koszulki by Piospy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: koszulki by Piospy
dam rade chociaz wolalbym Chainasaw...
chociaz mam nadzieje ze ta Chainsaw jak i inne jakies by dalo rade 
2. Stoneman ?Freeze pisze:Nie widziałem listy na dodruk IN FLAMES, więc:
1. Freeze
piszcie od razu rozmiar - i można wpłacać już kase. (kilka zeszło już na allegro - i mam kilka zamówień via e-mail
Koszulki zamawiam w poniedziałek!
Ostatnio zmieniony czw kwie 12, 2007 8:57 am przez Piospy, łącznie zmieniany 1 raz.
ok w przyszłym tygodniu ogłosimy akcję - jak skończe sprawę z dodrukiem in flames...
OK, więc
Dodruk IN FLAMES:
1. Freeze XL
Dodruk IN FLAMES:
1. Freeze XL
jutro daje znac . a jest jakas szansa na te Frontside ?
na razie temat Frontside odpuszczamy... za dużo mam rzeczy na głowie - i nie zdołam przygotować projektu... wrócimy do tego w maju....Stoneman pisze:jutro daje znac . a jest jakas szansa na te Frontside ?
Stoneman i Sim0n - w prezyszłym tygodniu chcę zamawiać dodruk CHAINSAW.
Proszę więc o potwierdzenie - i wpłątę pieniążków (przypominam - chainsaw są po 30 zł)
Piospy , ja też bym się pisał na koszulki Chainsaw – 2szt. W rozmiarze XL .
ok - nie ma sprawy - ale prosiłbym o wpłatę do wtorku (włącznie)SAPER pisze:Piospy , ja też bym się pisał na koszulki Chainsaw – 2szt. W rozmiarze XL .
2 koszulki chainsaw + przesyłka = 65 zł
właścicil konta Piotr Spyra
nr konta do przelewu:
37 1140 2004 0000 3102 4005 1077
(MBANK)
w tytule przelewu wpisz swój nick + rodzaj koszulki (zespół+kolor+rozmiar)
OK. . Przelew już poszedł .Piospy pisze:ok - nie ma sprawy - ale prosiłbym o wpłatę do wtorku (włącznie)
2 koszulki chainsaw + przesyłka = 65 zł
to olewam in flames . i lykam chainsaw
OK - odnotowałemStoneman pisze:to olewam in flames . i lykam chainsaw
w tytule przelewu nie zapomnij napisać rodzaju koszulki i rozmiaru
Pozdr
Pio
-
El Dorado
A kolorowe też mogą być nadruki?
Dobry byłby motyw jakiś z Killswitch Engage. W Polsce nie ma chyba ich koszulek (no chyba, że jakieś oryginalne za kupe kasy).
takie coś na przykład.
Dobry byłby motyw jakiś z Killswitch Engage. W Polsce nie ma chyba ich koszulek (no chyba, że jakieś oryginalne za kupe kasy).
takie coś na przykład.
mogą być - ale to logo dość trudne do zrobienia...Tobink pisze:A kolorowe też mogą być nadruki?
Obrazek
takie coś na przykład.
bardzo trudne...
-
El Dorado
Ah, faktycznie. Znajdę coś łatwiejszego.Piospy pisze:bardzo trudne...
fajna koszulka KSE ... ale fuktycznie trudna raczej . a to jak juz sie bawimy w takie trudniejsze to moze cos Dark Tranquillity ? na pewno sporo ludzi z tego forum by chcialo ;p albo moze jakis taki total old school behemoth ;>
no wybacz. jeszcze sie nie bawimy ;(
słuchajcie - jako ciekawostkę powiem Wam, że rozmawiam włąśnie z firmą, któa nie będzie wymagała ode mnie grafiki wektorowej... będzie wystarczał jotpeg wysokiej rozdzielczości...
są 2 super aspekty... będzie mniej roborty
i będą bardziej skomplikowane wzory.....
ALE - niestety ta firma robi nadruki na koszulkach 170 gr (to maksimum, na co ich namówiłęm... ale zrobię jedną serię testową - i zobaczymy....
są 2 super aspekty... będzie mniej roborty
ALE - niestety ta firma robi nadruki na koszulkach 170 gr (to maksimum, na co ich namówiłęm... ale zrobię jedną serię testową - i zobaczymy....
-
El Dorado
To i tak bardzo dobrze. Większość koszulek zespołów ma gramaturę i tak niższą więc nie bójmy żaby. :] Bardzo fajnie.Piospy pisze:słuchajcie - jako ciekawostkę powiem Wam, że rozmawiam włąśnie z firmą, któa nie będzie wymagała ode mnie grafiki wektorowej... będzie wystarczał jotpeg wysokiej rozdzielczości...
są 2 super aspekty... będzie mniej robortyi będą bardziej skomplikowane wzory.....