10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 10/06/2011 - Sonisphere - Warszawa [ POZOSTAŁE ZESPOŁY ]
nie a szkoda, bo pewnie Ty ze swoim bandem byś przebił ich wszystkich ....
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No właśnie Trivium było tym potężnym supportem.
Cóż, w obecnej sytuacji przyszłość Slipknot po letnich festiwalach wcale nie jest taka oczywista... Część zespołu, w tym Joey i Mick, chciałaby zacząć prace nad nowym materiałem, ale Corey Taylor podchodzi do tego bardzo sceptycznie. W świetle bardzo poważnych plotek jakoby miał zostać nowym wokalistą Velvet Revolver jego zaangażowanie w Slipknot wcale nie jest takie pewne. Sam Corey w wywiadzie dla Billboard też przebąkiwał coś na temat tego, że nie wie czy nadal pasuje do tego zespołu: http://www.billboard.com/news/stone-sou ... 5472.story
Cóż, w obecnej sytuacji przyszłość Slipknot po letnich festiwalach wcale nie jest taka oczywista... Część zespołu, w tym Joey i Mick, chciałaby zacząć prace nad nowym materiałem, ale Corey Taylor podchodzi do tego bardzo sceptycznie. W świetle bardzo poważnych plotek jakoby miał zostać nowym wokalistą Velvet Revolver jego zaangażowanie w Slipknot wcale nie jest takie pewne. Sam Corey w wywiadzie dla Billboard też przebąkiwał coś na temat tego, że nie wie czy nadal pasuje do tego zespołu: http://www.billboard.com/news/stone-sou ... 5472.story
Corey ma 1000 pomysłow na minute. W tamtym roku mial się ukazac jego niby solowy album, gadano o tym już pod koniec 2009 i jak narazie cisza. Rok temu pisało się o jego książce, że ma wydać także w tamtym roku - cisza. Dziś piszą to jak się pewnie okaże także nic z tego nie wyjdzie. Jedno jest pewne jak chcą wicisnąć kasę na Slipknocie to teraz jest najlepsza do tego okazja i więcej już pewnie nie będzie skoro albumu nowego nie zamierzają nagrywać
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Echh, slipknot na sonisphere, chyba trzeba odpuścić ;(
bang your head against the wall.
IronCezarek pisze:Echh, slipknot na sonisphere, chyba trzeba odpuścić ;(
No, to jest faktycznie powód żeby nie iść na koncert.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jeśli nie pójdziesz na Sonisphere z powodu występu Slipknot to tym bardziej cieszę się, że grają przed Maiden.IronCezarek pisze:Echh, slipknot na sonisphere, chyba trzeba odpuścić ;(
Niech jeszcze dorzucą Limp Bizkit lub Avenged Sevenfold i będę bardzo zadowolony ze składu.
- dostoevsky
- -#Assassin

O, to to!WICKER MAN pisze:Niech jeszcze dorzucą Limp Bizkit lub Avenged Sevenfold i będę bardzo zadowolony ze składu.
no bez Slipknota ten caly festiwal traci swoja moc i nawet wydźwięk. Bo bez drugiej takiej gwiazdy na czasie polska edycja staje się najsłabsza z możliwych, ja np. marzę o Soni w Szwajcarii - wymarzony jak dla mnie skład.
A7X to lepiej niech wpadaja na Torwar w czerwcu zdaje sie, ze maja koncerty w skandynawii okolo 20.06 ze swoim osobny show. Wicker Man zdaje sie, ze Ty byles niedawno w USA na ich gigu to wiesz wiecej jaka jest atmosfera, bo mi tylko na youtube pozostaje ogladac
A slipknot napewno jest potrzebny na Soni zarowno dla fanow jak i samych organizatorow i napewno ci co najwiecej narzekaja na "shitknota" najlepiej sie beda na nim bawic
A slipknot napewno jest potrzebny na Soni zarowno dla fanow jak i samych organizatorow i napewno ci co najwiecej narzekaja na "shitknota" najlepiej sie beda na nim bawic
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Wtedy to na pewno nie pojadę :/WICKER MAN pisze:Jeśli nie pójdziesz na Sonisphere z powodu występu Slipknot to tym bardziej cieszę się, że grają przed Maiden.IronCezarek pisze:Echh, slipknot na sonisphere, chyba trzeba odpuścić ;(![]()
Niech jeszcze dorzucą Limp Bizkit lub Avenged Sevenfold i będę bardzo zadowolony ze składu.
Nie mogę wyrazić zdania na temat supportów, od razu band muszę mieć?matt89bp pisze:nie a szkoda, bo pewnie Ty ze swoim bandem byś przebił ich wszystkich ....
Straszne :/ może jeszcze wyjedziesz na znak protestu z Polski na czas koncertu?IronCezarek pisze:Wtedy to na pewno nie pojadę :/
Cezarek, musisz zobaczyć Maiden! Może trzeba napisać petycję o koncert BURZUM na Soni, wtedy pojedziesz?
A co do Slipknota - Cieszę się cholernie, nie wiadomo jak to z nimi będzie, trzeba brać pod uwagę możliwość, że będzie to ich ostatni koncert w Polsce...więc trzeba być. Z drugiej strony szkoda, że nie zagrają osobnego koncertu, ze średnim nagłośnieniem i publiką czekającą na Maiden to może nie być to samo...coś jak Machine Head przed Metalliką.
Wiwesz co, CEZAREK - Ty chyba wcale nie lubisz Maiden - wcale... Mnie nic nie obchodzi, kto i co, kiedy jadę na swój ulubiony band. Takie fakty! 
Nie będzie Saxona, nie bedzie Cezarka - nie jadęIronCezarek pisze:na pewno nie pojadę :/
Dziecko, kogo to obchodzi?:) To pytanie retoryczne. Fajnie mieć takie problemy hehe, zachowaj gdzieś swoje posty, zobaczysz jak za 10 lat będzie Ci głupio je czytaćIronCezarek pisze:Wtedy to na pewno nie pojadę :/
Pozdrawiam, marsz do lekcji ;0
- IronCezarek
- -#Clairvoyant

Jak to ktoś kiedyś ładnie powiedział:
Olewamy Slipknota!
Kiedy ten 'zespół' wyjdzie grać, idziemy na piwo. Ew. na żarcie
Olewamy Slipknota!
Kiedy ten 'zespół' wyjdzie grać, idziemy na piwo. Ew. na żarcie
Matko, idzcie sobie pograc w bierki nawet. Dziecinada. Co wam przeszkadza w tym Slipknocie? Wydaje mi sie, że to taka niepisana zasada kindermetalowania: Jak lubisz Slipknot czy cokolwiek co nie jest heavy, thrash, black czy death to jesteś cienias. Strasznie to głupie, a ja np country lubie
Skończony jestem w branży hard&heavy 
Ostatnio zmieniony wt lut 22, 2011 3:20 pm przez Emilio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
WICKER MAN pisze:Niech jeszcze dorzucą Limp Bizkit lub Avenged Sevenfold
chyba jedyne czego dobrego słuchasz to MAIDEN
No w Twoim przypadku to zdecydowanie na żarcie, albo oranżadę. No, może ktoś jakimś Karmi poczęstuje, to poczujesz się jak tru-metalowiecIronCezarek pisze: Kiedy ten 'zespół' wyjdzie grać, idziemy na piwo. Ew. na żarcie