z "Sanktuarium", a oni już zdecydują, co dalej z tym zrobić. Nim to jednak nastąpi chętnie takąż płytkę wyślę każdemu, kto zaoferuje mi w zamian jakąś inną z zapisem video związanym z Maiden. To może być boot, czy jakiś telewizyjny zapis. Obojęnie. Jestem otwarty na propozycje, a sam mam niewiele podobnych rzeczy, więc się dogadamy. Oczywiście mile widziane rarytaski.
Pozdro :beer
Hi ho jestem nowy na tym 4um ale fanem Ironow jestem od dosc dawna... Niestety nie bylo mnie na tym koncercie ale brat byl wiec honor rodziny uratowany
Chcialbym sie dowiedziec skad moge dostac tego bootlega o ktorym mowa no chyba ze to zakazane 
Afraid to shoot strangers...
Wszyscy tylko Iron Maiden, Iron Maiden ... nie ma nikt z Was czegoś z innych kapelek? Kreator, Nightwish? Mhm?
KMFDM
no własnie !!! ma ktoś nagrane jakieś video z Kreatora ???
marzę, o tym aby stać sie posiadaczem nagrania od Behemotha do Ironów... Nightwish'a moznaby było wyciąć, zeby taśmy nie marnować... i jeszcze jedno, co z tym bootlegiem audio!?!?!?!?
czekam na szybka odp.
to jest forum o Iron Maiden a nie o innych kapelach więc odpowiedz sobie na to pytanie sam... :soloGreddo pisze:Wszyscy tylko Iron Maiden, Iron Maiden ... nie ma nikt z Was czegoś z innych kapelek? Kreator, Nightwish? Mhm?
Heavy Metal Will Never Die !! Up The Iron's !!
Pisze 29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów @ Stadion Śląski więc to dotyczny całego koncertu(chyba) z Mysticu 
gadka jest ogólnie o festiwalu - a jak nazwa wskazuje grało tam więcej kapel niż jedna (IM), no chyba że nie zauważyłeś (usłyszałeś).MateuszW pisze:to jest forum o Iron Maiden a nie o innych kapelach więc odpowiedz sobie na to pytanie sam... :soloGreddo pisze:Wszyscy tylko Iron Maiden, Iron Maiden ... nie ma nikt z Was czegoś z innych kapelek? Kreator, Nightwish? Mhm?