Szkoda, że wrzucili Alcest i Anaal Nathrakh w środę, myślałem, że spokojnie przyjadę sobie w czwartek rano.
Teraz tylko trzymać kciuki, żeby nic nie wypadło.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Szkoda.Brutal Assault pisze:We are sorry to announce that British band FIELDS OF THE NEPHILIM canceled their festival performance at Brutal Assault. The management explained that one of the band members is not able to play the show due to personal reasons. Unfortunately another canceleled bands are THE HUMAN ABSTRACT and THE HAARP MACHINE.
We would also like to announce the „Budvar Club“ stage daily program. You will find it on the „Program“ section from now. In connection with the program we need to annouced several newly confirmed bands for the „Budvar Club“ stage. Here you are: PIGSTY (cze), KEEP ON ROTTING (cze), DIEVISION (cze), MINDWORK (cze), TOTEM (pol), ET MORIUM (cze), BYT (cze), COLP (cze), WATCH MY DYING (hu), MONGOLOIDS (usa), TORTHARRY and LAHAR.
Samael jednak przerzucony na czwartek, przed ich występem warto zobaczyć jeszcze Inquisition na małej scenie.Kuki91 pisze:W piątek nawet koło 19 moge tam iść, ale kto wymyslil Dodheimsgard na małej scenie w czasie Samaela
Kod: Zaznacz cały
http://www.zdf.de/ZDF/zdfportal/web/ZDF.de/Open-Air/6048840/23152470/aa9df5/Wacken.htmlŁooo matko. Ja zaliczyłem 26 i miałem czasami kompletnie dość.Wuja pisze:Udało mi się zobaczyć 46 kapel,