:beerWrath pisze:ath"]po ile byś chciał? za taką kapelę? Smile
on chyba nie zauważył że tam są dwie kapele
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
:beerWrath pisze:ath"]po ile byś chciał? za taką kapelę? Smile
trzyEvE pisze:on chyba nie zauważył że tam są dwie kapele Wink
no taki mam zamiarEvE pisze:to Szajba jeć dla toważystwa
no Slav też nie jedzie na koncert, tylko żeby mnie wspieraćtrzy Dorky z czego jednej słucham mało (GD), jednej nie lubie (therion) a jednej właściwie nie znam (sabaton) Dorky wiec wydac za taki koncert polowe kasy na H&H np, to jednak rozrzutność ZA duża Wink
właśnieSzajba pisze:no taki mam zamiar Wink
a czyli jakbym pojechał to nie czekałbym na was sam ? to chyab raczej napewno pojadeEvE pisze:no Slav też nie jedzie na koncert, tylko żeby mnie wspierać Smile.
sie wieEvE pisze:właśnie Smile a potem do rana będziemy balować Smile.
i dlatego wczesnie rano musze wracac bo musze do mojej walentynkiEvE pisze:a potem walentynki
no ale to jeszcze on sie musi przekonać.Szajba pisze:a czyli jakbym pojechał to nie czekałbym na was sam ? to chyab raczej napewno pojade Mr. Green
no ja pewnie jeszcze będę bo nie będę miał kasy na ten koncertSzajba pisze:a czyli jakbym pojechał to nie czekałbym na was sam ?
zastanawiam sie cały czasEvE pisze:Raff Ty się lepiej dobrze zastanów.
:*Wrath pisze: Szajbaaa będziesz moją walentynką
i :>Wrath pisze:zastanawiam sie cały czas Dorky
no ale tak z 3-4 piwa to oczywizm jest + jakiś kebab + jeszcze jakieś coś...zobaczymy.... Raff ile płąciles za bilet na pociąg w obie strony jak na CHainsaw i DiAnno jechałeś ?EvE pisze:na alkohol nie musisz wydać wiele. po prostu jedź Razz
15zł.Szajba pisze:25 zeta w obie strony mniej więcej
na alkohol? :>Szajba pisze:+ jakies 40
i ciemno to niestety widzę :/EvE pisze:i :>
w zasadzie to i tak na koncercie Diggera ja będę w 10ym niebie i nie liczy się wtedy dla mnie cały świat bo jestem nad ziemia i w ogóleWrath pisze:i ciemno to niestety widzę :/
zresztą nie gadaj ze Ci zalezy zebym poszedl na ten koncert ;p
wiem, ze będę żałował ale wiem, ze bede też załował jak braknie mi kasy na któryś z tych koncertów co tam w czerwcu czy lipcu są ;]Pozatym nie pójdziesz to zoabczysz że będziesz żałować ;P.